Skruvat rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
10%
10% rabatt på bromsskivor och bromsbelägg hos Skruvat
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 221 gånger
Villkor
Upp till 50% rabatt på reasortimentet hos Skruvat
Visa erbjudande
Använd 543 gånger
Villkor
Produkter från 1 kr hos Skruvat
Visa erbjudande
Använd 139 gånger
Villkor
Skruvat rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Skruvat Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Skruvat!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

AB Skruvat Reservdelar är allt annat än skruvat

Skruvat är kända för sin goda kundservice, sitt breda sortiment och smarta företagsamhet inom försäljning på nätet. Målsättningen att leva upp till kundernas krav när det kommer till efterfrågan på bildelar görs med en slipad kompetens. Med över 200 000 kvalitetsprodukter till förmånliga priser ligger webbutiken i topp på marknaden för e-handel. Skruvat uppdaterar sitt utbud veckovis med de senaste produktnyheterna. För att hjälpa sina kunder i letandet finns en sökfunktion till för att leta rätt på rätt reservdelar i den virtuella butikshyllan med lösningar och möjligheter för din bil. Förutom en god kontakt med kunder upprätthåller webbutiken en kontinuerlig kontakt med de allra flesta bilmärkena och leverantörerna på marknaden. De har även ett samarbete med CustomADs vilket innebär att produkter annonseras på sidor såsom Blocket.

Smart företagsamhet från start Skruvats tvÃ¥ grundare

AB Skruvat Reservdelars första kliv mot försäljning av reservdelar på nätet togs 2001. Webbutiken drivs av två företagare vid namn Roberth Risberg och Peter Jakobsson. De två grundarna har dragit nytta av fördelarna med internet, något som uppskattas av deras kunder i Sverige, Norge, Finland och Danmark. En genomtänkt annonsering har bidragit till webbutikens ökade varumärkeskännedom och vid 2013 hanterar Skruvat tusentals ordrar på en vecka. Sammantaget speglar Skruvats företagsfilosofi en förståelse för smalare plånböcker och brådskande reparationer.

Ett brummande sortiment

Skruvats sortiment består mer av bildelar än av skruvar. De tvåhundratusen bildelarna täcker nästintill in alla stora bilmärken. Du hittar delar för bromssystem, belysning och motor. Krånglar chassin igen, eller motorn för den delen? I Skruvats sortiment finner du lösningen. För varje produktkategori följer en beskrivning dels om vad sortimentet för den kategorin består av och dels vad bildelarna i genrella drag ska användas till. Så börja din jakt på bildelar över nätet. Följande bilmärken är bara ett handplock av varumärken från Skruvat:

 • Audi
 • Bmw
 • Ford
 • Jeep
 • Mitsubishi
 • Nissan
 • Opel
 • Peugeot
 • Saab
 • Toyota
 • Volvo

Handla smarta bildelar till smarate pris med en rabattkod

 1. Välj en rabattkod som är giltig för köp ditt hos Skruvat. Dubbelkolla så att rabattkoden verkligen är giltig för just ditt köp.
 2. Klicka på rabattkoden. Du hamnar då på Skruvats egen hemsida.
 3. Anteckna eller notera koden som du har med dig från Rabattkalas.
 4. Innan du går vidare till kassan vill du vara säker på att du har med dig rätt del till utcheckningen.
 5. Klicka på Till Kassan. Högst upp till höger om det totala priset i varukorgen ser du en ruta med texten Rabattkod eller Tillgodokvitto. Klicka på rutan och ange din rabattkod i det tomma fältet som där gör sig synlig .
 6. Upprätta ett konto för att gå vidare med din betalning om du inte redan har ett. Välj betalsätt, och betala som sista steg i kassan. 

skriv in rabattkoden här hos skruvat

Omdömen för Skruvat

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer