Bygghemma rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2019, uppdaterade och godkända.
Upp till 35% rabatt på ytterdörrar hos Bygghemma
Visa erbjudande
Använd 76520 gånger
Villkor
Upp till 65% rabatt på formhome hos Bygghemma
Visa erbjudande
Använd 503 gånger
Villkor
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Bygghemma Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Bygghemma!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Bygghemma – Sveriges bästa byggvaruhus?

Bygghemma är en webbutik som etablerat sig som en av de ledande i Norden när det kommer till gör-det-själv-butiker. På Bygghemma.se finner du ett enormt utbud av det mesta du kan tänkas behöva när du ska - ja precis - bygga hemma. De har över 100 000 artiklar i sortimentet och dessa varierar från simpla badrumskrokar och målarpenslar till eldstäder och bubbelbadkar. Bygghemma har genom åren fått mycket fin kritik från sina kunder på bland annat Pricerunner, där de bibehåller ett snittbetyg mellan 4.5 och 5. Ska du ta saken i egna händer är Bygghemma ett alternativ.

Bygghemma – Flerfaldigt prisbelönat

Företaget Bygghemma har funnits sedan 2006 och har sedan dess vuxit i stadig takt. Idag tillhör det ett av de största företagen i sin gren och är även aktiva i Finland, Norge och Danmark.  Deras huvudkontor ligger i Oskarshamn, men de har även annex i Riihimäki, Malmö och Bröndby. Totalt sysselsätter de ett 60-tal människor, och de har blivit framröstade som ”Årets e-handlare” av svenska konsumenter två år i rad, 2011 och 2012. Bygghemma är med andra ord ett virtuellt byggvaruhus som är här för att stanna.

Över 100 000 artiklar i sortimentet

Om du bläddrar igenom Bygghemmas massiva produktkatalog upptäcker du snart att det finns väldigt lite att sakna om du planerar att införskaffa någonting du är i behov av för hemmafixandet. Utbudet inkluderar artiklar både för ute- och inomhusfixaren och omfattar allt från stickproppar och brandvarnare till flaggstänger och hela timmerförråd. Deras service är effektiv och omtyckt av deras kunder, och eftersom de innehar ett certifikat från Trygg e-handel kan du vara helt säker på att allt kommer gå helt rätt till när du handlar från Bygghemma. Du finner varor inom följande kategorier:

 • Badrum
 • El/Belysning
 • Fönster
 • Golv/kakel
 • Inredning
 • Trädgård
 • Värme/Ventilation
 • Ytterdörrar

Att använda en rabattkod hos Bygghemma är smart och enkelt

 1. Välj ut en rabattkod på Rabattkalas som du vill använda hos Bygghemma, ta en aktuell och generös kod.
 2. Klicka på rabattkoden för att synliggöra den, samtidigt som du klickar på den kommer du också omdirigeras till webbutiken.
 3. Du handlar i webbutiken som du handlar i andra nätshoppar, när du känner dig nöjd går du till Kassan.
 4. I Kassan fyller du i din rabattkod i steg 3 i fältet märkt ”Värdekod”. När rabatten är bekräftad slutför du beställningen.
 5. Var nu nöjd över att du sparat pengar med en rabattkod från Rabattkalas.

använd rabattkoden i fältet märkt "värdebevis"

Omdömen för Bygghemma

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer