Blue Tomato rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för oktober 2018, uppdaterade och godkända.
Upp till 80% rabatt på reasortimentet hos Blue Tomato
Visa erbjudande
Använd 256 gånger
Villkor
Köp 2 varor, betala för 1 hos Blue Tomato
Visa erbjudande
Använd 114 gånger
Villkor
Blue Tomato rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Blue Tomato Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Blue Tomato!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Blue Tomato – Snow, Surf & Skate

Grundad av en professionell brädåkare är Blue Tomato en av de komplettaste bräd- och surfbutikerna på internet idag. Utbudet består av ett respektabelt antal brädor i form av skateboards, surfbrädor, snowboards och freeskis, korta som långa, breda som smala. Förutom brädor och diverse tillbehör till dem hittar du naturligtvis även en stor mängd kläder och accessoarer för killar, tjejer och barn. Kläderna omfattar allt från skor till jackor och andas street och skate till 100%. Du som snarare är ute efter kompletterande accessoarer hittar allt från klockor till solglasögon i den välsorterade webbutiken.

Blue Tomato – Your ride. Our mission.

Blue Tomatos historia tog sin början 1988 då den europeiska snowboardkungen Gerfried Schuller startade en snowboardskola. Sakta men säkert vidareutvecklade han konceptet tills det så småningom resulterade i en fysisk surf och skate-butik vid namn Blue Tomato, det koncept som vi känner idag. De fysiska butikerna är numera åtta till antalet, och omfattar fem i Österrike respektive tre i Tyskland. Bolaget bakom webbshopparna och de fysiska butikerna heter också Blue Tomato GmbH. Webbutikens sortiment utgörs av över 100 000 produkter signerade mer än 400 välkända såväl som mindre märken. Genom täta kontroller av bland annat Trusted Shops och Eurolabel säkerställs att priserna och servicen hos Blue Tomato alltid är tillhör marknadens bästa.

En av Blue Tomatos team-åkare

Mer än 100 000 produkter i webbutiken

För den som intresserar sig för brädsport av valfritt slag eller helt enkelt bara är förtjust i den sköna streetstilen som utvecklats kring dem är Blue Tomatos välsorterade sortiment inget mindre än dröm. Produkterna uppgår till över 100 000 totalt, och tack vare täta kvalitetskontroller säkerställs att priserna tillhör de mest pressade på marknaden. Bland de många produkterna återfinns naturligtvis alla typer av brädor man kan önska, det gäller såväl skate-, snow- och surfboards. Utöver det hittar du kläder och accessoarer för killar och tjejer i alla åldrar, barn inkluderat. Av de över 400 varumärkena hittar du bland annat:

 • Oakley
 • Quiksilver
 • Element
 • Vans
 • Analog
 • Volcom
 • Nixon
 • Nikita
 • Billabong
 • WeSC

Du sparar enkelt pengar när du handlar på Blue Tomato med en rabattkod

 1. Välj ut en av de rabattkoder vi erbjuder för Blue Tomato och klicka på den du bestämmer dig för.
 2. När du klickar på koden kommer du omdirigeras till webbutiken och rabattkoden görs synlig.
 3. Handla nu på Blue Tomato precis som vanligt. När du känner dig nöjd går till kassan.
 4. Om du inte redan är registrerad måste du skapa ett konto innan du kan gå vidare i beställningsprocessen. Väl inloggad fyller du i din rabattkod i rutan märkt ”Presentkortskod”.
 5. Slutför nu beställningen och gläds åt att du varit smart och sparat pengar med en rabattkod från Rabattkalas.

Lös in rabattkoden Blue Tomato

Omdömen för Blue Tomato

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer