Eleven rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för november 2018, uppdaterade och godkända.
Fri standardfrakt hos Eleven
Visa erbjudande
Använd 181 gånger
Villkor
Shoppa billig skönhet online hos Eleven
Visa erbjudande
Använd 207 gånger
Villkor
Eleven rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Eleven Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Eleven!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Eleven – Marknadsledande inom skönhet

Den förmodligen största nätbaserade skönhetsbutiken på den nordiska marknaden heter Eleven. Massvis av produkter inom make-up, parfym samt hår- och hudvård står att finna i Elevens välsorterade utbud, och eftersom de är auktoriserade återförsäljare kan du vara säker på att alla produkter från dina favoritmärken garanterat är äkta. Vid sidan av klassiska märken som Clarins, D&G och Max Factor hittar du även massvis av spännande, mindre kända märken att stifta ny bekantskap med. Eleven är och förblir inte bara marknadsledande, men även mycket omtyckt.

Stora skönhetsambitioner sedan millenieskiftet

Med målsättningen att kunna erbjuda skönhetsprodukter från en variation av välkända märken samt från nyare uppstickare slog webbutiken Eleven för första gången upp portarna år 2004. Företaget grundades av 11 Group AB, som uppstått några år tidigare, 2000. Eleven har tagit täten vad gäller försäljning av skönhetsprodukter på nätet på den nordiska marknaden, och är marknadsledande i Sverige och förmodligen också på resten av den skandinaviska marknaden. Eleven tilldelades år 2007 priset Cosmopolitan Beauty Award för ”Sveriges bästa butik för skönhet”. Man fortsätter att fasthålla sin marknadsledande position och köpte år 2015 upp konkurrenten Beauty.theyouway.com vars sortiment helt uppgått i Eleven.

Hyllan hos Eleven

Lika stort som brett utbud av skönhetsprodukter i Elevens webbutik

För dig som inte kan få nog av skönhet men samtidigt föredrar komforten av att handla hemifrån är ett besök på eleven.se säkert av intresse. Krämer, såväl vårdande som av mer kosmetiska kvaliteter, finns i de flesta utformanden för i stort sett hela kroppen; inom doftkategorin hittar du allt från doftfria deos till limiterade designparfymer. För håret kan du kombinera en beställning av vårdande balsam med en proffsig plattång, och oavsett om du är sugen på hårförlängning eller hårborttagning välja en passande produkt därtill. Eleven är auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att alla produkter garanterat är 100% äkta och av hög kvalitet. Du hittar bland annat dessa varumärken i webbutiken:

 • Issey Miyake
 • Shiseido
 • Narciso Rodriguez
 • Jean Paul Gaultier
 • Dolce & Gabana
 • GUCCI
 • Too Faced
 • Mario Badescu
 • Macadamia

Få skönhetsprodukter från Eleven till reducerat pris med en rabattkod:

 1. Välj en rabattkod att använda på Elevens webbsida. Var noga med kodens villkor, så att den är giltig för ditt köp.
 2. Klicka på rabattkoden, då kommer den dyka upp i en ruta och du hamnar på Elevens webbutik.
 3. Innan du handlar som vanligt på webbutiken bör du notera eller kopiera koden, för senare bruk.
 4. När du handlat färdigt går du till Kassa/Varukorg, där kan du fylla i rabattkoden i ett fält till höger som har texten Har du en kampanjkod:. Gör det och fyll sedan i resten av uppgifterna som krävs för att du ska kunna slutföra beställningen.
 5. Du har nu gjort skönhet till ett billigare pris möjligt tack vare en rabattkod.

Skriv in rabattkoden här

Omdömen för Eleven

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer