Getty Images rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
Hitta tusentals bilder hos Getty Images
Visa erbjudande
Använd 11 gånger
Villkor
Getty Images rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Getty Images Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Getty Images!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Getty Images - breda samlingar av licensierat material

Getty Images erbjuder licensierat material i form av bilder, musik och videoklipp till främst företag men även privatpersoner som letar efter material och innehåll till att verkliga sina idéer med. Företaget har en enorm bild- och illustrationsbank som omfattar både rättighetsskyddat och royaltyfritt material - konceptuellt, kreativt och redaktionellt. Hos Getty Images går det snabbt och enkelt att köpa en licens till en mediefil som kan användas till ens blogg, album, eller annan plattform som man på ett eller annat sätt vill försköna. 

Bilder till bloggen? Det och mycket mer hittar du hos Getty Images.

Pionjärer inom multimedia

Getty Images har funnits sedan 1995, då det grundades av Mark Getty och Jonathan Klein. Företaget skulle förändra bildbanksbranschen från grunden genom att vara det första företaget som framgångsrikt knöt ihop branschen med den digitala tidsåldern. Bland annat är Getty Images känt för att vara först med licensiering av bilder på nätet; övriga prestationer inkluderar lanseringen av epokgörande licensmodeller och hanteringsverktyg för digitala medier. Några utav världens mest prominenta mediebolag vänder sig idag till Getty Images för att nå fram med sina budskap på bästa möjliga vis och bilderna används jorden runt. 

Lincenserade bilder går att köpa hos Getty Images.

En värld av digital media

Det till synes oändliga havet av bilder, musik och videoklipp som Getty Images erbjuder är ett av världens största arkiv som man kan få tillgång till. Själva bilderna inkluderar allt från konceptuellt rättighetsskyddat material till royaltyfria fotografier att använda i vilka sammanhang man vill. Getty Images erbjuder även musik från originalartister av internationellt kända såväl som nya lokala talanger inom alla kategorier. Detta finner man bland annat på Getty Images:

 • Roaltyfria bilder
 • Nyhetsbilder
 • Nöjesbilder
 • Rättighetsskyddade bilder
 • Videoklipp
 • Musikfiler
 • Nyhetsklipp

Sport, nyheter, nöje. Allt och lite till hittar man hos Getty Images.

Användarvänlig app

I App Store och på Google Play går det att ladda ner GettyImages app som är iOS- och Androidkomptatibel. Med appen kan man enkelt och smidigt gå igenom bildarkivet och köpa licenser till bilder, musik och videoklipp samt dela med sig av massvis av kreativt material till omvärlden. 

Getty Images app finns både på Google Play och App Store.

Praktiska lösningar för företag

För företag som på något sätt jobbar med multimedia finns det smarta lösningar hos Getty Images som underlättar vardagen. På webbsidan kan man köpa licenser till högkvalitativt multimediamaterial som sedan går att använda i reklamsyfte och till hemsidor m.m. Bilderna, videorna och ljudklippen finns i en mängd olika varianter och är anpassade för att passa alla möjliga olika sorters projekt och budgetar. 

Praktiska lösningar för företag hos Getty Images.

Getty Images i sociala medier

Om man vill kolla in Getty Images i sociala medier kan man gå in på Facebook och följa dem där. Där lägger de upp bilder och artiklar med fotografier från deras bildbank. De lägger även upp massvis av bilder från sitt utbud på Instagram där man kan hämta inspiration och idéer. Företaget finns också på Youtube där man kan se videoklipp från verksamheten.

Betalning av bilder hos Getty Images

För att få fulla rättigheter till multimedia hos Getty Images måste man köpa en licens till bilden, videon eller musikfilen. Därefter kan man använda produkten i enlighet med villkoren som anges i avtalet. Detta kan till exempel vara i reklam-, blogg- eller poddsyfte. På Getty Images kan man betala med tre olika sorters kreditkort, vilka är följande: 

 • American Express
 • VISA
 • MasterCard 

När man anger sina uppgifter i kassan hos Getty Images kan man känna sig trygg med sitt köp, då ingen information ges ut till någon utomstående part. 

Avbeställning av bildbanksmaterial

Skulle man vilja avbeställa något från Getty Images bör detta göras via avbeställningsfunktionen på hemsidan. Avbeställningen måste göras inom 7 dagar från att beställningen gjordes och materialet får naturligtvis inte vara förbrukat eller uppladdat någonstans. Vid en avbeställning blir man fullt återbetald om denna görs inom ångerrättsperioden. 

Kontakta kundtjänst för multimediafrågor

För att ställa frågor till Getty Images kundtjänst ska man ringa på telefonnummer 0200 - 88 75 14. Det går att ringa mellan kl. 08.00 på morgonen till och med kl. 17.00 på eftermiddagen. Det går även bra att skicka ett mejl via kundformuläret som man hittar här eller under "Kontakta oss". 

Såhär sparar man pengar hos Getty Images

 1. Välj ut en rabattkod som passar din tänkta beställning från Getty Images. Klicka på rabattkoden du vill använda.
 2. Nu förflyttas du till Getty Images hemsida. Koden görs samtidigt synlig och vi rekommenderar att du sparar rabattkoden genom att kopiera  eller skriva ned den.
 3. Nu är det fritt fram att köpa önskat material från Getty Images stora mediearkiv. När du är klar går du till kundvagnen.
 4. I kundvagnen kan du kontrollera dina valda produkter. Gör det och gå sedan vidare till kassan.
 5. I kassan letar du rätt på texten "Har du en kampanjkod?" till höger och klickar där. Fyll i koden och klicka på "Tillämpa". 
 6. Därefter kompletterar du de nästkommande stegen för att slutföra beställningen. Du har nu sparat pengar på din beställning från Getty Images med en rabattkod.

Rabattkoden hos Getty Images fylls i enligt bilden.

Omdömen för Getty Images

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer