Scandic Hotels rabattkod

Bästa pris-garanti när du bokar hotell hos Scandic Hotels
Visa erbjudande
Använd 38 gånger
Villkor
20% rabatt på utvalda hotell hos Scandic Hotels
Visa erbjudande
Använd 13 gånger
Villkor
Scandic Hotels rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Scandic Hotels Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Scandic Hotels!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Ett medvetet hotellbesök på Scandic Hotels

Det är säkerligen inte första gången du hör talas om Scandic Hotels. Med sina dryga 160 hotell runtom i Norden, Tyskland, Nederländerna, Belgien, Estland, Polen och Ryssland är deras närvaro svår att undgå. År 2007 lät man (för ett värde på 833 miljoner euro) en stor del av Scandic Hotels köpas upp av EQT från tidigare delägare Hilton Hotel Corporation. Hotellets 10.000 (år 2013) medarbetare jobbar för att på bästa sätt möta sina gästers behov när det kommer till bra service, bekvämt boende, säkerhet, mat och konferens. Scandic Hotels månar om sina gästers hotellupplevelser då de har flera olika samarbetspartners inom sponsring, mervärde, upplevelser och resa. Vad gäller arbetskultur och miljö är god etik ett återkommande begrepp. År 2006 blir alla skandinaviska hotell Svanenmärkta, det serveras KRAV-märkt frukost, körs miljöbil och dricks rättvisemärkt kaffe. Den redan expanderade hotellkedjan satsar på expansion och utvecklingsarbete i framtiden. Internt jobbar man bland annat för jämnare könsfördelning vid ledande poster.

ett av scandics många fantastiska hotell

Scandic Hotels bär på ett förverkligande baggage   

Ser man förbi världshändelser såsom Kuwaitkrisen och deras dåliga inverkan på hotellbranschen, bär Scandic Hotels på ett relativt stabilt och framgångsrikt baggage. Från det att första hotellet Esso motorhotell öppnades 1963 i Laxå, finns numera hotellkedjan i ett flertal länder bortom Nordens gränser. Efter Laxå kom Göteborg och efter Göteborg ville man expandera till sina skandinaviska grannländer, vilket kom att ske under början av 70-talet. År 1973 blir Scandic Hotels största hotellkedjan i Sverige, men först år 1983 som namnges kedjan till dagens Scandic Hotels. Alltsedan dess har hotellkedjan tillhört både enskilda ägare och delägare, däribland Ratos och Hiltongruppen, aktier har noterats på börsen för att sedan låtas skrivas av från börsen. Ett genombrott för Scandic Hotels var etableringen i hela Norden då man köpte upp finska Arctia 1998, Finlands dåvarande tredje största hotell. År 2012 utsågs Scandic Hotels till Bästa Hotell av barnsemester.se och nu senast pågår ett samarbete med tv-kocken Jamie Oliver för ge sina möteskunder en värdig matupplevelse.

Ett användarvänligt besök på Scandic Hotels hemsida

De har anpassat sin webbsida för stamgäster, företag, weekendresande, restaurangbesökare, möte och konferens, allt för att gå sina gäster tillmötes online innan de stiger in i hotellobbyn. En bokning på hotellets webbsida går smidigt med flertalet guidande alternativ såsom ”weekendpaket” och ”mötespaket”. För resande familjer erbjuder Scandic Hotels flertalet aktiviteter också för barnen. Avkoppling finns i allt från restaurang, bar, gym och minibutik. Givetvis ser valmöjligheterna olika ut sett till hotellets geografiska läge, storlek etc., men ett avkopplat boende är nästintill garanterat då hotellet strävar efter en jämlik service på alla dryga 160 hotell runtom i världen.

Ta hjälp av Rabattkalas aktuella rabattkoder och unna dig ett okomplicerat boende till ett billigare pris

  1. Välj en rabattkod bland de som finns tillgängliga för Scandic Hotels hos Rabattkalas och se till att rabatten gäller för just ditt resmål eller boende.
  2. Klicka på den rabattkod som ger dig mest förmån vid en bokning hos Scandic Hotels.
  3. Tryck på rabattkoden, du länkas då till Scandic Hotels bokningssida.
  4. Skriv upp din rabattkod så att du har den nära tillhands och redo att uppge den.
  5. I följande steg anger du och datum för din hotellbokning. Se till att ange alla de uppgifter sombehövs för att en lyckad bokning ska vara möjlig.
  6. Nu anger du din rabattkod i det tomma fältet med rubriken ”Har du en bokningskod?” Tryck på Sök. Du kommer då vidare till betalningen.
  7. Rabatten dras av från den totala summan av din bokning. Luta dig tillbaks och se fram emot en avkopplande hotellvistelse till ett billigare pris hos Scandic Hotels.  

rabattkoden skrivs in i det rödmarkerade fältet

Omdömen för Scandic Hotels

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8