Travellink rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för september 2019, uppdaterade och godkända.

190 kr
190 kr rabatt på flygresor hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Erbjudande på sista minuten resor hos Travellink
Erbjudande på hyrbilar hos Travellink
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
215 kr
215 kr rabatt på flyg hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
750 kr
750 kr rabatt på flyg och hotell hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
215 kr
215 kr rabatt på flyg hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
860 kr
860 kr rabatt på flyg och hotell hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
590 kr
590 kr rabatt på flygresor och hotell hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
320 kr
320 kr rabatt på flygresor hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
260 kr
260 kr rabatt på flyg hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
480 kr
480 kr rabatt på flyg och hotell hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
190 kr
190 kr rabatt på flygresor hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
370 kr
370 kr rabatt på flyg hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
1000 kr
1000 kr rabatt på flyg och hotell hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
300 kr
300 kr rabatt på flyg hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
300 kr
300 kr rabatt på resa hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
190 kr
190 kr rabatt på flygresor hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
160 kr
160 kr rabatt på flygresor hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
160 kr
160 kr rabatt på flygresor hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
420 %
Upp till 15% rabatt hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15% rabatt på utvalda hotell hos Travellink
420 kr
420 kr rabatt på utvalda flygresor hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Upp till 50% rabatt på hyrbil hos Travellink
260 kr
260 kr rabatt på flyg hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
200 kr
200 kr rabatt på hyrbilar hos Travellink
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Travellink - marknadsledande inom resebranschen

I dagens moderna samhälle går man väldigt sällan till en fysisk resebyrå när man vill planera sin kommande resa. Istället har internet tagit över denna industri nästan helt och hållet tack vare diverse resebyråer som går att finna runtom på nätet idag. Med hjälp av deras sökmotortjänster är det möjligt för vem som helst att enkelt söka efter de billigaste flygen, hotellen och annat som hör till planeringen av den framtida resan.

Många resebyråer på internet har inte inkluderat lågpris- och standardflyg eller skräddarsydda resor i sina sökmotortjänster. På denna punkt utmärker sig Travellink – de har nämligen även inkluderat de billigare alternativen. Idag finner man ett av de största utbuden på marknaden hos Travellink.

De har även gjort det möjligt för besökaren att på ett smidigt sätt kunna hitta de alternativ som har lägst pris, och skräddarsy sin kommande resa via sin bokningsfunktion. Dessutom är det möjligt att söka efter sådant som hör till resan, såsom biluthyrning, paketresor och hotellboenden via sökfunktionen.

Travellinks sökmotorfunktion är enligt egen utsaga den snabbaste, mest kraftfulla på marknaden och har flest förmedlade flyg, hotell och paketresor. Det kanske är därför företaget idag är marknadsledande inom branschen. Travellink är dessutom en av Nordens ledande resebyråer online.

Travellink – Din resa börjar här

Online-resebyrån Travellink etablerades år 2000 av företagen Amadeus, SAS och Tele2. Peter Carlsson var företagets VD mellan åren 2000-2016 och personen som tog över efter honom heter Erik Wikander. Företaget blev en del av Opodogruppen år 2005, som är en av Europas största aktörer i branschen.

I Norden är Opodo verksamt som Travellink samt Opodo, och i följande länder som Opodo:

 • Tyskland
 • Portugal
 • Storbritannien
 • Italien
 • Frankrike
 • Belgien
 • Österrike
 • Polen
 • Spanien
 • Schweiz

Sedan år 2014 har företaget varit en del av Europas största online-resebolag, nämligen eDreams ODIGEO, som utgörs av dessa fem varumärken: Opodo, eDreams, Go Voyages, Travellink och Liligo.

År 2016 blev Travellink uppköpt av det australienska företaget Flight Centre Travel Group, vilket innebar att företaget började rikta sig enbart till privatpersoner istället för både till privat- och företagskunder. För närvarande finns företaget etablerat på sammanlagt 44 marknader och cirka 18 miljoner resenärer väljer att resa med dem varje år.

Travellink har gjort ett flertal reseundersökningar med tusentals deltagare, två exempel är ”Så mycket äter och dricker svenskarna på semestern” och ”Sveriges och Europas fem populäraste lågprisflygbolag”, som publicerades år 2016, där Norwegian hamnade på första plats.

Planera din drömsemester med Travellink

Alla kan behöva ta en paus från sin vardag då och då, speciellt i dagens samhälle där det sällan lämnas något utrymme för människor att stanna upp och ta en paus. En resa är ett perfekt sätt att tvinga sig själv att byta miljö och släppa den stressiga vardagen för ett litet tag, samt få tid till att uppnå en balans i sina sinnen. De flesta hade förmodligen generellt presterat bättre på sin arbetsplats om de unnade sig att ta en paus lite oftare och njöt fullt ut av sin ledighet.

Uppnå en balans i dina sinnen med Travellink.

På Travellink spelar det ingen roll vilken typ av resa man är ute efter, oavsett om det handlar om en tre månaders resa till Thailand eller en weekend utanför staden eller landet man bor i. När man söker efter sin drömresa med hjälp av sökmotorn letar den fram de bästa och billigaste alternativen i ett urval av hela 610 flygbolag, 1700 000 hotell och fler än 40 000 destinationer, vilket innebär att det är stor sannolikhet att finna vad man söker till ett rimligt pris (2019).

Går man in på resebyråns hemsida kommer man direkt till sökmotorfunktionen. För att förenkla navigeringen för besökaren har Travellink gjort det möjligt att söka efter drömresan antingen direkt i sökmotorn, eller genom att trycka på en av kategorierna på hemsidan för att sökningen ska bli mer specifik från början. Kategorierna som finns är:

 • Flyg
 • Hotell
 • Flyg + Hotell
 • Hyrbil
 • Flygplatstransfer
Travellink har en generös prisgaranti för sina kunder. Hittar man samma resa som man bokat till ett lägre pris hos ett annat företag inom 24 timmar efter bokningen så lovar företaget att återbetala skillnaden.

Travellink har ett enormt utbud, som bland annat inkluderar:

 • Billiga flyg
 • Weekendresor
 • Sista minuten resor
 • Semesterhus

 Spara tid med Travellinks app

För den som på smidigast sätt vill planera och boka sin resa har Travellink skapat en egen app som är helt gratis att ladda ner. Kunden kan boka sin resa mycket snabbare genom att använda appen. Med hjälp av den är det nämligen möjligt att söka efter samt boka en resa med enbart ett fåtal klick. Ett tips för den som vill spara extra tid är att även använda funktionen ”Autofyll”, som kommer ihåg och fyller i nödvändiga uppgifter som kunden måste lämna automatiskt. Appen går att finna på Google Play samt i App Store och det är möjligt att ladda ner den både till iPhone, Android eller Apple Watch. Travellink utlovar en liten bonus till alla som använder företagets app i form av erbjudanden och rabatter.

Prenumerera på resenyheter

Älskar man att resa och vill få reda på Travellinks uppdateringar direkt är det möjligt att prenumerera på deras nyhetsbrev, som är helt gratis. De bjuder ofta på olika typer av kampanjer och rabatter som de informerar om i nyhetsbrevet. Den som anmäler sig får reda på företagets reserabatter, kupongkoder samt exklusiva erbjudanden innan alla andra. För att bli prenumerant går man till mitten av hemsidan och fyller sedan i sin e-postadress i det tomma fältet. Efter det är det bara att trycka på knappen ”Prenumerera”.

Låt dig inspireras av Travellink på sociala medier

Travellink är aktiva i flera sociala mediekanaler. För den som behöver inspiration för en kommande resa, vill få reda på när företaget anordnat en tävling eller få tillgång till spännande erbjudanden först av alla är det möjligt att följa dem på Instagram, Pinterest eller på deras Facebooksida, där de har 51 000 följare(2019). Travellink har dessutom en blogg som är utmärkt för personer som ofta eller gärna reser. Här publiceras regelbundet inlägg som innehåller inspiration, reseberättelser samt tips inför resan. Bloggen går att hitta på företagets hemsida under fliken ”Travelblog” högst uppe i högra hörnet på hemsidan.

Möjliga betalsätt hos Travellink

Shoppar man på Travellinks hemsida erbjuds flera betalningsmetoder när kunden kommit fram till betalningssteget. Alla alternativ är klassade som säkra, vilket innebär att kundens känsliga data förblir skyddad från utomstående parter under hela processen. Betalsätten som erbjuds besökaren är:

 • Kredit- eller kontokort
 • Bankbetalning via internetbank
 • Fakturabetalning (Klarna)

En resa kan vara väldigt dyr, vissa vill därför inte betala för hela kalaset på en gång. För dessa personer erbjuds betalningsalternativet avbetalning. Kunden kan då välja att betala för sin bokning inom 3, 6 eller 12 månader.

 Bokningsbekräftelse och biljetter via mejl

Efter ett avslutat köp hos Travellink får man oftast bokningsbekräftelsen per e-post efter enbart några minuter. Ibland utför företagets system slumpmässiga säkerhetskontroller för att garantera att transaktionen är 100 procent säker, därför kan det ibland ta längre tid. När betalningen är godkänd utfärdas biljetten till en via e-post inom 24 timmar, så länge man inte valt en särskild tjänst som till exempel att ta med ett husdjur, vilket kräver en bekräftelse från flygbolaget. Den elektroniska biljetten finner man i det slutliga bekräftelsemailet, denna innehåller resplansinformation samt bokningsnumret som behövs när man checkar in på flygplatsen.

Viktigt att komma ihåg om man flyger med ett lågprisflyg är att man då inte får en e-biljett utan istället två separata bekräftelsemail, ett från Travellink och ett från lågprisflygbolaget. Incheckning med lågprisflyg som Ryanair eller Germanwings m.fl. sker direkt via respektive flygbolags hemsida.

 Avbokning och återbetalning

Det är möjligt att få en återbetalning av icke använda biljetter vid en ofrivillig avbokning om flygbolaget avbokar resan och inte erbjuder en alternativ transport. Travellink som resebyrå skickar då först kundens begäran till flygbolaget, som antingen godkänner eller nekar återbetalningen, beroende på vilka regler som finns för biljetten.

Vill man vara helt säker på att få tillbaka pengarna vid en avbokning är det möjligt att använda sig av Travellinks ”Avbokning oavsett orsak-garanti”. Precis som namnet indikerar innebär detta alternativ att beloppet för resan återbetalas till kunden, minus en avgift på 20 procent, även vid en frivillig avbokning. Värt att komma ihåg är att denna garanti upphör att gälla 24 timmar före resans start, samt att den enbart gäller för resor med flyg.

Expertservice dygnet runt hos Travellink

Önskar man att få svar på en fråga angående en resa eller en beställning hos Travellink är det möjligt att kontakta företagets kundtjänst. Den svenska kundtjänsten har öppet alla vardagar mellan 08.00 till 17.00. Övrig tid är det möjligt att få hjälp av företagets engelska support, som har öppet dygnet runt. För att nå kundservicen ringer man på telefonnummer 0770 - 456 470. Skulle den svenska kundtjänsten ha stängt när man ringer vidarekopplas kunden direkt till den engelska supporten.

Såhär får du rabatt på din resa hos Travellink med Rabattkalas

 1. Sök efter en rabattkod på Rabattkalas hemsida innan du gör en bokning hos Travellink och välj den som du tror passar dig bäst. Tänk på att giltigheten ofta är knuten till någonting, till exempel ett minimumbelopp.
 2. När du har hittat den rabattkod som passar ditt köp bäst trycker du på ”Visa rabattkod”. Spara eller skriv ner koden någonstans.
 3. I nästa steg skickas du vidare till Travellinks hemsida. Välj vad som ska ingå i din bokning, såsom flyg och hotell.
 4. Om du redan är registrerad som kund hos Travellink loggar du nu in. Som nykund har du valet att registrera dig eller fortsätta med köpet utan registrering.
 5. I nästa steg är det dags att lämna person- och kontaktuppgifter.
 6. På nästa sida går du vidare till reservationen och betalningen. Här kan du även välja extra bagage. Se till så att allt stämmer, såsom namn och resedatum, och välj sedan vilken betalningsmetod du vill använda.
 7. När du har valt vilket betalsätt du vill använda dig av är det dags att ta fram din rabattkod. I rutan under betalalternativen skriver du i fältet ”Lägg till en rabattkod”. Tryck sedan på ”Aktivera” för att uppdatera priset.
 8. När betalningen är klar skickas bokningsbekräftelsen tillsammans med biljetten till dig via e-post inom 24 timmar.
 9. Nu kan du se fram emot och börja planera inför din semester, och dessutom vara nöjd med att ha sparat pengar på ett smart och enkelt sätt!

 Lös in ett rabattkod från Rabattkalas

Omdömen för Travellink

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer