GearBest rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2019, uppdaterade och godkända.
25%
25% rabatt på 3D-lampor hos GearBest
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 1 gång
Villkor
15%
Upp till 15% rabatt och fri frakt hos GearBest
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 4 gånger
Villkor
Produkter från 1 kr i fyndhörnan hos GearBest
Visa erbjudande
Använd 5 gånger
Villkor
Upp till 56% rabatt på dagliga erbjudanden hos GearBest
Visa erbjudande
Använd 0 gånger
Villkor
Upp till 50% rabatt på hela sortimentet hos GearBest
Visa erbjudande
Använd 4 gånger
Villkor
GearBest rabattkoder som löpt ut Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från GearBest!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Allt för nördar och prylfantaster

Den kinesiska butiken Gearbest säljer massvis av prylar som får alla nördars hjärtan att slå lite snabbare. I butiken finner man smarta telefoner, drönare, paddor, klockor och mycket annat inom elektronik och teknik. Utöver det går det att köpa partytillbehör, presenter, kostymer och skojiga prylar men också hushållsvaror, utomhusutrustning, kläder och annat från den kinesiska marknaden. 

Teknik är den kategori som genomsyrar GearBests utbud.

Om GearBest

Bakom GearBest står kinesiska ShenZhen Globalegrow E-Commerce Co Ltd. Företaget grundades 2007 och sedan 2014 tillhör de Shanxi Baiyuan Trousers Chain Management Co. VD och ägare av företaget är YangLijuan. Huvudkontoret befinner sig i Kina men det finns även ett internationellt kontor i Storbritannien. För att förverkliga visionen om att bli den världsledande leverantören inom teknik och elektronik lägger GearBest till nya artiklar till sortimentet varje dag för att kunna erbjuda kunderna ett så stort och uppdaterat utbud som möjligt. 

GearBest försöker ständigt förbättra sin sida och fylla på med nya prylar.

Beställ roliga och användbara prylar hos Gearbest

Det finns en stor mängd saker att välja mellan på Gearbest hemsida. Alla produkter är indelade i kategorier, vilka är bland annat följande: 

 • Mobiltelefoner
 • Tablets, PC och tillbehör
 • Elektronik och Verktyg
 • Kläder
 • Klockor och Smycken
 • Leksaker och Hobby
 • Hem och Trädgård
 • Utomhus och Sport
 • LED-lampor

Massor av prylar som underlättar vardagen finns hos GearBest.

Är man ute efter en speciell produkt och inte har tid eller lust med att leta igenom varenda kategori kan man enkelt och snabbt använda sig av sökfunktionen som finns placerad längst upp på sidan. Där skriver man in det sökord man letar efter och får därefter upp alla resultat inom samma genre. Vill man hellre se vad butiken har att erbjuda kan man bläddra sig igenom “Flash Sale”, det vill säga reasortimentet, “NY” vilket visar nya produkter i sortimentet och “Marknad” där man kan utforska Gearbests stora utbud. Fynda hos GearBest

Under titeln “Flash Sale” erbjuder Gearbest massor av artiklar till nedsatta priser. Har man tur kan man spara upp till 60% av det ursprungliga priset. I rean finns produkter från alla olika kategorier. Följ Gearbest på Instagram, Facebook och Twitter

På Facebook kan Gearbeststoltsera med över en och en halv miljon följare från hela världen. På deras sociala nätverk annonserar de om nya produkter i sortimentet och användare kan gilla, kommentera och dela deras poster. Gearbest finns även på Twitter, Instagram, Youtube och Google+

Gearbest erbjuder också sina användare ett nyhetsbrev fullt med uppdateringar och kampanjer. Till detta kan man anmäla sig på startsidan längst ner i högra hörnet genom att uppge sin mejladress. Betalning i GearBestsonline-shop

Hos Gearbest kan man betala med såväl PayPal som de allra flesta kreditkort. Några av de kort som accepteras i shoppen är VISA, Diners och MastercardPaket från Kina till Sverige

Online-butiken skickar alla sina paket från Kina till Sverige och erbjuder 3 olika metoder när det kommer till leveransen: Standardleverans, Expressleverans och Flat Rate-leverans. Man får räkna med 10-25 arbetsdagar innan paketet kommer fram då det alltid dröjer något längre att skicka beställningar från Asien till Europa. Väljer man däremot expressleverans som metod är det 3-7 arbetsdagar som gäller. Paketen som skickas med express levereras med DHL

Beställningar som överstiger 335 kr skickas gratis utan tillkommande fraktkostnad. Köper man varor för ett belopp som är mindre än 335 kr kostar frakten ca. 20 kr. Står det “Freeshipping” under den vara man tänkt köpa skickas denna produkt alltid med fri frakt oavsett om man beställt för över 335 kr eller inte. 


Att returnera varor till GearBest 

Gearbest erbjuder en nöjdhetsgaranti till alla sina kunder på 45 dagar om produkten skulle vara defekt eller skadad. För vissa utvalda produkter gäller 30 dagars returrätt vid skada. Eftersom GearBest är en kinesisk butik så gäller inte samma lagar för alla produkter som i Sverige. Därför bör man notera att man till exempel endast kan returnera ett klädesplagg med anledningen “för liten/för stor” om det skiljer 3 cm från den storlek som storlekstabellen har angett för plagget. För att returnera måste man fotografera plagget och skillnaden med ett måttband och sedan kontakta kundservice. Man bör även tänka på att även om fel storlek levererats så är det kunden själv som står för portot tillbaka till lagret. Kontakta kundservicepersonalen eller läs i FAQ:en

På gearbest.com finns en FAQ-lista där man enkelt kan läsa sig till frågor med tillhörande svar. Frågorna och svaren handlar om allt från produkter, leveranser och returer till uteblivna manualer och försvunna paket. Det är även möjligt att chatta med personalen i deras Live-chat. Det går också att kontakta företaget på mejl eller Facebook. Meddelandet ska då vara skrivet på engelska då de inte har någon svensk kundtjänstpersonal i dagsläget (2017). Har man frågor om hur man gör för att beställa på sidan kan man ta en titt på guidevideon här nedan. 


Så löser man in rabattkoder i butiken 

 1. Innan du dyker ner i GearBests stora sortiment: kolla igenom koderna på Rabattkalas.se och välj den kupong som faller dig bäst i smaken. Vill du använda en rabattkod klickar du på “Visa rabattkod”. 
 2. Koden visas nu på skärmen och du kan välja att kopiera den eller skriva ner den på ett papper. Huvudsaken är att du sparar den någonstans då du behöver den i ett senare steg. 
 3. Klicka dig vidare till butiken och välj friskt bland alla roliga och smarta varor som finns att köpa. När du är klar med shoppandet - gå till din varukorg. 
 4. Här kan du se en överblick över de produkter du lagt i korgen. Kolla så att allt stämmer och ta dig sedan till rutan som heter “Promotion Code”. Här klistrar du in eller skriver in din rabattkod. När du gjort det klickar du på “Apply”. 
 5. Tryck därefter på “Proceed to checkout” och registrera ett kundkonto om du inte redan har ett. Detta går på ett par minuter och är nödvändigt för att paketet ska skickas till rätt person och rätt adress. Fyll i uppgifterna och avsluta köpet. 
 6. Så fort du avslutat och betalat din beställning får du en bekräftelse skickad till angiven e-post adress. Nu är det bara att invänta dina sprillans nya prylar! 

Lägg in en rabattkod hos GearBest och handla billigare.

Omdömen för GearBest

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer