Skincity rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för augusti 2018, uppdaterade och godkända.
Gratis hudtest online hos Skincity
Visa erbjudande
Använd 56 gånger
Villkor
Fri frakt på hela sortimentet hos Skincity
Visa erbjudande
Använd 8484 gånger
Villkor
Back to School!
Skincity rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Skincity Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Skincity!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Skincity – Professionell hudvård

Skincity är en butik på nätet som erbjuder de bästa hudvårdsprodukterna för både kvinnor och män. Alla som jobbar på Skincity är utbildade hudterapeuter, och du som vill vara extra säker på vad som lämpar sig bäst för just din hud kan enkelt ta kontakt med någon av Skincitys medarbetare för professionell guidning. Förutom produkter av ren terapeutisk karaktär kan du i deras webbutik också köpa kosmetika som garanterat inte verkar åldrande på huden.

Skincity – The Elements of Your Beauty

Grundaren av Skincity är utbildad hudterapeut sedan 12 år tillbaka, och hennes vision med Skincity - att göra de bästa hudvårdsprodukterna som du normalt bara hittar i skönhetssalonger, tillgängliga för alla och över internet – är lika aktuell idag som när verksamheten startade. För att garantera att du som kund får den bästa hjälp du kan få samt 100% originalprodukter av toppkvalitet är samtliga anställda på Skincity certifierade av Cidesco: den största internationella hudvårdsorganisationen som finns. Skincitys verksamhet finns också i form av en salong i Täby, där vem som helst kan boka tid för en första klassens behandling.

skincitys salong i täby

Din hud förtjänar det bästa

När du går in på Skincitys webbutik kommer du snabbt att förstå varför den vunnit pris för dess design. Först och främst är den mycket tydlig, med detaljerade produktbeskrivningar och högupplösta bilder. Den är samtidigt snygg; även om man inte har något större intresse av hudvårdsprodukterna per se, är det ett estetiskt nöje att surfa runt bland alla artiklar på sidan. Produktspannet inkluderar kropp- och ansiktsvårdande krämer för kvinnor och män, samt hudvänlig kosmetika i olika former. Skincity är auktoriserad återförsäljare av dessa varumärken:

 • Carita
 • Dermalogica
 • MD Formulations
 • Eve Lom
 • Exuviance
 • Priori Coffeeberry
 • Juice Beauty
 • bliss
 • Transderma

och många fler därtill. Besök webbutiken för en komplett lista.

Spara pengar med en rabattkod när du tar hand om din hud med Skincitys produkter

 1. Välj en aktuell rabattkod vi har för köp hos Skincity. Kom ihåg att ta en med villkor som stämmer överens med ditt tänkta köp.
 2. Om du hittat en bra kod och är redo att gå vidare klickar du på den så kommer den att synas samtidigt som du flyttas till Skincitys webbutik.
 3. Vi rekommenderar att du sparar rabattkoden, då du behöver den senare. Efter det är det bara att handla loss i webbutiken.
 4. Med alla önskade varor i Varukorgen är det dags att gå till Kassan. Där finns ett litet +-tecken med texten ”Har du en rabattkod?”. Klicka på den och ett fält synliggörs där du skriver in din kod.
 5. När rabatten aktiverats är det bara att fylla i resterande uppgifter som efterfrågas och skicka iväg din beställning.
 6. Du har nu enkelt sparat pengar med en rabattkod när du handlat från Skincity.se.

skincitys rabattkod matas in enligt följande

Omdömen för Skincity

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer