Scandic rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för september 2019, uppdaterade och godkända.

40 %
40% rabatt för seniorer hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
40 %
Upp till 40% rabatt på hotellrum i Sverige för studenter hos Scandic
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på hotellbokningar för dig med ICA-kort hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Dubbelrum för 750 kr per natt hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20% rabatt på utvalda hotell hos Scandic Hotels
Bästa pris-garanti när du bokar hotell hos Scandic Hotels
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
Hotellrum från 690 kr under påsk och vår hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på hotellbokningar hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
3 månaders gratis AutoBizz Smart hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% medlemsrabatt på alla hotellbokningar och mat hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Upp till 25% rabatt på bokningar online hos Scandic Hotels
20 %
20% medlemsrabatt på alla hotellbokningar hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
1406 kr för bokning av romantisk weekend i Sverige hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Paketerbjudande för bokningar på Scandic Talk under Underbara Barn-mässan hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Dubbelrum från 590 kr för sommarbokningar hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Weekendpaket från 940 kr/pers hos Scandic Hotels
20 %
20% rabatt på hotellbokningar tors-sön hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Hotellweekend från 620 kr hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Dubbelrum inkl. frukost från 650 kr hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
0 %
20% rabatt på alla restaurangmat när du bokar hotell hos Scandic
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabatt vid bokning av minst 2 nätter hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Hotellweekend från 610 kr i blixtrean hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Middagspaket med 2-rättersmiddag, hotellövernattning och frukostbuffé hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på hotellbokningar
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Shoppingweekend med ost- och charkbricka hos Scandic Hotels
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Ett medvetet hotellbesök hos Nordens största hotellkedja

De flesta har vid det här laget hört talas om Skandinaviens största hotelloperatör: Scandic Hotels. Med sina dryga 280 hotell runtom i Norden, Tyskland, Nederländerna, Belgien, Estland, Polen och Ryssland är deras närvaro svår att undgå. 

Hotellets medarbetare jobbar för att på bästa sätt möta sina gästers behov när det kommer till bra service, bekvämt boende, säkerhet, mat och konferens. Scandic månar om sina gästers hotellupplevelser då de har flera olika samarbetspartners inom sponsring, mervärde, upplevelser och resa. Ävenhållbarhetsfrågor, som går att läsa lite längre ned om, är ett hett ämne hos Scandic Hotels och något de jobbar med på daglig basis. 

Bo bekvämt och medvetet hos Scandic.

Framgång i bagaget hos Scandic

Scandic Hotels bär på ett stabilt och framgångsrikt baggage. Från det att första hotellet Esso motorhotell öppnades i Laxå 1963 finns numera hotellkedjan i ett flertal länder bortom Nordens gränser. Efter Laxå kom Göteborg och efter Göteborg ville man expandera till sina skandinaviska grannländer, vilket kom att ske under början av 70-talet. 

År 1973 blir Scandic Hotels största hotellkedjan i Sverige, men det var först tio år senare som kedjan namngavs till dagens Scandic Hotels. Alltsedan dess har hotellkedjan tillhört både enskilda ägare och delägare, däribland Ratos och Hiltongruppen. Aktier har noterats på börsen för att sedan låtas skrivas av från börsen. Ett genombrott för Scandic Hotels var etableringen i hela Norden då man köpte upp finska Arctia 1998, Finlands dåvarande tredje största hotell. År 2012 utsågs Scandic Hotels till Bästa Hotell av barnsemester.se och därefter har de bland annat ingått samarbete med tv-kocken Jamie Oliver för att ge sina möteskunder en värdig matupplevelse.

Nästan 300 hotell har invigits sedan starten.

Hitta drömboendet på Scandics hemsida

Stamgäster, företag, weekendresande, restauranggäster och eventbesökare - Scandic går alla sina kunder till mötes på bästa sätt när det är dags att boka hotell online. Scandics hemsida är tämligen användarvänlig där man på första sidan enkelt kan söka efter ett specifikt hotell eller destination och ange datum för vistelse och antal personer som ska resa och bo. En bokning på hotellets webbsida går smidigt med flertalet guidande alternativ såsom weekendpaket och mötespaket. För resande familjer erbjuder Scandic Hotels flertalet aktiviteter för barnen. 

Möten och konferenser hos Scandic.

Avkoppling finner man i allt från restaurang, bar, gym och spaanläggning. Givetvis ser valmöjligheterna olika ut sett beroende på hotellets geografiska läge och storlek men ett lugnt och avslappnat boende med god service är nästintill garanterat när man bokar ett av Scandics dryga 280 hotell runtom i världen.


Avkoppling eller konferens? Scandic har något för alla tillfällen.

Hållbarhetsfrågor hos Scandic Hotels

Vad gäller arbetskultur och miljö är god etik ett återkommande begrepp. Redan 1993 tog Scandic beslutet att bli en ledande aktör inom hållbarhet. Begreppet “Häng upp handduken” myntades och är idag ett välkänt och återkommande koncept hos hotellkedjor världen runt. År 2006 blev alla skandinaviska hotell Svanenmärkta och KRAV-märkt frukost började serveras. Den redan expanderade hotellkedjan satsar stort på ytterligare expansion och utvecklingsarbete. Internt jobbar man bland annat för jämnare könsfördelning vid ledande poster.

Scandic jobbar med hållbarhetsfrågor.

Pressmeddelanden från Scandic 

Om man är intresserad av att få in lite djupare inblick i vad Scandic sysslar med går det att ansluta sig till deras nyhetsutskick. Detta gör man under fliken “Media” och därefter “Prenumeration” där man enkelt kan fylla i namn och mejladress, samt om man vill ta del av pressmeddelanden, finansiella rapporter eller bådadera. 

Sociala medier och egen podcast

Genom Facebook, Instagram och Twitter kan man hålla sig uppdaterad om vad för kampanjer och erbjudanden som är aktiva hos Scandic. Hotellkedjan har även en alldeles egen podd vid namn “Mötespodden”. Podcasten riktar sig till både gamla kontorsrävar som unga stjärnskott som är hungriga på att lära sig mer inom företagsamhet och möten. 

Kolla in Scandic i sociala medier.

Betala rum hos Scandic

Betalningen hos Scandic sker med hjälp av ett kreditkort. Alla uppgifter behandlas säkert och informationen som anges vid köpet krypteras och behandlas konfidentiellt. De kort som går att använda på sidan är: 

 • VISA
 •  MasterCard
 • American Express 

Avbokning av hotell

Hur avbokningsvillkoren ser ut beror på vilket sorts rum man bokat, till vilket pris och vilken tid ankomsten är. För att ta reda på exakta villkor för just ens egen bokning går det att läsa mer under denna länk eller under “Bokningsvillkor”. 

Frågor och svar hjälper en vid funderingar

För att få svar på det man undrar över innan man bokar ett hotellrum hos Scandic går det att läsa sig till svaret under följande länk. Där finns information om priser, regler och villkor. Det går också att ringa kundtjänsten på 08 - 517 517 00 mellan dessa tider:

 • Måndag - Fredag kl. 08.00-20.00
 • Lördag 10.00-15-00
 • Söndag 12.00-18.00

Diagrammet här under visar när på dygnet det är som mest och minst telefonkö. Kundtjänst jobbar på att ta emot samtal så snabbt som möjligt men vill man vara helt säker på att få svar på en gång kan det vara en god idé att ringa under de tider då det är färre personer som hör av sig till Scandic. 

Slipp telefonkö hos Scandic.

Fyll i Scandics Bokningskod och få rabatt

 1. För att få hotellrummet lite billigare är det inte mycket som behövs göras. Du ska bara ta en titt på denna sida och välja den rabattkod som du vill använda dig av, sedan klicka på den du tycker passar bäst. 
 2. När du klickat på “Visa rabattkod” öppnas en ruta där rabattkoden tillsynliggörs. Kopiera koden här och gå vidare till scandichotels.se.
 3. Längst upp på första sidan fyller du i det hotell du vill bo på eller önskad destination, följt av datum och antal personer. Under dessa fält finner du texten “Bokningskod, Bonus Cheque eller Bonusnatt”. Klicka där. 
 4. Lägg till rabattkoden i fältet som öppnas upp och klicka sedan på “Se rum och priser” för att ta dig vidare med din bokning. Din rabattkod blir på så vis inräknad i priset. 
 5. Kontrollera alla villkor för din bokning innan du slutför den genom att trycka på “Betala bokning”. Att spara hos Scandic är lätt som en plätt!

Bokningskoder läggs in i det inringade fältet hos Scandic.

Omdömen för Scandic

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer