Hotels.com rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2019, uppdaterade och godkända.
8%
8% rabatt på hotellbokningar hos Hotels.com
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
8%
8% rabatt på hotellbokningar hos Hotels.com
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
Upp till 40% rabatt på hotell hos Hotels.com
Visa erbjudande
Använd 4840 gånger
Villkor
Upp till 50% rabatt på weekendresor hos Hotels.com
Visa erbjudande
Använd 208 gånger
Villkor
Hotels.com rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Hotels.com Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Hotels.com!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Hotellbokningar smidigt online hos Hotels.com

Det var inte länge sedan man behövde kontakta en resebyrå så fort det var dags att boka en resa eller ett hotell när man skulle åka bort på semester eller jobbresa. Med teknologins utveckling är det idag så mycket enklare att hitta ett bra och billigt boende när man ger sig ut i världen. På hotellbokningssidan Hotels.com kan man själv boka hotell, B&B och lägenheter på över 150 000 platser världen runt. Hotels.com är ursprungligen från USA och är numera ett dotterbolag till Expedia

Bokningssidan är bland annat kända för att under utsålda perioder erbjuda platser på hotellen som inte går att boka direkt på hotellens hemsidor. Hos Hotels.com ges man möjlighet att boka vistelse hos tusentals hotell. På sidan hittar man information om priser, tillgänglighet och förutom hotell kan man även boka hyrbil. Den som är intresserad av att undersöka vilka olika alternativ som finns på den destination man ska besöka kan med fördel ta en titt på företagets hemsida där man kan jämföra priser direkt på sidan och se bilder på rum samt läsa andra resenärers omdömen. 

Hotels.com - en del av Expedia

Hotels.com erbjuder sina besökare ett stort utbud av boenden runt hela jorden. Hemsidan har vunnit The Gold Award i kategorin "bästa hotellbokningssida". Hotels.com gjorde inträde på marknaden år 1991, då under namnet Hotel Reservation Network (HRN). År 2001 blev HRN en del av Expedia och år 2002 bytte man officiellt namn till Hotels.com. Expedia och Hotels.com har kontor utspridda över hela Europa. Huvudkontoret finns i Dallas, USA. Företaget verkar i över 90 länder i hela världen och det går att få sidan på hela 41 olika språk. 

Hotels.com samarbetar med både små verksamheter och större hotellkedjor. Det går inte bara att hyra hotell på sidan utan även lägenheter. Detta har resulterat i att företaget erbjuder över 290 000 olika boenden online. Dessutom kan man få en överblick över hotellens priser och lediga rum. Man kan också hitta fler än 1,8 miljoner användarrecensioner från personer som har besökt hotellen, så att man som kund får så mycket information som möjligt innan man bokar sin vistelse.

En bokning hos Hotels.com

Hotels.com är kanske mest kända för sin tillgänglighet och bokningar av attraktiva resmål till överkomliga priser. På webbplatsen kan man navigera sig fram efter land, toppdestinationer och populära destinationer. Möjligheten finns även att som kund dra nytta av webbplatsens bästa hotellerbjudanden där Hotels.com har tagit fram de senaste och mest attraktiva erbjudandena för massvis av olika länder. Hotellen är anpassade för varje land och uppdateras kontinuerligt med de bästa erbjudandena. Till varje hotell finns även recensioner vilka man kan ta del av. Här är några av hotellen som man kan boka på Hotels.com:

 • The New York Palace
 • Berns Hotell
 • Sheraton Park Tower
 • Art Hotel Lafayette
 • Dedeman Ankara Hotel
 • Kempinski Hotel Bristol Berlin
 • Zoku Amsterdam
 • Taj Dubai

Boka via telefon eller online

Hotels.com erbjöd till en början kostnadsfri bokning via telefon, men med den teknologiska utvecklingen som växte snabbt under 1990-talet insåg de snart att bokningar online var det nya sättet att nå ut till sina kunder, och på så sätt infördes även tjänsten där man kunde boka hotell direkt på sidan helt gratis. Idag bokar många av besökarna hotell på hemsidan eller via appen, men det går fortfarande att ringa företaget för hjälp med sin bokning. Detta gör man på telefonnummer 0851 - 761 622

Fördelar med Hotels.comRewards

Vill man ta del av erbjudanden och få kostnadsfria extranätter på hotell kan man gå med i Hotels.comRewards. Som medlem får man då och då tillgång till hemliga priser och kampanjer. Det är helt gratis att gå med och medlem blir man direkt på hemsidan eller under denna länk. När man har samlat 10 nätter får man en bonusnatt som kan lösas in vid en framtida bokning. Bonusnatten kan lösas in på de flesta hotell runt om i världen. 

Registreringen är som tidigare nämnt gratis och det är smidigt och enkelt att bli medlem. Man kan skapa ett konto på Hotels.com manuellt eller genom att registrera sig via Facebook. Förutom att tjäna bonusnätter finns det också flera andra fördelar med att registrera sig. Bokningsprocessen blir snabbare och enklare och man kan se och göra ändringar i sina bokningar. Dessutom kan man skriva ut sina kvitton och bokningsnummer inför sina resor, och man har chans att spara sina favorithotell- och destinationer så att man kan hitta dem snabbt när man vill. Som medlem är man också en av de första som får nys om specialerbjudanden och kampanjpriser. Dessa erbjudanden skickas när man skriver upp sig på Hotels.coms nyhetsbrev, och det går när som helst att avanmäla sig från utskicket om man skulle vilja det. 

App hos Hotels.com

Hos App Store och Google Play hittar man Hotels.com-appen där man kan boka hotell, lägenheter och boenden "on the go". Trivs man bäst med att använda sin mobiltelefon snarare än en dator kan appen vara ett bra alternativ där bokningen är både snabb och enkel. Förutom att det går att hämta ner appen i ovan nämnda appbutiker går det också att ladda ned den genom att läsa in QR-koden på följande sida, eller knappa in sitt telefonnummer där.

Se inspirerande videoklipp på Youtube

På Youtube lägger Hotels.com upp massvis av kreativa klipp där man kan hämta inspiration till framtida resor. Videorna visar allt från matresor, reklamfilmer, resor med djur och mycket annat. Videoklippet nedan är till för alla hundälskare där ute. 

Betala din bokning direkt eller på hotellet

Alla hotell har olika villkor när det kommer till betalning, men hos många av de boenden som finns angivna hos Hotels.com kan man välja om man vill betala sin bokning direkt vid bokningstillfället eller senare på hotellet. Villkoren står alltid angivna innan man slutför sin bokning. De kort som går att använda på sidan är: 

 • MasterCard
 • American Express
 • Diners Club
 • VISA Electron
 • VISA

Det går förutom kortbetalning även att välja PayPal vid check-out. Även om det är möjligt att betala bokningen senare måste kreditkortsuppgifter fortfarande lämnas som en garanti vid själva bokningen. Dock dras inga pengar direkt om man väljer att betala på hotellet. Betalningen sker istället vid incheckning eller utcheckning på hotellet. Ytterligare avgifter såsom parkering eller room service som uppstår under vistelsen debiteras direkt av hotellet vid utcheckningen.

Avbokningar hos Hotels.com

Då Hotels.com fungerar som en mellanhand mellan boende och gäst har de själva inga avbokningsvillkor. Dessa villkor finns istället listade under varje enskilt hotells hemsida. Regler för avbokning för varje hotell visas också i bokningsbekräftelsen som man får skickad till sin mejladress. Det bör även nämnas att varje boende eller hotell har en avbeställningsfrist. Vissa reservationer kan inte återbetalas oavsett tid för avbokning, och på andra ställen har man möjlighet att avboka upp till 24 timmar innan vistelsen inträffar. 

Om man blir tvungen till att avboka sitt boende kan detta göras genom att logga in på sitt konto på Hotels.com och därefter gå in under "Bokningar", eller kontakta kundservice på kundtjanst@hotels.com eller telefonnummer 020 - 160 5933. Andra ändringar som går att genomföra är bland annat: 

 • Ändring av namn
 • Antal gäster
 • Rumstyp
 • Sängtyp
 • Datum för vistelse

Kundservice och FAQ

Hotels.com erbjuder sina kunder kundservice per telefon och e-post. Telefonlinjen är öppen måndag till fredag mellan kl. 08.00 - 22.00 och lördag till söndag mellan kl. 09.00 - 22.00. Telefonnumret till Hotels.com är 020 - 160 5933. Här kan man få svar på frågor om sin bokning och även göra ändringar i sin bokning. Om frågan inte är brådskande kan man också skicka ett mejl till kundtjanst@hotels.com. Dessutom erbjuder Hotels.com sina kunder en färdigställd FAQ där man hittar svar på det mesta. 

Boka hotell och spara pengar hos Hotels.com

 1. Börja med att välja en rabattkod som är giltig för din hotellbokning hos Hotels.com
 2. Tryck på koden för att bli omdirigerad till Hotels.com egen webbplats. Kopiera samtidigt koden och spara den på en lapp eller någonstans i datorn.
 3. Välj det hotell som du vill boka och bestäm datum för incheckning och utcheckning.
 4. När du kommer vidare till bokningssidan finns ett tomt fält till höger nedanför summan med texten "Använd kupong". Ange rabattkoden i fältet och tryck på "Använd".
 5. Gå vidare med din bokning genom att ange nödvändiga uppgifter och välj betalsätt.  
 6. Vi hoppas du får en riktigt härlig resa! 

Klicka i rutan på hemsidan och ange din rabattkod för att få en billigare resa.

Omdömen för Hotels.com
1 omdöme
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Lös in rabattkoden

Dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme
skrev 05.03.2014
Bra hotell, bra kod
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
Inga klagomål, superbra hotell och därtill till superbra pris tack vare Rabattkalas.
Var detta till hjälp? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer