Sembo rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
Upp till 50% rabatt på sommarsemestrar hos Sembo
Visa erbjudande
Använd 4865 gånger
Villkor
Upp till 34% rabatt på sommarsemestrar hos Sembo
Visa erbjudande
Använd 179 gånger
Villkor
Sembo rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Sembo Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Sembo!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Säkra bokningar till låga priser

Sembo har tillgång till hundratals destinationer runtom i världen. På sidan erbjuds fler än 50 000 hotell i över 130 attraktiva semesterorter och städer. Resande som vill ha en bekväm semester utan att behöva betala en förmögenhet har möjlighet att vraka och välja bland det stora utbudet. Företaget har bland annat en så kallad prisgaranti vilken syftar till att garantera besökarna om att de har de billigaste erbjudandena på marknaden. 

Boenden som Sembos produktchefer kvalitetskontrollerat är märkta med den så kallade Selected By Sembo-symbolen. Övriga boenden har man låtit externa partners kontrollera. Sembo har även satsat stort på kundernas trygghet. Detta visar sig bland annat genom att man alltid får tillbaka sina pengar för en bokad resa om en samarbetspartner skulle gå i konkurs.

Boka resan enkelt och tryggt hos Sembo.

Bilresan till Medelhavet tog Sembo världen runt

Sembo har varit verksam inom resemarknaden sedan 1987 med över 100 medarbetare och huvudkontor beläget i centrala Helsingborg. I takt med det ökade resandet i världen och med andra sorters behov hos resande lämnade Sembo arrangerandet av bilresor från Sverige till Medelhavet för att istället ägna sig åt ett flexibelt researrangerande för destinationer världen över. Sembo AB ägs av den ekonomiskt stabila Stena-koncernen (Stena Line Travel Group AB) vilket har bidragit till billigare kryssningar och tryggare bokningar. Företaget är aktivt i 16 länder med en omsättning på ca. 1 miljard kr om året. 

Destinationer som låter en drömma

Sembo.se sortiment tar en till ens drömdestination. Resebyrån erbjuder paket-deals där man kan välja mellan alltifrån den azurblåa kusten på Rivieran eller en båtkryssning i Kroatiens ölandskap. Sembo arrangerar flygresan, hotellboende, hyrbilen och väldigt mycket mer. Den som vill hitta resan som passar just ens egna önskemål kan ta en titt bland Sembos alla destinationer. De har ett varierat utbud när det kommer till boenden. Det går att välja mellan hotell, lägenheter och semesterhus. Följande kategorier finns på hemsidan:

 • Hotell/Lägenhet
 • Semesterhus
 • Flyg
 • Flyg och boende
 • Hyrbil
 • Färja och boende
 • Färja/Bro

Dröm dig bort till förtrollande platser med Sembo.

Det senaste från Sembo

Vill man få nyheter och specialerbjudanden från sembo går det att anmäla sig till deras nyhetsbrev. Tittar man in under "Erbjudanden" hittar man sidan där man kan uppge sin mejladress dit man vill ha nyheterna skickade. Med nyhetsbrevet kan man förvänta sig uppdateringar, kampanjerbjudanden och exklusiva rabatter. 

Videoklipp, bilder och inspo från Sembo

Sembo är aktiva i olika sociala kanaler. På Facebook och Youtube hittar man dem där de lägger upp foton från drömlika destinationer, roliga reklamfilmer och priserbjudanden. Vill man låta sig inspireras till nya resemål är det hit man ska vända sig. Nedan är en av Sembos reklamsnuttar; som hemma, fast där. 

Betalning

Sembo samarbetar med företaget Captum, vilket innebär att man kan betala både med faktura och delbetalning när man gör sin bokning. Det går också att använda sig av VISA-kort, MasterCard, Eurocard och banköverföring. För att betala via banköverföring behöver man ha någon utav följande banker: 

 • Swedbank
 • Handelsbanken
 • SEB
 • Nordea

Bokningar och avbokningar hos Sembo

När man gjort en bokning hos Sembo får man kort därpå ett bekräftelsemejl skickat till sin mejladress. Företaget rekommenderar att alltid vara noggrann när man gör sin bokning så att alla uppgifter stämmer överens med pass och liknande dokument. 

Har man valt att boka avbeställningsskydd vid beställningstillfället är man skyddad om något skulle hända som gör att man måste ställa in sin resa, förutsatt att man kan visa upp läkarintyg. En avgift på  5% av totalpriset betalas när man nyttjat avbeställningsskyddet. Har man bokat Avbeställningsskydd PLUS kan man avboka resan helt gratis fram till kl. 14.00 dagen innan avresa utan att behöva visa läkarintyg eller ge en anledning till varför man avbokar. Denna tjänst finns endast tillgänglig på utvalda resor och boenden. Alla avbokningar ska göras via telefon på telefonnummer 042 - 37 85 00. 

Kundservice hjälper till med bokningar och frågor

De flesta frågor och svar gällande Sembo och deras hemsida går att läsa sig till under vanliga frågor. Vill man hellre prata med ett proffs kan man ringa Sembo på telefonnummer 042 - 37 85 00. Det går också att fylla i deras kontaktformulär som finns under fliken "Kontakta oss". 

Gör såhär vid bokning med en rabattkod

 1. Välj en av Rabattkalas rabattkoder giltig för just din bokning hos Sembo.
 2. Tryck på rabattkoden och den blir synlig på skärmen. I samma stund blir du också omdirigerad till Sembos hemsida.
 3. Skriv upp eller kopiera koden så att du har den säkrad.
 4. Välj destination eller boende och datum. Gå vidare med din bokning och slutligen till kassan när du känner dig klar.
 5. Sembo kräver personuppgifterna på resenärer samt på beställaren för att kunna genomföra en bokning hos deras bokningstjänst. Fyll i all data och dubbelkolla så att allt stämmer överens med pass hos samtliga resenärer.
 6. Det finns ett tomt fält lite längre ned på sidan, precis innan bokningsknappen, med texten "Jag har en erbjudandekod". Ange din rabattkod i det tomma fältet och klicka på "OK".  
 7. Kontrollera alla uppgifter en sista gång och klicka sedan på "Boka". Vi önskar dig en trevlig resa! 

Erbjudandekoder tillämpas innan sista steget "Boka".

Omdömen för Sembo

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer