Apollo rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för september 2018, uppdaterade och godkända.
Billiga flygbiljetter hos Apollo
Visa erbjudande
Använd 9483 gånger
Villkor
Hitta sista minuten-resor hos Apollo
Visa erbjudande
Använd 280 gånger
Villkor
Apollo rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Apollo Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Apollo!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Apollo – en av Skandinaviens största researrangörer

Apollo har sedan länge etablerat sig som en av de främsta researrangörerna på den skandinaviska marknaden. Från att ha varit en renodlad återförsäljare av Greklandsresor har varumärket Apollo under de senaste decennierna expanderat och erbjuder idag professionella researrangemang till fem olika kontinenter. Oavsett om du är ute efter ett bekvämt charterpaket med All inclusive eller hellre hoppar på ett billigt sista-minuten-flyg så kan du vända dig till Apollo.

Från Grekland till vida världen – kort om Apollo

Redan 1982 grundade Fotios Costoulas och Georgios Hadjis företaget Apollo. Till en början var Apollo en renodlad återförsäljare av resor och det skulle dröja fyra år innan företaget kom att börja producera och sälja egna paketresor. Apollo etablerar sig som Greklandspecialist men det är inte förrän 1994 som researrangören börjar flyga till andra länder utöver Cypern och Grekland. Under de kommande decenniet ska företaget etablera sig i Norge och Danmark, samt starta det egna flygbolaget Novair. Idag är Apollo en del av Kuoni Scandinavia, den skandinaviska grenen av Kuoni Travel. Utöver webbplatsen har Apollo även i butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå.

En resa med Apollo

På Apollos webbplats finns resor och hotell till destinationer över hela världen

Så länge du är intresserad av att resa är ett besök på apollo.se väl värt din tid. Här hittar du nämligen det mesta från billiga sista-minuten för soloresenären till lyxiga ”All inclusive-paket” för hela familjen. Med destinationer till över 48 länder samt tusentals hotell att välja bland kan de flesta hitta ett resmål och boende via Apollos webbplats. Avslappnat eller äventyrligt, flott eller spartanskt, du sätter gränserna. Via Apollo kan du resa på följande sätt:

 • Rundresor
 • Kryssningar
 • Träningsresor
 • Endast flyg
 • Grupp & Konferens
 • Sista-minuten

Spara pengar – använd en rabattkod när du bokar en resa på Apollo.se

 1. Titta igenom alla aktuella rabattkoder som finns för Apollo på Rabattkalas. Var uppmärksam på rabattkodens villkor, då det finns koder som endast är giltiga under vissa omständigheter. Välj en rabattkod som är förenlig med dina önskemål.
 2. När du hittat en rabattkod som du kan spara pengar med klickar du helt enkelt på den.
 3. Efter att du klickat på koden görs den synlig, du omdirigeras samtidigt till webbutiken.
 4. Notera rabattkoden som uppenbaras i rutan ”Din rabattkod”. Skriv ned eller kopiera den.
 5. Boka sen en resa precis som vanligt på Apollos webbsida.
 6. Under bokningsprocessen kommer du så småningom fram till en sida med en flik märkt ”Kampanj”, längst ned på sidan. I fältet ”Ange eventuell kampanjkod” skriver du in rabattkoden som du tidigare noterade. Klicka sedan på ”Fortsätt”.
 7. Rabatten ska automatiskt dras av på totalbeloppet. Bekräfta din beställning. Nu kan du känna dig nöjd över att du har sparat pengar på din bokning. Trevlig resa.

Instruktioner rabattkod Apollo

Omdömen för Apollo

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer