Lekmer rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för oktober 2018, uppdaterade och godkända.
20%
20% rabatt på allt från Ebbe Kids hos Lekmer
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
15%
15% rabatt på regnkläder hos Lekmer
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 18 gånger
Villkor
Upp till 70% på reasortimentet hos Lekmer
Visa erbjudande
Använd 23872 gånger
Villkor
Halloween
Fri frakt vid köp över 499 kr hos Lekmer
Visa erbjudande
Använd 152 gånger
Villkor
Lekmer rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Lekmer Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Lekmer!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Lekmer - Sveriges största leksaksbutik på nätet

På Lekmer finner du ett stort urval av allt du kan tänkas behöva inom babyprodukter, barnkläder, barnrumsinredning och leksaker. Leksaksbutiken Lekmer är helt internetbaserad, men en tydlig webbsida och tillgänglig kundtjänst ser till att du enkelt och trevligt kan handla barnprodukter utan att behöva lämna hemmet. Att få varorna hemskickade direkt till dörren är dessutom inte bara bekvämt, det är även tidsbesparande. Då butiken innehar ett certifikat från Trygg E-handel kan du känna dig 100% trygg när du beställer. Titta in på Lekmer, det är webbutiken med alla barnprodukter på ett ställe.

Lekmer - Allt för alla barn

År 2006 grundades Lekmer. Webbutiken skulle erbjuda ett stort antal produkter för barn i alla åldrar, med fokus på professionell service, snabba leveranser och trygga produkter. Än idag är man mån om detta, och kanske är det just därför som Lekmer utsågs till „Årets e-handlare 2010“ av PriceRunner, samt röstades fram till „Sveriges bästa barnbutik på nätet 2012“ på hemsidan barnshopping.se. Lekmer är idag Nordens ledande webbaserade barnbutik, sedan några år tillbaka ägs företaget av CDON group, den största e-handelskoncernen i Skandinavien. Lekmer är även engagerade inom välgörenhet, bland annat har de tillsammans med Micki Leksaker bidragit till uppförandet av en barnby i Ghana via SOS-Barnbyar.

det finns mängder av produkter hos lekmer.se

I Lekmers webbutik finner du trygga, säkra och populära barnprodukter

Om Lekmer hade hade haft en fysisk butik hade den med all säkerhet varit Sveriges största inom barnprodukter, deras sortiment är nämligen gigantiskt. Leksaker, babyprodukter, kläder för barn i alla åldrar, spel för både stora och små, inredning till barnrummet, listan kan göras lång... För Lekmer är kvalitet och säkerhet alltid det viktigaste, därför kan du vara säker på att oavsett om du beställer en barnvagn, ett minikök eller en docka så kommer det vara från ett välkänt märke. Bortsett från produkter för de minsta kan även du som är äldre hitta något att ha kul med, kanske det senaste hockeyspelet till Xbox eller ett utmanande pussel kan falla dig i smaken? Av de många välbekanta märken som återfinns i Lekmers produktsortiment kan nämnas:

 • LEGO
 • Monster High
 • Brio
 • Carena
 • Kids Concept
 • Disney
 • Fisher-Price
 • Micki
 • Star Wars
 • Beyblade
 • Färg & Form
 • Name It

Med en rabattkod blir ditt nästa inköp på Lekmer billigare, såhär fungerar det:

 1. Titta runt på Rabattkalas efter en rabattkod att använda på Lekmer som verkar passa dina ändamål. En del rabattkoder gäller bara för vissa beställningar, te.x. om du är nykund eller köper en viss vara. Var noga med villkoren för den rabattkod du väljer.
 2. När du hittat en bra Lekmer rabattkod att spara pengar med klickar du helt enkelt på den.
 3. Din kod synliggörs och Rabattkalas omdirigerar dig till Lekmers webbutik.
 4. I rutan ”Din rabattkod” visas din kod. Notera den antingen genom att skriva ned eller kopiera den.
 5. På Lekmers webbutik handlar du som vanligt, när du lagt varorna du vill ha i kundvagnen klickar du på ”Till kassan” högst upp till höger.
 6. I kassan måste du klicka på den blå texten ”Rabattkod, värdecheck, ge en gåva till Världens Barn?” för att rabattkodsfältet ska dyka upp. Fyll i koden du noterade och klicka på ”Aktivera”.
 7. Rabatten kommer att dras automatiskt. Därefter är det bara att fylla i resten av den efterfrågade informationen och sen skicka iväg din beställning. Medan du väntar på ditt paket kan du vara nöjd över att du sparat både tid och pengar.

en lekmer rabattkod nyttjar du här

Omdömen för Lekmer

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer