Sixt rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för mars 2020, uppdaterade och godkända.

från ett omdöme
Exklusiva rabatter och restips för nyhetsbrevsprenumeranter hos Sixt
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Ta del av specialerbjudanden hos Sixt
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Testa på att ha bil Funderar du på att skaffa bil men gillar inte att köra på vintern? Hos Sixt kan du långtidshyra bilar mellan 2-6 månader, vilket kan bli en praktisk och i längden prisvärd kompromiss.
Upp till 15% rabatt på hyrbilar hos Sixt
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
Exklusiva rabatter och restips för nyhetsbrevsprenumeranter hos Sixt
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Upp till 25% rabatt på hyrbilar hos Sixt
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Stanna hemma
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Hyr bil, lastbil, minibuss eller limousin hos Sixt

Har man körkort men ingen bil går det att hyra det fordon man vill köra från Sixt. Biluthyrningskedjan är en av världens kändaste i sin kategori och går att hitta på över 4000 platser i 105 länder världen över. 

Man hittar inte enbart filialer i närheten av flygplatser och tågstationer utan även utspridda i centrum och på andra platser i städernas omgivning. Sixt tillhandahåller totalt fler än 180 000 hyrbilar. I urvalet kan man hitta personbilar, limousiner, cabriolets, lastbilar, kombibilar, minibussar, terrängfordon och mycket annat. Fordonen kommer från märken som BMW, Audi, Volvo, Mercedes, Fiat och Ford. Alla dessa fordon går att boka på en av alla Sixt-stationer så väl som online. För de som har en smartphone går det även på utvalda biluthyrningsställen att “checka in” bilen på hemsidan via mobilen. På så sätt kan man hämta upp bilen via expressdisken, man slipper pappersarbete på filialen och man slipper vänta

Slipp vänta i långa köer.

Sixt - ett tyskt familjeföretag sedan 1912

Sixt historia sträcker sig över 100 år tillbaka. Martin Sixt hette den tyska grundaren som startade företaget i München, då med endast 7 hyrbilar till förfogande. Företaget var det första i sin genre, med fokus på just uthyrning av bilar för utflykter och resor. 15 år efter starten tar Martins son Hans över firman, och familjeföretagets expansion tar först vid på allvar vid tredje ägarbytet där Erich Sixt, ännu en son i ledet, tar över rollen som ledare för företaget. Under 1970-talet tillkommer limousiner i utbudet, och 1980 skrivs det kontrakt mellan Sixt och de största rese- och flygbolagen samt större hotellkedjor runt om i världen. 

På 90-talet, närmaste bestämt 1997, lanseras Sixt på den europeiska marknaden. Schweiz, Österrike, Frankrike, Storbritannien och  Nederländerna blir de första länderna efter Tyskland som öppnar upp dörrarna till de nya Sixt-filialerna. Sedan 2011 finns Sixt även i Sverige med sin första station placerad på två platser i Stockholm: Stockholm Centralstation och Stockholm Syd. I spetsen av Sixt Sverige står Peter Sjöblom och huvudkontoret ligger i Malmö. 

Välj bland fler än 180 000 hyrbilar hos Sixt

Oavsett om man är på semester i Skandinavien, Europa, Asien, Afrika eller USA har man möjlighet att hyra en bil från Sixt biluthyrning. Biluthyrningsfirman finns i alla större länder världen runt. På filialerna och online har man möjlighet att välja mellan 37 olika fordonsgrupper med ytterligare utrustning så som GPS, luftkonditionering, bilbarnstolar och andra tillbehör som kan förenkla bilkörningen. 

För att få hyra bil hos Sixt behöver man ha ett giltigt körkort. Är man inte bosatt i Sverige bör man även kunna visa upp sitt pass vid uthyrningsdisken som identifikation. Man måste vara minst 19 år gammal för att få hyra bil från Sixt i Sverige. 

Välj din favoritbil hos Sixt.

Biluthyrning hos Sixt för företagskunder

Små och medelstora företag som vill erbjuda sina anställda en företagsbil kan kontakta Sixt och boka bilar från bland andra BMW, Volvo, Audi och Ford på enklast möjliga vis. Sixt gör det möjligt för sina företagskunder att över internet boka och räkna ut priset på enbart ett par minuter. Dessutom lovar biluthyrningsföretaget attraktiva villkor för företag.

Biluthyrning för företagskunder är möjligt hos Sixt biluthyrning.

Bilnyheter till inboxen

Vill man hålla sig uppdaterad om vad som händer hos Sixt och samtidigt ta emot exklusiva erbjudanden kan man anmäla sig till deras nyhetsbrev på hemsidan. Detta tar bara några sekunder och det går att avanmäla sig från nyhetsbrevet när som helst om man inte skulle vilja ta emot uppdateringarna längre. Nyhetsbrevet är gratis och går att anmäla sig till längst ner på www.sixt.se under “Nyhetsbrev”. 

Få Sixt-nyheter i mejlen.

Sixt på Facebook 

Facebook hittar man Sixt Sverige. Här kan man följa och gilla deras sida och på så sätt få upp nyheter om dem i sitt Facebook-flöde. Deras sida innehåller information om företaget, till exempel adress, telefonnummer, antal följare och andra viktiga detaljer. På sidan kan man läsa artiklar, kolla på filmklipp och ta del av företagsnyheter. Sixt finns också på Instagram och Twitter. 

Betalning av hyrbil hos Sixt görs med kreditkort

American Express, Eurocard/Mastercard och VISA är kort som accepteras vid betalningen hos Sixt. Det går inte att betala kontant eller med debitkort såsom Maestro eller Visa Electron. Det går även att betala med AirPlus. Kreditkortet som man betalar med måste inneha samma namn som den person som hyr bilen. En despositions på minimum 1500 kr tas vid hyrtillfället. Denna summa returneras naturligtvis om bilen är i oskadat skick vid återlämning. 

Upphämtning av bil i Sverige 

Vid bokning av en hyrbil hos Sixt har man möjlighet att välja bland flera stationer runt om i hela Sverige. Oavsett om man vill hyra en lastbil för flytten, en kombibil till familjeutflykten eller en mindre personbil för ett kort ärende går det att göra det på de flesta städerna runt om i Sverige. Man hittar bland annat filialer i följande svenska städer

 • Stockholm
 • Göteborg
 • Malmö 
 • Kalmar
 • Borlänge
 • Halmstad 
 • Linköping
 • Örebro
 • Norrköping
 • Umeå

Smidig upphämtning av bil.

Kontakt till kundservice

För att kontakta kundtjänst per telefon behöver man bara knappa in telefonnummer 0771  - 89 00 00 och sedan invänta svar. Det går också bra att fylla i kontaktformuläret som ligger uppe på sixt.se med uppgifter om namn, mejl och fråga. Formuläret finns här

Kontakta Sixt kunniga personal vid frågor.

Så får du rabatt hos Sixt 

 1. Besök Rabattkalas och välj ut en gratis rabattkod eller ett erbjudande som du vill använda. Innan du slutför din bokning bör du kontrollera villkoren så att de stämmer överens med det fordon du vill hyra. 
 2. Klicka på “Visa rabattkod” eller “Visa erbjudande” när du gjort ditt val så tillsynliggörs koden eller erbjudandet. Du omdirigeras då direkt till Sixt hemsida. 
 3. Välj ort där du vill hämta och lämna bilen och vilka datum och tider som passar dig bäst. Därefter väljer du fordon och fyller i resten av de nödvändiga uppgifterna. 
 4. Tryck på “Acceptera pris och tillval” och gå vidare. I sista steget ska uppgifter om föraren anges och för att slutföra bokningen behöver du bara trycka på “Boka nu”. Mycket nöje med din hyrbil! 

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer