CEWE rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
20%
20% rabatt på fotokalendrar hos CEWE
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 111 gånger
Villkor
75 kr
75 kr rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos CEWE
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 4566 gånger
Villkor
75 kr
75 kr rabatt för nya kunder hos CEWE
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 85 gånger
Villkor
20%
20% rabatt på inbjudningar hos CEWE
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 7 gånger
Villkor
20%
20% rabatt på bilder hos CEWE
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 44 gånger
Villkor
15%
15% rabatt på fotopanel hos CEWE
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 6 gånger
Villkor
10%
10% rabatt vid köp av 5 adventskalendrar eller fler hos CEWE
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 1 gång
Villkor
10%
10% rabatt på fotoböcker hos CEWE
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 19 gånger
Villkor
Fri frakt på fotoböcker och väggbilder hos CEWE
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 7 gånger
Villkor
Fotoböcker från 99 kr hos CEWE
Visa erbjudande
Använd 138 gånger
Villkor
Nöjdhetsgaranti hos CEWE
Visa erbjudande
Använd 20 gånger
Villkor

Missa aldrig en rabattkod från CEWE!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Det personliga fotoalbumet

Att skapa en egen fotobok låter krångligt, men det behöver inte vara svårt. Hos CEWE kan man enkelt välja ut de bilder man vill ha och sedan sköter de resten. Kunden utformar sin egen personliga bok och CEWE.se trycker, färdigställer och levererar den hem till dörren. 

Sidorna i fotoböckerna trycks i högteknologiska digitaltrycksmaskiner och samlas i en stor bunt som till sist sätts ihop till en bok med hjälp av maskinell häftning. Innan böckerna sänds ut görs alltid en manuell kvalitetskontroll för att se så att allt stämmer och ser bra ut. 

CEWE erbjuder också festkort, kalendrar, tavlor, väggdekorationer och tryck på kuddar, muggar, glas och andra material. Det går också att beställa specialanpassade trycksaker till högtider så som konfirmation, bröllop, jul eller alla hjärtans dag.

Cewes populäraste produkt: fotoboken.

Världsledande inom fotofinish

CEWE finns i 24 europeiska länder och är även stora i USA. Under 2013 producerade CEWE över 3,8 miljoner fotoböcker som skickades ut runt om i världen. De är idag världsledande inom fotofinishing och skapar fotoböcker med hög kvalitet sedan många år tillbaka. Cewes historia sträcker sig tillbaka ända till 1996 då en man vid namn H.C. Heinz Neumöller startade företaget. Idén började i fotostudion och företaget utvecklades snabbt till att vara en av de storsäljande på marknaden. Varje år framkallas över 3 miljarder bilder i labbet hos Cewe.se. Skulle måttet på de bilderna vara 10x15 cm innebär det att fotona sträcker sig 10 gånger runt jorden. Inte illa.

3 miljarder fotografier framkallas årligen i CEWEs fotolabb.

För ett bättre klimat

Som internationell leverantör med stora mängder böcker och andra trycksaker tar CEWE sitt sociala ansvar på flera punkter. Engagemang och ansvar är ledord inom företaget och därför följs nationella och internationella miljölagar och överensstämmelser strikt. CEWE jobbar även för att minska på koldioxidutsläpp. De använder sig av papper märkta med stämpeln ”CO2-neutral” som stödjer detta, och samarbetar med ClimatePartner för en renare miljö. 

CEWE engagerar sig i miljö- och klimatfrågor för en renare värld.

Produkter till varje tillfälle

Ett stort utbud finns att tillgå på cewe.se. Vare sig det är en gåva, överraskning eller bara någonting fint till en själv och familjen hittar man det i deras webbutik. Att föreviga bilderna från solsemestern i en fotobok eller kanske göra en chokladkalender under jul med hela familjen på är en kul idé som nu är enklare än någonsin att utföra. 

Cewe.se har delat upp kategorierna enligt följande: 

 • CEWE Fotobok
 • Bilder
 • Förstoringar och canvas
 • Fotopresenter
 • Kort och inbjudningar
 • Fotokalendrar
 • CEWE-app
 • Teman

Under första fliken CEWE Fotobok hittar man deras bästsäljande produkt som fungerar som ett modernt fotoalbum. Texten trycks direkt på sidorna och en bok kan innehålla upp till 154 sidor. Kunden bestämmer helt själv hur den ska se ut och vilka bilder som ska ligga var med hjälp av CEWEs mjukvara som man laddar ner till sin dator. Med hjälp av mjukvaran kan man designa sin egen bok precis så som man själv vill ha den, och när man är nöjd skickar man enkelt och smidigt iväg sin beställning. Fotoboken finns i storlekarna: 

 • Mini 15x11 cm
 • Liten 14x13 cm
 • Kompakt Panorama 19x15 cm
 • Kvadratisk 21x21 cm
 • Stor 21x28 cm
 • Stor Panorama 28x21 cm
 • XL 30x30 cm
 • XXL 28x36 cm
 • XXL Panorama 38x29 cm

Utöver fotoböcker kan man även framkalla sina fotografier som alltid trycks på miljövänligt papper och det går att göra förstoringar för väggen, kollage för mindre ramar eller fotoklistermärken och kylskåpsmagneter. Nu finns också möjlighet att designa sitt alldeles personliga mobilskal med till exempel en bild på sig själv eller någon man tycker om. För den som letar studentkort eller fina inbjudningskort som sticker ut ur mängden finns det många olika former och designer att välja på i CEWEs webbutik.

CEWE bjuder på ett stort utbud av olika fotoprodukter. Allt från fotoböcker till kuddar med tryck finns i deras sortiment.

Bli inspirerad och ta del av rabatter

För den som är intresserad av rabatter och erbjudanden finns det ett nyhetsbrev. Prenumerationen är helt gratis, det enda man behöver göra är att skriva in sin mejladress och bekräfta. Det går alltid att avsluta sin prenumeration när helst man vill och det kostar givetvis ingenting. Nyhetsbrevet från CEWE består av information om nya produkter, presentidéer och inspiration, tävlingar och exklusiva rabatter. Dessutom får man 75 kr i rabatt när man anmäler sig. För anmälan klickar man på det lilla kuvertet till höger på hemsidan eller helt enkelt här.Det går också att följa CEWE på Facebook eller via Google+.

Den perfekta gåvan

Köper man en fotobok finns det fina presentaskar att lägga till till beställningen. Presentasken kommer i svart med en röd rosett runt om och är perfekt till den som fyller år eller firar någonting extra. Asken har magnetisk stängning och är klädd med svart sammet inuti. Vet man inte vad man ska köpa eller har man brist på idéer säljer Cewe.se även presentkort som finns i 6 olika belopp från 100-1000 kr. 

Ge bort en fotobok eller en annan personlig present från CEWE.

 

CEWE App – varsomhelst, närsomhelst

Många av oss använder idag surfplattan och mobiltelefonen mer än datorn. På grund av denna trend har CEWE utformat en app där man enkelt kan designa samma sorters produkter som i datorn – var man än befinner sig. Appen finns att ladda ner till både Iphones och smarta telefoner och finns tillgänglig i App Store och Google Play. Designa en fotobok på bussen, i parken eller varför inte i matvarukön?

Trygg E-handel och säker betalning

Hos CEWE går det att betala med VISA, Mastercard eller American Express. Betalningen sker direkt på hemsidan och alla uppgifter krypteras med SSL-kryptering. Betalsystemet stöds av Norton Secure och Computop Security, vilket gör betalningen helt säker. Cewe är även sedan 2014 certifierade av Trygg E-handel. Det innebär att de upplever till Trygg E-handels krav och man kan därför alltid känna sig trygg när man gör ett kortköp på deras webbsida.

Ett skepp kommer lastat 

Alla paket från CEWE skickas från Tyskland över havet och vidare med Postnord. Leveranstiden på produkterna från CEWE varierar från vara till vara. Var man bor i landet spelar också en smärre roll. Bor man högt upp i landet brukar leveransen dröja ytterligare en dag eller två. Frakten kan ta allt mellan 4 dagar till 10 dagar beroende på hur lång tid det tar att tillverka trycksaken, vilken tid på året det är och hur många andra kunder som beställt varor samtidigt. Det enklaste sättet att ta reda på hur lång leveranstiden är för just den vara som man vill beställa är att gå in under kategorin ”Priser och leverans” som finns högst upp på hemsidan till höger. Där finns uppgifter om priser, porto och tillägg för varje enskild produkt. Man kan också kontakta kundservice på info@cewe.se om man vill veta mer. 

Minsta fraktavgift ligger på 39,90 kr och för större beställningar kan leveranskostnaden komma att bli mer. Mer information finns under "Priser och leverans". 

Frågor och svar 

Att få svar på frågor hos CEWE är inte svårt. Deras kundtjänstpersonal finns tillgänglig mån-fre kl. 08.30-18.00 på info@cewe.se. På hemsidan finns även en flik som heter ”Kundservice”. Där kan man gå in och söka efter sin beställning och se status samt var den befinner sig. Under detta kapitel står också leveranstider och priser angivet. 

Om man föredrar att leta efter svaret själv istället för att kontakta kundtjänst går det att hitta svar på de flesta frågor under ”Vanliga frågor”. Man kan söka på ämne, så som ”fakturabetalning” eller ”logistisk information” och på så sätt enkelt och snabbt hitta det man söker. Det går också bra att använda sig av CEWEs kontaktformulär på samma sida.

Kundservicen på cewe.se har öppet alla vardagar mellan 08.30-18.00.

Så gör du för att lösa in din rabattkod hos CEWE:

 1. Välj den rabattkod som passar för ditt köp och kontrollera så att villkoren stämmer överens med det du vill införskaffa. 
 2. Kopiera koden och spara den på datorn så att den inte försvinner. 
 3. När du har kopierat koden, tryck på ”Till butiken” och du navigeras automatiskt vidare till CEWE.se. 
 4. Välj ut det du vill beställa, designa, och tryck på ”köp” när du känner dig färdig och nöjd. 
 5. Du kommer nu till varukorgen. Här kan du klistra in din rabattkod i rutan bredvid texten ”Ange värdekod”. Gå vidare till nästa steg och avsluta köpet. 
 6. Din rabatterade beställning är nu i görningen och du kan se fram emot att få hem din egendesignade fotoprodukt inom några dagar. Vi hoppas du blir nöjd med ditt nya inköp!
 7. Det är enkelt att lösa in sin rabattkod på Cewes hemsida. Fyll i den i fältet för värdekoder.
Omdömen för CEWE

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer