adidas rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för april 2020, uppdaterade och godkända.

från ett omdöme
100 dagars fri retur och byte hos Reebok
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Upp till 50% rabatt på outletsortimentet hos adidas
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Storlekar för fler former Kroppar kommer i alla möjliga former och alla kroppar vill röra på sig. adidas har kategorierna petite, tall och plus size utöver ordinarie sortiment som passar bra för en längre rygg eller bredare midja.
Fri frakt vid köp över 500 kr hos adidas
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
Veckans shop
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Sportjätten adidas

Den tyska jätten adidas är en världskändis på sportmarknaden. Barn, kvinnor och män hittar alla produkter inom olika grenar och också livsstilsplagg och skor. Fotboll har alltid varit en av huvudinriktningarna för produkterna men så olika grenar som golf och snowboardåkning ryms också in i sortimentet. Innovation och för sportarens bästa är ledord bakom varumärket.

Familjeföretag som blev global koncern

Namnet adidas som alltid förknippas med de kännetecknande tre ränderna kommer från grundaren Adi Dassler. Till adidas Group hör även Reebok och Taylor Made. Under en kort tid hörde även Salomon till koncernen som då gick under namnet adidas-Salomon AG. Koncernens VD är Herbert Hainer som är högsta ansvarig för över 50 000 anställda utspridda i 160 länder världen runt. Den årliga produktionen överstiger 660 miljoner produkter.

Företaget som idag är en global verksamhet fick sin början 1924 i Bayern då Dassler skapade företaget Gebrüder Dassler Schuhfabrik. 1949 användes namnet adidas första gången då företaget omregistrerades som Adi Dassler adidas Sportschuhfabrik och knappa 50 anställda började arbeta i Herzogenaurach där ännu koncernens huvudkontor finns. Övriga viktiga kontor finns i Portland, USA, Pánama, Amsterdam och Hong Kong.

Huvudkontoret ligger ännu beläget i tyska Herzogenaurach.

Länge var företaget familjelett, först under många år genom Adi Dassler och vidare genom hans son Horst Dassler, i samarbete med dennes mor Käthe, som dock gick bort mycket plötsligt. Vändningen från familjeföretag till ett företag med utomstående VD gjorde dock att adidas som i på 90-talet låg nära bankrutt på grund av att ha tappat i marknadsandelar åt Nike åter kunde segla upp på marknaden som världsledande.

Originalvisionen som ännu finns inom den globala koncernen är att kunna erbjuda den bästa möjliga utrustningen för sportutövare. Adi Dassler träffade därför många av dessa utövare för att komma fram till exakt vad de behövde. Också efter Dasslers tid förstärktes hans grundtanke och med hjälp av att åter fokusera på denna enkla idé kunde nya innovationer erövra marknaden.

Redan tidigt förde sportmärket samarbeten med kända utövare och designer. En av de första att förknippas med adidas design var fotbollsikonen Franz Beckenbauer. Samtidigt var hans träningsdräkt det första plagget utöver skorna. Ännu idag sker många samarbeten med kända personer.

Klassiska adidasplagg och -skor

Hos adidas är huvudgrupperna av produkter skor, kläder och accessoarer samt annan träningsutrustning. I klädsortimentet som finns för herrar, damer och barn finns det bland annat huvtröjor, jackor, underkläder, väskor, overaller, byxor, badkläder och sportskor. Bland accessoarerna finns det förutom väskor, handskar, hatt och strumpor även solglasögon, parfymer och klockor så väl som bollar och benskydd.

Sporter som finns representerade i shoppen är bland annat:

 • Fotboll
 • Tennis
 • Golf
 • Basket
 • Löpning

Även mer speciella sporter så som rugby, tyngdlyftning, badminton och brottning så väl som kläder och utrustning för allmän träning.

Urval av sporter som adidas servar

Märket adidas har många egna varumärken så som adidas Originals och adidas neo. Det finns även speciella kollektioner designade av kändisar eller för en viss klubb. Exempel på detta är:

 • adidas = Pharell Williams
 • adidas by Stella McCartney
 • Porsche Design Sport by Adidas
 • Manchester United
 • FC Bayern München

Alla kollektioner innehåller många olika modeller.

Mi adidas – Gör dina skor mer personliga

Ett enkelt sätt att göra ett par skor till sina egna är att lägga till sitt namn och spelnummer till sina produkter. Ett mer kreativt sätt är att gå till kategorin med teman tagna ur populärkulturen så som bildbanken med Star Wars-motiv. För dessa kreativa alternativ behöver en app från Google Play eller App Store laddas ner. Övriga specialdesigner som inte inkluderar en bild så som många av skorna i kollektionen adidas Originals eller fotbollsskor går att specialanpassa enligt tycke och smak direkt i webbutiken. Det går att välja färg på skorna och dess enskilda detaljer, till exempel ränderna. Om en design inte skulle bli färdig på en gång, eller om kunden vill jämföra mellan två olika modeller, går det att spara dem på sitt konto. Specialbeställda produkter tar inte en evighet att få utan kommer inom en månad.

Omfattande outletsortiment

Genom att handla ur outletshoppen hos adidas kan stora inbesparingar göras då alla priser är upp till 50% billigare än normalt. Här hittas olika kategorier skor och kläder för damer och herrar samt en samlad kategori för barn. Dessutom finns skilda avdelningar för originals, löpning, träning, fotboll och accessoarer. Procenten över exakt hur mycket som sparas framgår utan att skapa huvudbry.

Presentkort till sportfånen eller träningsfantasten

För den som fått ett presentkort till adidas går det att genom webbshoppen kolla hur mycket pengar som finns på det kortets konto. På baksidan på alla presentkort finns en kod som kan föras in på den här sidan. Alla presentkort är landsspecifika och kan bara utnyttjas i någon av de butiker som finns i det landet. För Sveriges del finns det tre butiker i Stockholmstrakten och en i Kungsbacka nära Göteborg. Två av dessa är Factory Outlets och två är tillägnade speciella inriktningar.

Så här ser adidas presentkort ut.

Miljontals fans på sociala medier

Alla olika delar av adidas kan följas genom många olika Facebooksidor och en del olika YouTubekonton för olika adidas varumärken och modeller. Det finns endast ett Instagramkonto men det har däremot över 6 miljoner följare. Det är dock inget jämfört med den officiella Facebooksidan som har över 20 miljoner gillare världen över. På en av YouTubekanalerna finns olika videor med olika kampanjer så som denna:

Nyhetsbrev för dam eller herr

Hos adidas går det att välja mellan att prenumerera på nyhetsbrev med produkter för män eller kvinnor. Alla nya prenumeranter belönas med en rabattkod och därefter dyker nya erbjudanden upp hela tiden. För att anmäla sig krävs att e-post och födelsetid anges. Sedan är det bara att invänta välkomstgåvan och prenumerationen har startas. Även det första nyhetsbrevet dyker upp inom kort.

Betala med kort eller PayPal

Betalningar för adidasprodukter kan ske med kontokorten:

 • Maestro
 • Solo
 • Visa

Dessutom är följande kreditkort gångbara:

 • Visa
 • MasterCard
 • American Express

Därtill är PayPal ett alternativt betalningssätt.

Leverans till fasta priser

Det finns två olika fasta priser för frakt hos adidas. Den vanliga leveransen kostar 49 kr och för skräddarsydda produkter är priset 85 kr. Det tar också olika lång tid för dessa två leveranssätt. Den normala tiden för standardleverans är 3-5 dagar medan specialbeställningars leveranstid ligger på från 1 månad till 6 veckor. Om ett namn eller liknande läggs till är det endast 1-2 dagar extra leveranstid som gäller.

Det är viktigt att vara hemma när leveransen kommer efter som paketet måste signeras. För att veta och kunna planera in detta är det hela tiden möjligt att följa med var paketet befinner sig genom ”Mitt konto” där det finns länk till leveransfirman.

Returnera gratis inom 30 dagar

adidas bjuder på en hel månads returtid men bara för plagg som ännu har prislappen kvar och skor som ligger kvar i lådan. Skräddarsydda produkter är undantagna från denna rätt utom i de fall som de innehåller fabriksfel. Överlag är det dock ovanligt att några av webbshoppens produkter är skadade tack vare de rigorösa tester som de utsätts för innan de börjar tillverkas. Det är också bra att vara medveten om att det bara går att returnera saker och inte att byta. Om något önskas i en annan storlek behöver det beställas på nytt och den ursprungliga varan returneras.

Om en produkt ska skickas tillbaka görs detta avgiftsfritt genom att använda retursedeln som kommit med paketet. Den ska fyllas i och lämnas in i paketet. Det går sedan att göra upp om upphämtning av UPS som behöver veta alla detaljer om både beställningen och önskad upphämtningstidpunkt och ort.

På grund av nätshoppens storlek tar det åtminstone två veckor innan en retur har hunnit behandlas. När det är klart får dock alltid kunden besked om detta och dessutom hittas informationen i kundkontot för nätbutiken. Då en retur godkänts betalas retursumman ut inom två dagar.

Kundservice och support hos adidas online

Under ”Support” hittas länken ”Kundservice” där det går att läsa sig till en massa information om olika delar av beställningsprocessen från själva produkterna till en eventuell returnering. Om den här infon inte skulle vara tillräcklig är den svenska kundservicen också tillgänglig på telefon och mejl samt via kontaktformulär. Telefontiderna är vardagar från 9.30 till 18.00 och alla samtal som kommer från en hemtelefon är kostnadsfria. Alla mejl får svar inom ett dygn.

Rabattkoden för sportartiklarna

 1. Börja din shoppingupplevelse på Rabattkalas.se genom att kolla in vilka rabattkoder som finns tillgängliga till onlinebutiken.
 2. Var noga med att intala dig vilka villkor det är som gäller för de enskilda koderna.
 3. Tryck på kupongen för att få fram koden och dessutom öppna nätshoppen.
 4. Klicka hem de produkter du behöver för din sportutövning genom att lägga till dem i varukorgen.
 5. Detta gör att du direkt får upp kundvagnen där också rabattkodsfältet kan plockas fram genom ett klick på ”Rabattkod”. Koden används med ”Aktivera”.
 6. Gå vidare till betalning med kort genom knappen ”Beställ” eller till PayPal-kassan.
 7. Ange de uppgifter som behövs för ditt valda betalningssätt och slutför dessa moment för att skicka iväg beställningen.
 8. Snart är du åter rustad för bortamatchen eller gymturen.

Den här texten ska klickas på för att öppna understående fält.

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer