Lagerhaus rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
Fri frakt vid köp över 500 kr hos Lagerhaus
Visa erbjudande
Använd 569 gånger
Villkor
Produkter från 5 kr i reasortimentet hos Lagerhaus
Visa erbjudande
Använd 157 gånger
Villkor
Lagerhaus rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Lagerhaus Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Lagerhaus!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Lagerhaus – Inredning, pyssel och presenter

Det finns många sätt man kan gå till väga på om man planerar att fräscha upp sitt hem med nya attiraljer och prydnadsartiklar. Du känner naturligtvis till de största aktörerna som till exempel Åhléns för de som föredrar att göra sin shopping i verkliga livet, samt en rad andra aktörer för de som hellre klickar sig fram till rätt produkt. Lagerhaus har funnits i snart två decennier, och är en av de best etablerade svenska inredningskedjorna som finns. Hos dem hittar du allt från praktiskt till chict och detta till precis alla delar av hemmet, från badrum och sovrum till kök och utomhus.

Big in Japan

Lagerhaus historia började 1996 då inredningskedjan formellt grundades. En fysisk butik i Göteborg blev startskottet, idag har de 33 butiker utspridda i Sverige och de är allt mer måna om att erbjuda en tillfredsställande e-handelsservice. Från att enbart ha varit aktiva på den svenska marknaden tog de till slut steget och klev in på ytterligare en marknad, den japanska. Där har de idag runt 19 butiker, dock ligger huvudkontoret fortfarande kvar i Göteborg. Lagerhaus ägs sedan 2004 av Axstores-koncernen som äger i princip alla varuhus i Sverige, samt många av de största kedjorna som Åhléns och Kicks.

Smått och gott hittar du hos Lagerhaus

Hemmets räddare

Om du undrar vad Lagerhaus egentligen har för ett sortiment är det inte helt långsökt. Vi har ju till exempel Bauhaus som långt ifrån är samma typ av butikskedja, namnet till trots. För att klargöra så finner du saker till hemmet hos Lagerhaus, det kan vara allt från badrumsmattor, hängkrokar, speglar, plåtburkar, presentförpackningar, notisblock, etc. Man kan med andra ord likna butiken många gånger med en presentshop samtidigt som nödvändigheter för hemmet här kan införskaffas. Eftersom förnyelse är ett av ledorden inom företagsfilosofin kan du dessutom förvänta dig nya spännande artiklar hos dem varje gång du tittar in, 75% av sortimentet byts ut i och med säsongsskiftet. Hos dem finner du produkter för dessa områden:

 • Kök – matrum
 • Vardagsrum
 • Sovrum
 • Hall
 • Badrum
 • Kontor
 • Paket & present
 • Böcker & spel
 • Mat & godis
 • Utomhus

Spara kosing med hjälp av en rabattkod från Rabattkalas:

 1. Tryck på en aktuell rabattkod du vill använda för ditt köp hos Lagerhaus Se till att villkoren gäller din beställning.
 2. I samband med att du klickar på rabattkoden kommer vi omdirigera dig till webbutiken och rabattkoden kommer göras synlig – notera rabattkoden!
 3. När du handlat färdigt går du till Kassan. Där ombeds du fylla i en rabattkod i fältet associerat med värdekoder. Gör det och tryck på ”Aktivera koden”.
 4. När rabatten registrerats fullföljer du beställningen genom att komplettera resten av den efterfrågade informationen.
 5. Förhoppningsvis blir du tillfreds med dina varor från Lagerhaus du fått rabatterade genom en rabattkod från Rabattkalas.

Här ser du var rabattkoden ska fyllas i.

Omdömen för Lagerhaus

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer