Royal Design rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
Upp till 70% rabatt på utvalda produkter hos Royal Design
Visa erbjudande
Använd 1750 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 499 kr hos Royal Design
Visa erbjudande
Använd 862 gånger
Villkor
Royal Design rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Royal Design Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Royal Design!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Royal Design - störst på heminredning

Allt inom design, möbler och heminredning finner man hos Royal Design - Sveriges största webbutik inom just nämnda kategorier. Från porslin, skålar och glas till köksattiraljer i form av stekpannor, skärbrädor och knivar går att köpa i den stora webbutiken. Produkterna är av högsta kvalitet, formgett av några av de största namnen inom design: Iittala, Georg Jensen, Thomas Sabo och Louis Poulsen för att nämna några. Några av de modernare varumärkena som säljs är bland annat Normann Copenhagen, NigellaLawson och Lightyears.

Allt inom inredning hos Royal Design.

Hitta design till rätt pris

Royal Design har bistått svenskar med designprodukter inom heminredning, kök och inte att förglömma: smycken, sedan många år tillbaka. Först i form av en över 200 kvadratmeter stor butik i Sturegallerian, Stockholm, och närmare i tiden som den största inredningsbutiken på internet i Sverige. Företaget är idag starkt växande, mycket tack vare postorderverksamheten som har sin bas i Kalmar, och deras motto är "design till rätt pris för alla". Tack vare den kan de nå ut med sina produkter till inredningsintresserade människor över hela världen på ett mycket mer direkt vis än med den fysiska butiken. Till Royal Design Group hör också nätbutiken Rum21.

Hitta design till rätt pris hos Royal Design.

Sortiment med mångfald

På royaldesign.se hittar man i princip allt man kan önska sig inom designad heminredning. Utbudet skulle kunna delas upp i fyra huvudkategorier: smycken, kök, dekoration samt belysning. Eftersom de har över 60 000 produkter i sitt sortiment ryms naturligtvis inte allt inom dessa huvudgrenar, men väldigt mycket gör det. Det stora urvalet gör att man kan berika sitt hem med en exklusiv Foscarini-pendellampa, ett knivset från Wüsthof, ett par ringar från Pandora och ett gäng Iittala-tallrikar - allt från en och samma webbutik. Förutom nyss nämnda finns även dessa varumärken i webbutiken:

 • Bodum
 • Flos
 • Design House Sthlm
 • ArchitectMade
 • Höganäs
 • Lars Wallin Jewelry
 • Satake
 • Rörstrand
 • Vipp
 • Nachtmann

Stort sortiment med massor av märken.

Nyheter och inspo till inkorgen

Att prenumenera på Royal Designs nyhetsbrev är enkelt. Man behöver bara ta sig ner på sidan och leta upp fältet för nyhetsbrevsprenumerationer, samt fylla i sin e-post adress. Fyll i, godkänn, och invänta sedan inspiration och nyheter direkt till inkorgen. 

Design i sociala medier

Royal Design finns på Instagram och Facebook. I dessa sociala kanaler kan man både ta kontakt med företaget genom att skriva ett pm eller dm, och hämta massvis av inredningsinspiration. Både miljöbilder från sköna hem och foton av nya produkter i sortimentet postas här, så brinner man för inredning gör man helt rätt i att följa dem på deras sociala plattformar. 

Klarna Checkout - betala hur du vill

Med det smidiga betalningssättet Klarna har man som kund själv möjlighet att välja det betalningssätt som passar en själv bäst. Vare sig man vill betala efter att man har fått hem sina varor eller sköta köpet snabbt och effektivt med kort direkt på sidan finns det en väg med Klarna. De betalningsalternativ som finns att välja på i Royal Designs butik är: 

 • Delbetalning
 • Direktbetalning (Kort eller Banköverföring)
 • Faktura (14 dagar)

Fraktvillkor hos Royal Design

DHL och PostNord är de logistikföretag som Royal Design samarbetar med. Varorna som man beställer på sidan skickas till de postombud som ligger närmast den adress man angivit, så att man enkelt och smidigt kan hämta upp sitt paket så snart det har ankommit till postombudet. Stora paket skickas med postens hemleverans. Frakten är helt gratis om man beställer för över 499 kr. Det går att läsa mer om Royal Designs fraktvillkor här

Rätt att ångra köpet inom 30 dagar

När man gjort en beställning hos Royal Design har man som kund naturligtvis rätt att kontrollera produkterna och "prova" dem hemma. Det kan hända att man kanske inte tycker om produkten lika mycket i verkligheten, eller så har man helt enkelt bara ångrat köpet. Inga problem! Det går att skicka tillbaka beställningen inom 30 dagar räknat från den dag man mottog sin beställning. För att returnera en eller flera varor lämnar man in paketet hos ett postombud, givetvis i oförändrat skick, inom tidsfristen. Returfrakten står man som kund för själv och den kostar 69 kr. Återbetalningar sker inom 5-7 arbetsdagar från att paketet är inkommer och registrerat på lagret. 

Kundservice nås vardagar och helger

Royal Designs kundtjänst har öppet både vardagar och helger mellan kl. 09.00-18.00 respektive kl. 10.00-15.00. Deras telefonnummer är 010 - 510 70 70. Man kan också mejla till info@royaldesign.se. Vill man hellre fylla i deras formulär kan man göra det här, och till vänster hittar man också deras FAQ som kan vara till stor hjälp när man letar efter svar om allt vad gäller sortimentet till frågor om leverans eller liknande. 

Så enkelt sparar du pengar med en rabattkod

 1. Välj först ut en rabattkod från Rabattkalas som är giltig för ditt köp hos Royal Design.
 2. Klicka på den rabattkod du bestämmer dig för. Du kommer då se koden samt omdirigeras till webbutiken. Kopiera rabattkoden innan du går vidare till butiken.
 3. I webbutiken handlar du precis som du önskar och när du är klar går du till kassan.
 4. Kolla att allt stämmer med dina inköp och välj sen leveransalternativ.
 5. Det är dags att fylla i din rabattkod i fältet med rubriken ”Har du en rabattkod?”. Klicka där, ange din rabattkod och tryck sedan på "Använd" för att lösa in rabatten. 
 6. Slutför nu beställningen genom att fortsätta till betalningen och där komplettera resterande information i Klarna Checkout.
 7. Var därefter nöjd över att du sparat pengar med en rabattkod från Rabattkalas!

Rabattkoder hos Royal Design anges i kassan.

Omdömen för Royal Design

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer