bonprix.se

Bonprix rabattkod

1 Bonprix rabattkod och 1 erbjudande för oktober 2017

Fri frakt på hela sortimentet hos Bonprix
Kan inte kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden. Gäller endast en gång per kund.
**********
Visa rabattkod & butik
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 33 gånger
Bara 2 dagar kvar!
Shoppa billigt mode hos Bonprix
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 125 gånger
Happy Halloween!
Bonprix rabattkoder som löpt ut – Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Bonprix!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Bonprix – Kläder och mode via postorderDet är jag!

Bonprix är ett postorderföretag som säljer modeprodukter i form av kläder, skor och accessoarer för hela familjen. Deras utbud är speciellt framtaget för att passa alla familjemedlemmar och tack vare en effektiv organisation med smarta lagerlösningar och transparent kommunikatinssystem kan deras produkter erbjudas till mycket förmånliga priser och ändå hålla hög standard. Bonprix webbutik är smart utformad med tydlig information och utförlig rådgivning för den som vill ha hjälp i sitt val av tröjor, skor, klänningar, byxor eller någon annan av deras otaliga produkter. Förutom produkter inom modekategorin har de även ett extensivt urval av artiklar för hemmet som främst omfattar hemtextilier, men även annat finns där att tillgå.

"bonprix – It’s me"

Bonprix har positionerat sig som en av de tio största postorderfirmorna i Europa och har funnits sedan 1986. Det är ett dotterbolag som tillhör Otto-gruppen, den ledande postorderfirman i världen. Företaget har sina anor i Hamburg, men är idag aktivt internationellt i över 17 länder, däribland Schweiz, USA, Ryssland, Ungern, Tjeckien, Italien och Frankrike. Idén bakom parollen ”bonprix – it’s me” bottnar i vad de själva benämner som en demokratisering av mode, det vill säga att alla, oavsett storlek på plånbok, ska ha råd att klä sig trendigt – alla ska därmed kunna identifiera sig med bonprix utbud och kunna säga ”bonprix – it’s me”, eller på svenska, ”bonprix – det är jag”. Utöver internetverksamheten har bonprix över 100 fysiska butiker runt om i världen.

Mode för hela familjen till förmånliga priser

Bonprix har mängder av trendiga kvalitetskläder för kvinnor, män och barn. Tack vare deras överskådliga webbplats hittar du snabbt det du är på jakt efter, det räcker med att du låter muspekaren hovra över någon av deras huvudkategorier så kommer samtliga av deras underkategorier visas, inom Dam ser du snabbt att de har kläningar, boleros, toppar, kjolar m.m.,och  för Herr motsvarande t-shirts, tenniströjor, byxor, kostymer och så vidare... Förutom ett komplett klädutbud erbjuder bonprix även heminredningsartiklar som exempelvis kuddar, längder, mattor och överkast. Titta in i deras webbutik och upptäck själv hur mycket som finns att välja på inom deras huvudkategorier:

 • Dam
 • Underkläder
 • Herr
 • Barn
 • Skor & Accessoarer
 • Sport- & Badmode
 • Hem

Beställer du från bonprix med en rabattkod blir det billigare

 1. Gör såhär, välj ut en rabattkod som du tycker passar ditt köp från bonprix. Klicka på den när du bestämt dig för vilken.
 2. Rabattkoden kommer att visas på samma gång som du klickar på den. Vi omdirigerar dig också till deras webbutik.
 3. Notera rabattkoden och gå sedan vidare med shoppandet i bonprix webbutik.
 4. När du är nöjd med handlandet och vill beställa går du till varukorgen där du ges möjlighet att fylla i din rabattkod i fältet Kampanj-/presentkortsnummer. Gör det.
 5. Om du inte redan är registrerad kund måste du nu fylla i dina personuppgifter. Därefter fullföljer du beställningen genom att komplettera resterande uppgifter som betalsätt etc.
 6. Vi gratulerar nu till en beställning från bonprix till billigare pris med hjälp av en rabattkod.

Använd rabattkoden rätt Bonprix

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8