Rizzo rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för april 2020, uppdaterade och godkända.

från ett omdöme
10 %
10% rabatt för nya kunder hos Rizzo
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Fri frakt på hela sortimentet hos Rizzo
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Regelbundna klubbdagar För den som älskar skor och väskor kan ett medlemskap hos Rizzo vara en lockande idé. Förutom 10% på det första köpet erbjuds regelbundna klubbdagar med 20% rabatt och andra exklusiva erbjudanden.
Fynda skor, väskor och accessoarer i reasortimentet hos Rizzo
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Veckans shop
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Stil och kvalitet hos Rizzo

Är man ute efter en ny väska, plånbok, accessoar eller ett par nya skor erbjuder Rizzo ett stort sortiment av produkter. Hög kvalitet i klassisk stil är ledorden, och är det skor man ska införskaffa går det att hitta allt från ballerinaskor och sneakers till stövletter och vinterkängor. Rizzo producerar varor under sitt egna märke men säljer även andra välkända varumärken så som Filippa K, Timberland, Birkenstock och Hugo Boss.

Skor från Rizzo.

Butiker i hela Sverige

Rizzo öppnade upp dörrarna till sin första butik redan 1977 och är idag en etablerad kedja på den svenska marknaden. Totalt finns det 13 fysiska butiker runt om i Sverige, bland annat i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. Företaget är en del av Venue Retail Group som även står bakom Nordiska Kompaniet (NK), Accent och Morris. Venue Retail Group är förutom i Sverige även aktiva i Norge. Målgruppen för Rizzo är stilmedvetna män och kvinnor i alla åldrar som prioriterat högkvalitativa varor till bra priser.

Stort utbud och många varumärken

Hos Rizzo finner man ett omfattande utbud av varor från många välkända varumärken från hela världen. I sortimentet hittar man bland annat artiklar från följande märken

 • ACNE
 • Clarks
 • Converse
 • Gabor
 • HOPE
 • Ralph Lauren
 • Tiger of Sweden
 • Tommy Hilfiger
 • UGG

Rizzo säljer även produkter från sitt egna märke med samma namn. Under “Varumärken” längst upp på hemsidan finner man alla de märken som säljs i webbutiken. I samma rad går det också att välja andra kategorier som förenklar ens sökning. De huvudkategorier som finns angivna är:

 • Damskor
 • Herrskor
 • Väskor
 • Plånböcker
 • Handskar
 • Varumärken
 • Rea

Många olika sorters dojjor finns att välja på hos Rizzo.

Håller man pilen över en av kategorierna dyker flera underkategorier upp som gör att det blir enklare att hitta det man söker. Det går också att använda sig av förstoringsglaset bredvid alla kategorier och söka på ett ord om man vet mer exakt vad det är man är ute efter.

Ute efter en väska? Sök med förstoringsglaset.

I reasektionen går det att hitta reducerade varor. Det kan vara produkter från tidigare sortiment eller utgående varor från den nuvarande kollektionen. I outlet-kategorin kan man precis som i de andra kategorierna sortera efter färg, varumärken och senast inkommande varor. Detta gör man genom att klicka på “Visa filter”.

Medlemskap hos Rizzo med bonus

Vill man bli medlem i Rizzos kundklubb behöver man inte oroa sig för några dyra avgifter, medlemskapet är nämligen helt gratis och är ej bindande. De enda kraven för att bli medlem är att man är minst 16 år och är folkbokförd på en adress i Sverige. Man kan heller inte bli medlem som företag utan tjänsten är endast till för privatpersoner.

Som medlem i Rizzos kundklubb får man tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter. Dessutom erhåller man en bonus varje gång man handlar i butiken. 1 kr är lika med 1 poäng, och med sina insamlade poäng kan man så småningom omvandla dem till rena pengar. Med 2000 poäng får man en värdecheck på 50 kr och går att använda både i Rizzos fysiska butiker och i webbshoppen. Om man vill veta mer om klubben och dess villkor kan man kontakta kundtjänst på mejladress member@rizzo.se.

Gläd någon med ett presentkort

Vill man göra någon glad kan man titta in under “Presentkort” på Rizzo.se. Där finner man en länk till Presenttorget där man kan välja bland kort på summor från 50 kr upp till 2000 kr. Presentkortet kan man få levererat som SMS, mejl eller på posten. Giltighetstiden för alla kort är 2 år och går att använda både på webben och i butiker på stan.

Köp ett presentkort och låt födelsedagsbarnet själv få välja ut sina skor.

Abonnera på nyheter

Vill man få uppdateringar och nyheter direkt skickade till sin inbox går detta lätt att fixa. Det enda man behöver göra är att scrolla sig längst ner på Rizzos hemsida och fylla i sin mejladress i rutan under texten “Nyhetsbrev”. För att bekräfta prenumerationen trycker man helt enkelt på “OK” och därefter är man prenumerant. Att bli nyhetsbrevsprenumerant kostar givetvis ingenting, och det går när som helst att sluta abonnera på Rizzos nyhetsutskick.

Shoppa via Instagram

Rizzo går att hitta på Instagram under användarnamnet rizzoshoes. Här läggs bilder på skor ur sortimentet upp, och gillar man ett par lite extra är det inga svårigheter att få tag i dem - det går att klicka på en länk i varje post så kommer man direkt till Rizzos webbshop och skornas produktsida. Taggar man sedan sina egna skor i ett fint foto kan det hända att Rizzo delar bilden på sitt eget konto.

Handla direkt via Instagram.

Välj själv vid betalning

Som kund kan man välja på flera betalningssätt när det är dags för checkout hos Rizzo. Klarna har hand om detta steg och det går att betala direkt med kort, via sin bank eller på faktura. De kort som fungerar att betala med i shoppen är VISA, Mastercard och American Express. Med faktura finns det även möjlighet att dela upp sin betalning. Har man frågor gällande en faktura är det därför Klarna man ska kontakta och inte Rizzo. Detta gör man på telefonnummer 08-120 120 10.

Hämta upp eller få levererat

Det går att få paketen från Rizzo levererade till ett av Schenkers postombud, eller så hämtar man upp beställningen i närmaste Rizzo-butik. För att hämta upp paketet i butik behövs endast ens giltiga legitimation. Det är helt gratis att hämta ut paketet i en av Rizzos affärer. Vill man hellre få paketet levererat till ett paketombud kostar leveransen 49 kr. Då kan man hämta ut paketet på det postombud som ligger närmast där man bor. Postombudet bestäms utifrån det postnummer man har. För att hämta ut paketet hos postombudet behövs även där ett giltigt ID och ett kollinummer. Detta nummer skickas via SMS eller per mejl beroende på vad man själv har valt. Leveranstiden är mellan 2-4 vardagar i regel.

Kundtjänst hjälper vid frågor

Har man frågor om produkter från Rizzo eller en beställning kan man kontakta kundtjänstpersonalen via mejladress kundservice@rizzo.se. Deras kundtjänst har öppet vardagar mellan kl. 09.00-16.00. Först kan det dock vara en god idé att gå in på Rizzos “FAQ” för att se om man själv hittar svaret. Där finns de vanligaste frågorna med svar till angivna.

Rabattkoder löses in så här

 1. Kolla igenom erbjudandena och rabattkoderna på Rabattkalas.se och kopiera den som du skulle vilja använda i butiken. Du behöver bara klicka på “Visa rabattkod” för att koden ska dyka upp.
 2. Du tas automatiskt vidare till Rizzos webbshop och kan här välja vad för produkter du vill köpa. Använd sökfältet längst upp på sidan om du vet redan i förväg vad det är du letar efter.
 3. När du har handlat färdigt går du till kassan.
 4. I din varukorg ser du nu vilka produkter som lagts i där samt info om priser. Till vänster nedanför produktbilderna finns en liten ruta med texten “Lägg till rabattkod”. Klicka där.
 5. Skriv nu in din rabattkod i fältet som dyker upp och klicka på knappen “Aktivera” för att lösa in den.
 6. Fyll i resterande uppgifter och avsluta beställningen genom att trycka på “Slutför köp”. Inte så svårt! 

Skriv in eller kopiera in rabattkoden här.

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer