expedia.se

Expedia rabattkod

0 Expedia rabattkoder och 4 erbjudanden för september 2017

Spara pengar på sista minuten-resor hos Expedia
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 27 gånger
Upp till 66% rabatt på utvalda hotell hos Expedia
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 302 gånger
Upp till 35% rabatt på hotell hos Expedia
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 78 gånger
Upp till 15% rabatt på utvalda hotell hos Expedia
Res senast 5/11-17.
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 3 gånger
Endast giltig idag!
Expedia rabattkoder som löpt ut – Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Expedia!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Expedia - världsledande researrangör för bokning av resa och hotell online

På Expedias bokningssida har besökaren tillgång till över 150 000 hotell och 300 flygbolag, likt en uppsamlingsfunktion samlar Expedia upp alla de hotell och resor som efterlever besökarens önskemål om boende/resa. Fördelen är dels lägre priser och dels hur sajten räknar ut den smartaste bokningen åt digExpedia är verksamma världen runt och har en kundtjänst tillgänglig på telefon och e-post. Vad gäller resebyråns framgång har en effektiv lösning med kombinerad bokning av resa och boende gett positivt avtryck. Förutom att resebyrån på nätet annonserar de bästa erbjudandena för attraktiva resmål, tar de inte heller ut avgifter för avbokning eller ändringar i en resa förutsatt att det inte görs under komplikationer från besökarens ansvar. Det kan vara bekvämt att få flyg och hotell bokade till ett bra pris och utan alltför mycket tid till spillo. Förutom flyg och hotell kan du på Expedias hemsida uträtta bokningar av hyrbil eller upplevelse vilket ger mer tid över på resan. På hemsidan finns även möjligheten att kontrollera information som har att göra med visum, UD:s rekommendationer och växelkurs. 

En resegigant med sikte på högre höjder Expedias logga

Dagens resegigant Expedia påbörjade sin virtuella resa 1996 i USA och finns i Sverige sedan 2006. Trots att byrån är världsledande inom researrangemang och noterad på Nasdaq, var Expedia under sina första år i Sverige fortfarande relativt okända. Satsningen på en mer ”social” marknadsföring har syftat till att vara annorlunda från den klassiska föreställningen om vad en resa kan innebära, mer än bara solstränder och palmträd. Egencia, Expedias affärsresebyrå online, köpte upp Via Travel 2012, Nordens största affärsresebyrå vilket skulle komma att innebära en ny strategisk betydelse för Expedia på marknaden i Norden. 

En byrå på nätet utformad för nätet

Du kan välja på alltifrån en weekendresa till paketresa världen runt. Det finns hotell för olika prisklasser och olika önskemal, utifrån budget och behov väljer nätresebyrån bästa hotell åt dig. Det finns olika kategorier med rekommenderade resmål, populära resmål, sista minuten resa etc. När du betalar för din bokning har du möjligheten att betala med två olika kort för din resa. Det finns olika sökalternativ, du kan välja mellan följande:

 • Endast flyg
 • Endast hotell 
 • Solresa 
 • Endast hyrbil

Spara med Rabattkalas rabattkoder när du bokar resa eller hotell hos Expedia

 1. Börja med att välja en rabattkod som gäller för erbjudanden hos Expedia. Se till att den är giltig för din specifika bokning av resa och hotell.
 2. Klicka på rabattkoden för att bli omdirigerad till Expedias hemsida där du så småningom kan lösa in din rabattkod.
 3. Skriv ned eller kopiera den angivna siffer-/ bokstavskoden som följer rabatten.
 4. På Expedias hemsida anger du reseinformationen vilken krävs av dig för att kunna genomföra en bokning på Expedia. När du avklarat bokningens alla steg och är redo att betala, går du till kassan. 
 5. Högst upp på sidan, innan du anger betalsätt, står det ”Har du en rabattkod?” Klicka på frågan, bocka av ”Jag har en rabattkod” och ange sedan din rabattkod som du skrivit upp sedan tidigare.
 6. Efter att du fyllt i koden i det tomma fältet trycker du på ”tillämpa och räkna ut nytt pris”. Rabatten dras nu av från det totala beloppet.
 7. För att slutföra din bokning anger du betalsätt och leveranssätt för dina biljetter. Tryck på ”Slutför denna bokning

Börja sikta mot en billigare resa med hjälp av rabattkoder från Rabattkalas.

Uppge rabattkoden här hos Expedia

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8