Skincity rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för september 2019, uppdaterade och godkända.

Fri frakt på hela sortimentet hos Skincity
Gratis hudtest online hos Skincity
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
Gratis gåva vid köp över 400 kr hos Skincity
20% rabatt på all ansiktsvård vid köp över 500 kr hos Skincity
Upp till 30% rabatt på Instant Boosters hos Skincity
30% rabatt på hela sortimentet vid köp över 500 kr hos Skincity
Gratis midjeväska vid köp över 700 kr hos Skincity
15 %
15% rabatt vid köp över 400 kr hos Skincity
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt vid köp över 600 kr hos Skincity
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt vid köp över 500 kr hos Skincity
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20% rabatt på hela sortimentet hos Skincity
100 kr
100 kr rabatt på snabba viktväktarkassen hos Skincity
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på hela sortimentet hos Skincity
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Upp till 50% rabatt på kampanjvaror hos Skincity
25 %
25% rabatt på Jan Marini hos Skincity
15 %
15% rabatt vid köp över 600 kr hos Skincity
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabatt på Neal's Yard Remedies hos Skincity
10% rabatt på hela sortimentet hos Skincity
Dagliga erbjudanden i julkalendern hos Skincity
20% rabatt på hela sortimentet hos Skincity
300 kr rabatt vid köp över 1500 kr hos Skincity
200 kr rabatt vid köp över 1200 kr hos Skincity
100 kr rabatt vid köp över 750 kr hos Skincity
20% rabatt på alla läpprodukter från bareMinerals hos Skincity
25% rabatt på Elizabeth Arden PRO hos Skincity
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Professionell hudvård från Skincity

Skincity är en butik på nätet som erbjuder högkvalitativa hudvårdsprodukter för både kvinnor och män. De flesta i personalen hos Skincity är utbildade hudterapeuter så man kan som kund vara säker på att alltid få professionell hjälp från deras kunniga medarbetare. Skincity har funnits sedan 2011 och har sedan starten siktat på att alltid kunna erbjuda de bästa skönhetsprodukterna som finns på marknaden tillgängliga 24 timmar om dygnet. 

Utbildade hudterapeuter hos Skincity.

Detaljerna utmärker företaget

Grundaren av Skincity, Annica Forsgren Kjellman, är utbildad hudterapeut sedan många år tillbaka och har tidigare arbetat med PR inom skönhet. Hennes vision med Skincity - att göra de bästa hudvårdsprodukterna tillgängliga för alla över internet - är lika aktuell idag som när verksamheten startade 2011. Företaget driver hon tillsammans med entrepenören Mikael Kjellman som även han besitter stor erfarenhet inom e-handel. 

Skincity startades då Annica insåg att det fanns en stor efterfrågan på just professionell hudvård med en köpupplevelse som gav det där lilla extra. Företaget lägger stor vikt vid detaljer; allt från paketinslagning till kundservice har stor betydelse hos Skincity. Ett exempel på detta är den lilla gåvan som skickas med i varje paket när man gör en beställning i butiken. Gåvan är en Kokeshi, det vill säga en liten trädocka docka som ges som ett tacksamhetstecken i Japan. Denna fina tradition har Skincity anammat och skickar numera alltid med en Kokeshi till alla sina kunder. För många av deras kunder har detta blivit ett samlarobjekt då de kommer i olika modeller och kollektioner. 

Exempel på hur en Kokeshi kan se ut hos Skincity.

Som tidigare nämnt håller Skincity hög service och för att garantera att man som kund får den bästa hjälp man kan få, samt att produkterna som säljs på sidan är av högsta kvalitet är majoriteten av alla anställda på Skincity certifierade av Cidesco som är den största internationella hudvårdsorganisationen som finns. 

Teamet bakom Skincity.

Stor utbud för alla sorters hudtyper

När man går in på Skincitys webbutik inser man snabbt varför den vunnit pris för bästa design. Designen är minimalistisk utan krusiduller som försvårar köpupplevelsen. I butiken kan man enkelt navigera sig fram, och när man väl hittar det man söker erbjuds alltid detaljerade produktbeskrivningar och högupplösta bilder. Sortimentet inkluderar kropp- och ansiktsvårdande produkter för kvinnor och män, samt hudvänlig make up i olika former. Skincity är auktoriserad återförsäljare av bland annat följande varumärken:

 • By Terry 
 • Dermalogica
 • Laura Mercier
 • Hyggee
 • Maria Åkerberg
 • Sensai
 • Cover FX
 • La Prairie

Hos Skincity kan man bland annat köpa rengöringsprodukter där flera av märkena i utbudet erbjuder flerstegsserier med ansiktsvatten, peeling, masker och nattkrämer. Det går även att hitta specialprodukter för olika hudtillstånd som till exempel acne och rosacea

Produkter från Skincitys sortiment.

Torr, fet, känslig eller blandhy?  

Vet man inte vilken hudtyp man tillhör är det viktigt att ta reda på det innan man ger sig in i hudvårdsdjungeln. För att lära sig mer om sin egen hys behov kan man gå in och läsa mer om de olika hudtyperna på skincity.se och jämföra med vad som stämmer bäst överens med sin egen hy. Det går att läsa mer om de olika typerna här. Det går också att göra ett hudtest helt kostnadsfritt. Testet är skapat av utbildade hudterapeuter och ger en möjlighet att besvara frågor gällande vad man själv har för önskemål och hur ens hy ser ut idag. 

Hudguide för den som vill fördjupa sig i ämnet hudvård

På hemsidan kan man även läsa om allt som hör hudvård till under ett kapitel som heter "Hudguiden". Hudguiden fungerar lite som en blogg direkt på sidan där artiklar läggs upp om allt som rör hudvård, från celluliter till brun utan sol. Söker man tips och tricks eller vill se test eller instruktioner gör man rätt i att ta en titt under denna guide. 

Uppdaterad med Skincitys nyhetsbrev

Är man intresserad av smink, hudvård, skönhet och välmående kan man anmäla sig till Skincitys nyhetsbrev och på så sätt hela tiden hålla sig uppdaterad om nya produkter och erbjudanden. För att bli prenumerant behöver man bara skriva in sin mejladress på deras första sida och godkänna genom att klicka på "ok". Nyhetsbreven innehåller allt från kampanjer till tester och steg för steg-guider.

Blogg, Facebook, Snapchat

Skincity finns i de flesta populära sociala medierna. Man kan hitta dem på Facebook, Snapchat, Youtube och Instagram - det är bara att välja vilket medie man själv föredrar. Förutom att de syns i dessa kanaler - där de erbjuder videor, bilder och textbaserat innehåll - har de även en blogg för alla hudvårdsälskare. Bloggen är extern och heter Hudspecialisten.se. Produktrecensioner, information och tips och är bara ett urval av det man kan läsa om på bloggen. Här nedan visas en video från Youtube där grundaren Annica delar med sig av sina bästa hudvårdstips.  

Säker betalning på flera vis

När man handlar hos Skincity kan man förvänta sig att ett bekräftelsemejl anländer till sin inkorg inom 24 timmar efter att beställningen är gjord. Det går att betala med kort, internetbank och faktura via Arvato. Med faktura som betalningsmetod har man 14 dagar på sig att betala köpet. Vill man dra ut på betalningen lite går det att välja konto, d.v.s. delbetalning som betalningsalternativ. Kreditkort som accepteras på sidan är MasterCard, VISA och American Express. Väljer man internetbank i slutsteget vid betalning slussas man vidare till sin bank och betalar direkt från sitt konto. 

Naturligtvis säkras alla köp hos Skincity så att ingen utomstående kan få tillgång tills ens känsliga data. De använder sig av tekniken 3D Secure vid alla kortköp som är framtagen av VISA. Betalningarna hanteras av DIBS Payment och är i linje med bankernas krav på sekretess och säkerhet. 

Betala säkert på Skincity.se.

Fri leverans inom 3 arbetsdagar

På Skincitys lager i Täby packas paketen nästan direkt efter gjord beställning. Inom 24 timmar är standard, och leveranstiden ligger på mellan 1-3 arbetsdagar till alla hushåll i Sverige. På vissa orter erbjuds även expressleverans som innebär att man får sitt paket redan samma dag som beställningen görs eller hemleverans dagen därpå. Postnord står för logistiken och man väljer själv fraktalternativ vid check-out. Vill man ha en SMS-avi när paketet anlänt till uthämtningsstället ska man komma ihåg att ange sitt telefonnummer i slutsteget innan man slutför sin beställning. Kolli-ID:t som behövs för att hämta ut paketet skickas i SMS:et, men har man inte angett sitt mobilnummer behöver man inte oroa sig - det skickas även per e-post. Skincity erbjuder fri frakt oavsett hur stor beställning man gjort och oavsett var man bor i Europa. 

Returnera inom 30 dagar

Har man tagit emot sitt paket men bestämt sig för att skicka tillbaka något ur beställningen har man möjlighet att göra detta inom loppet av 30 dagar, förutsatt att produktens förpackning är obruten och produkten i fråga är oanvänd. För att returnera ett paket eller en vara bör man först kontakta kundservice för en retursedel. 

Kunnig kundservice bestående av hudterapeuter

Det går både att mejla och ringa Skincity vid frågor. Deras telefonlinje har öppet mellan kl. 09.00-21.00 alla vardagar och mellan kl. 09.00-17.00 på helger. Telefonnumret man når dem på är 08 - 68 400 100. Mejla kan man göra till info@skincity.se. Det går även att i många fall läsa sig till svaret under deras villkor. Majoriteten som arbetar med kundservice på Skincity är utbildade inom hudvård och har stor kunskap i ämnet, så man är alltid i trygga händer när det kommer till frågor gällande produkter, hy eller något som berör beställningar. 

Spara pengar med en rabattkod hos Skincity

 1. Välj en aktiv rabattkod från Rabattkalas när du ska handla hos Skincity. Kom ihåg att välja en med villkor som stämmer överens med ditt tänkta köp.
 2. Om du hittat en bra rabattkod och är redo att gå vidare klickar du på den så kommer den att synas samtidigt som du flyttas till Skincitys webbutik.
 3. Vi rekommenderar att du sparar eller antecknar rabattkoden, då du behöver den lite senare igen. Efter det är det bara att handla loss i webbutiken.
 4. Med alla önskade varor i varukorgen är det dags att gå till kassan. Där finns ett litet plustecken med texten ”Rabattkod”. Klicka på den och ett fält synliggörs där du skriver in din kod. Klicka på "Aktivera kod" för att tillämpa den. 
 5. När rabatten aktiverats är det bara att fylla i resterande uppgifter som efterfrågas och skicka iväg din beställning.
 6. Du har nu enkelt sparat pengar med en rabattkod när du handlat från Skincity.se.

Rabattkoder går att fylla i i kassan hos Skincity.

Omdömen för Skincity
1 omdöme
Skriv ett omdöme
Barbro skrev ett omdöme om Skincity - 1 år sedan
Dermalogica

Gillar att dom har Dermalogica i sortimentet.

Var vänlig vänta

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer