Apollo rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2019, uppdaterade och godkända.
500 kr
500 kr rabatt på resor till Prag hos Apollo
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 4 gånger
Villkor
Billiga flygbiljetter hos Apollo
Visa erbjudande
Använd 9687 gånger
Villkor
Hitta sista minuten-resor hos Apollo
Visa erbjudande
Använd 330 gånger
Villkor
Apollo rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Apollo Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Apollo!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Apollo - en av Skandinaviens största researrangörer

Apollo har sedan länge etablerat sig som en av de främsta researrangörerna på den skandinaviska marknaden. Från att ha varit en renodlad återförsäljare av Greklandsresor har varumärket Apollo under de senaste decennierna expanderat och erbjuder idag professionella researrangemang till fem olika kontinenter. Oavsett om man är ute efter ett bekvämt charterpaket med all inclusive eller hellre hoppar på ett billigt sista-minuten-flyg så kan man vända sig till Apollo.

Från Grekland till vida världen

Redan 1982 grundade Fotios Costoulas och Georgios Hadjis företaget Apollo. Till en början var Apollo en renodlad återförsäljare av resor till Grekland och det skulle dröja fyra år innan företaget kom att börja producera och sälja egna paketresor. Apollo etablerar sig som Greklandspecialist men det är inte förrän 1994 som researrangören börjar flyga till andra länder utöver Cypern och Grekland. Under de kommande decenniet etablerade företaget sig i Norge och Danmark och det egna flygbolaget Novair startades. Idag är Apollo en del av Kuoni Scandinavia, den skandinaviska grenen av Kuoni Travel. Utöver webbplatsen har Apollo även butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå. Videon nedan visar Grekland som resmål med Apollo som resebolag. 

Resor och hotell till destinationer över hela världen

Så länge man är intresserad av att resa är ett besök på Apollos hemsida väl värt ens tid. Här hittar man allt från billiga sista minuten-resor för solfantasten till lyxiga All inclusive-paket för hela familjen. Med destinationer till över 48 länder samt tusentals hotell att välja bland kan de flesta hitta ett resmål och boende via Apollos webbplats. Avslappnat eller äventyrligt, flott eller spartanskt, man sätter själv gränserna. Via Apollo kan man resa på bland annat följande sätt:

 • Weekendresor
 • Charter
 • Vinterresor
 • Kryssningar
 • Träningsresor
 • Gruppresor

Erbjudanden hos Apollo

Under kategorin "Erbjudanden" som man finner längst upp på hemsidan kan man hitta reducerade resor och exklusiva kampanjer. Det går att leta sig fram genom att klicka sig in på avreseort, sista minuten-resor, all-inclusive eller aktuella erbjudanden. Har man tur kan man hitta resor till värmen för bara några hundralappar.  

Bra att veta innan resan

Innan man ska ge sig ut på en resa, oavsett om den är lång eller inte, kan det vara skönt att ta reda på information som rör till exempel pass och visum, valuta, avbokningsvillkor, boende och flygbolag. Detta kan man läsa mer om under Apollos kapitel "Bra att veta". Går man igenom punkterna här kan man känna sig lugn och trygg innan resan bär av. 

Nyheter med reseerbjudanden

Tar man sig längst ner på Apollos hemsida finns det ett fält där man kan anmäla sig till Apollos nyhetsbrev. Som prenumerant får man tillgång till exklusiva erbjudanden, kampanjer, tävlingar, fakta och inspiration. För att nyhetsbrevet ska bli så skräddarsytt som möjligt för en kan man ange uppgifter om favoritdestinationer, resehistorik och annan nödvändig information. På så sätt får man nyhetsbrev som är anpassade efter ens egna önskemål och preferenser. 

Inspiration i sociala medier

Apollo syns i flera olika sociala kanaler. Det går att hitta dem på följande plattformar: 

 • Youtube
 • Facebook
 • Instagram
 • Linkedin

Förutom dessa kanaler har de även en blogg där man kan läsa om massvis av olika destinationer världen över med tillhörande bilder. På bloggen hittar man allt från city-guider till inspirerande artiklar om varma såväl som kalla resmål. 

Apollo har en blogg med inspirerande innehåll.

Betala resor hos Apollo

Hos Apollo kan man betala med direktbetalning eller kreditkort. De kort som går att använda är MasterCard, Eurocard och American Express. Man kan även ansöka om semesterkortet, vilket man har möjlighet att delbetala sin resa med. Delbetalningen sker under 6-12 månader helt räntefritt. 

Bokningar och avbokningar hos Apollo

När man bokar en resa med Apollo får man alltid ett bekräftelsemejl till den e-post man anger vid bokningstillfället. Resehandlingar och information om en bokad resa kan man alltid se under "Min resa". Det går också att ringa till 0771-37 37 37 om man har frågor gällande sin bokning. Skulle man av någon anledning vilja avboka en resa bör man också kontakta Apollo på nämnda telefonnummer och ta reda på vad som gäller för just ens egen bokning. Om resan går att avboka eller inte beror på hur lång tid det är till avresedatum och om man betalat anmälningsavgiften för resan eller inte. Det går också att mejla Apollo på bokning@apollo.se för mer information.

Kundservice hjälper till med bokningsfrågor

Vill man ha hjälp med bokningsprocessen eller en redan lagd bokning kan man ta kontakt med Apollos kundtjänst. Detta gör man genom att slå en signal till telefonnummer 0771-37 37 37 eller genom att mejla till bokning@apollo.se. Telefonlinjen har öppet måndag-fredag kl. 09.00-18.00 och på lördagar och söndagar mellan kl. 10.00-15.00. Många svar går också att läsa sig till under Vanliga frågor. Längst ner till vänster på hemsidan hittar man även Apollos chatt där man kan chatta med en kundtjänstmedarbetare direkt. 

Apollos personal har koll på resor.

Spara pengar - använd en rabattkod

 1. Titta igenom alla aktuella rabattkoder som finns för Apollo på Rabattkalas. Var uppmärksam på rabattkodens villkor, då det finns koder som endast är giltiga till ett minsta ordervärde eller liknande omständigheter. Välj en rabattkod som fungerar ihop med ditt köp. 
 2. När du hittat en rabattkod som du kan spara pengar med klickar du helt enkelt på den.
 3. Efter att du klickat på koden görs den synlig och du omdirigeras samtidigt till webbutiken.
 4. Kopiera rabattkoden som visas i rutan ”Din rabattkod”. 
 5. Boka sen en resa precis som vanligt på Apollos webbsida.
 6. Under bokningsprocessen kommer du så småningom fram till steget "Tillval" med en flik märkt ”Har du en kampanjkod?”, längst ned på sidan. I det fältet skriver du in rabattkoden som du tidigare kopierade och trycker på "Använd". Klicka sedan på ”Fortsätt”.
 7. Rabatten dras därefter automatiskt av på totalbeloppet. Bekräfta din beställning. Nu kan du känna dig nöjd över att du har sparat pengar på din bokning. Trevlig resa!

Lös in rabattkoden i steg 3 som heter "Tillval".

Omdömen för Apollo

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer