Kondomkungen rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för december 2018, uppdaterade och godkända.
20%
20% rabatt på Pjurs glidmedel hos Kondomkungen
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 6 gånger
Villkor
10%
10% rabatt på hela sortimentet hos Kondomkungen
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 31 gånger
Villkor
Fri frakt på hela sortimentet hos Kondomkungen
Visa erbjudande
Använd 405 gånger
Villkor
God jul
Mängdrabatt vid köp av utvalda produkter hos Kondomkungen
Visa erbjudande
Använd 23 gånger
Villkor
Kondomkungen rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Kondomkungen Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Kondomkungen!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Kondomkungen tillåter dig att vara säker med fantasi

Kondomer som preventivmedel är webbutikens profilering där hälsa står i centrum snarare än en erotik. Webbutiken erbjuder ett livfullt sortiment av kondomer för att motverka bilden av kondomer som någonting omständigt. En nätbaserad verksamhet för en butik såsom Kondomkungen betyder att sortimentet och konceptet kan leva ut mer än i en fysisk butik. Från datorn kan kondomköpare i lugn och ro kika på olika alternativ och låta fantasin ta kommando utan att behöva oroas över vad som försiggår i huvudet på expediten i kassan. 

Webbutiken är även måna om anonymitet. Därför skickas kondomerna alltid till sina kunder i icke avslöjande förpackningar. Kondomkungens sortiment av glidmedel, graviditetstest och CE-märkta kondomer visar på graden av hälsomedvetenhet hos företaget.

Ett stort utbud av kondomer hos Kondomkungen.

Kondomkungen började från en bokhylla på Södermalm

I protest mot Sveriges torra utbud av kondomer bestämde sig Kondomkungens VD Zacharias Bonnevier för att göra någonting åt saken. År 2004 grundade han det vi idag känner till som Kondomkungen.se. Till en början fylldes bokhyllan i hemmet på Ringvägen i Stockholm med en stor samling kondomer. Efter en intensiv period av marknadsföring tog det inte lång tid för verksamheten att flytta sitt lager från bokhyllan på Södermalm till något större. Företaget bakom Kondomkungen heter BonnevierHealthcare AB och har idag en dryga fyra stycken anställda och finns i Sverige, såväl som i Norge och Finland. Sedan start har de sålt kondomer till över 100 000 nöjda kunder. 

Kondomerna har hittat hem

Kondomerna i webbutikens sortiment lever upp till EU:s hälso-, miljö- och säkerhetskrav. Utöver klassikerna bjuder sortimentet på latexfria, smaksatta och knottriga kondomer. I jakten på rätt kondom kan man orientera sig fram efter tjocklek, bredd och längd. Vidare finns olika kondompaket för olika prisklasser. Förutom kondomer hittar man även produkter närbesläktade med kondomen såsom glidmedel, knipkulor, graviditets- och ägglossningstester men även underkläder. Följande märken är några av dem som man hittar i hyllan hos Kondomkungen:

 • Amor
 • RFSU
 • Glyde
 • Sultan
 • Halo
 • Billy Boy
 • Kimono
 • My.Size
 • Durex
 • CautionWear

  Durex - ett av märkena man hittar i Kondomkungens butik.

Gratis nyhetsbrev med kampanjer och erbjudanden

Vill man hålla sig informerad om Kondomkungens stora utbud och när det tillkommer nya produkter till sortimentet ska man ta sig längst ner på Kondomkungens hemsida och anmäla sig som nyhetsbrevsprenumerant. Man fyller i mejladress och godkänner, därefter kan man räkna med uppdateringar och kampanjer via e-post någon gång i månaden. 

Kondomkungen på Facebook och Twitter

Twitter kan man följa grundaren av Kondomkungen, Zacharias Bonnevier och ta del av hans intresse för e-handel samt läsa om Kondomkungen som företag. På Facebook läggs det upp fräcka bilder och det går även att skriva omdömmen eller kontakta personalen via väggen eller ett privat meddelande om man skulle önska. 

Blogg om kondomer

Hos Kondomkungen hittar man en blogg som uppdateras med jämna mellanrum. På bloggen kan man läsa om nya kondomer på marknaden, om myter och fakta, delta i tävlingar och mycket mer. Bloggen finns här eller under "Blogg" längst upp på hemsidan till höger. 

Updates, inspiration och tävlingar på bloggen.

Klarna i checkout

Hos Kondomkungen kan man betala med följande betalningsmedel: 

 • Faktura
 • Delbetalning
 • Konto
 • Direktöverföring
 • Bank

Som i många andra svenska tillförlitliga butiker är det Klarna som håller i betalningssteget. Detta innebär att om man har frågor gällande betalningen är det dem man ska kontakta. De kort som går att använda på sidan är VISA och MasterCard

Leveransmöjligheter och retur

Vill man ha fri frakt har man hittat rätt. Hos Kondomkungen kan man genom att välja standarfrakt få sin beställning levererad helt gratis. Bor man i eller nära Stockholm eller Bromma kan man även hämta upp paketet utan kostnad på Kondomkungens lager där. Ordern går att hämta 3 timmar efter att beställningen är gjord. Lagret stänger kl. 16.30 på vardagar och på helger är det stängt. 

Föredrar man att hämta upp paketet hos en service point kan man göra detta på ett av DHL:s upphämtningsställen. Det kostar 29 kr att få sitt paket levererat till DHL Postombud. DHLHomeDelivery, det vill säga hemleverans, är också ett alternativ och det kostar 399 kr. Något dyrare alltså, men då får man paketet direkt hem till dörren. För företag finns slutligen möjligheten att välja DHLFöretagspaket vilket kostar 99 kr i frakt. 

Skulle man vilja reklamera en vara kan man göra detta i hela 3 år, men då måste man kontakta kundservice och beskriva varför man vill göra en reklamation. Fel som orsakats av kund själv accepteras inte som en reklamation. Returer ska skickas till: 

Bonnevier Healthcare AB
Linta Gårdsväg 5
16874 Bromma
Sverige

Kunglig kundservice 

Kondomkungen håller hög standard på sin kundservice och svarar på både mejl och telefon så snabbt de kan. Telefonnumret till Kondomkungen är 08 - 29 32 90. Det går att ringa dem alla vardagar från kl. 08.00 till kl. 16.30 med undantag från lunchpaus som precis som hos många andra infaller kl. 12.00-13.00. Mejla går också bra till kundtjanst@kondomkungen.se

Handla till rabatterat pris hos Kondomkungen

 1. Se dig omkring bland Rabattkalas aktiva rabattkoder och välj en kod som är giltig och avser just ditt köp hos Kondomkungen.
 2. Klicka på koden. Rabattkalas ser till att omdirigera dig till Kondomkungens egen hemsida.
 3. Skriv ned eller kopiera koden så att du har den säkert vid ett senare tillfälle.
 4. Välj bland Kondomkungens produkter och placera dem i varukorgen för att sedan gå vidare till kassan
 5. I kassan ser du dina produkter sammanställda. Till höger finner du ett fält med texten "Rabattkod?" i vilken du skriver in rabattkoden. En ny summa räknas ut så snart du lagt till koden.
 6. Gå vidare genom att uppge leveransdata och avsluta din beställning genom att trycka "Slutför köp" längst ned på sidan. 
 7. Nu är det bara att invänta ditt paket! 

Rabattkoder hos Kondomkungen fylls i i rutan som ser ut så här.

Omdömen för Kondomkungen

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer