Boxer rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för december 2018, uppdaterade och godkända.
Från 199 kr per månad för Bredband100 hos Boxer
Visa erbjudande
Använd 10 gånger
Villkor
Från 99 kr per månad för TV Flex8 hos Boxer
Visa erbjudande
Använd 62 gånger
Villkor
249 kr per månad för Bredband100 hos Boxer
Visa erbjudande
Använd 15 gånger
Villkor
God jul
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Boxer Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Boxer!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Boxer – TV som du vill

Att titta på TV har inte alltid inneburit den bekvämlighet som vi är vana vid idag, en gång i tiden fanns det bara en kanal, eller kanske två på sin höjd. Färg var något som bara fanns i verkligheten och istället för fjärrkontroll var du tvungen att resa dig ur soffan och gå fram till apparaten för att byta kanal manuellt via en liten ratt. Tur att vi lever på 2000-talet. Idag finns det till och med distributörer som Boxer, där du kan välja olika programpaket via deras box. Kanalerna tillhör bland de bästa i branschen och både ljud och bild spelas upp i krispigaste kvalitet. Dessutom kan du kombinera ditt boxer-paket med bredband i hastigheter upp till 1000/100MB. Om du vill vara säker på att det finns något kul att kolla på tv:n, överväg ett besök hos Boxer.

Boxer – Ledande i ett decennium

I samband med att digitala sändningar infördes i det svenska tv-nätet 1999 grundades också företaget Boxer som har sina lokaler i Stockholm, Sverige. I dagsläget sysselsätter de i runda slängar 200 personer som sitter i huvudstaden framför datorskärmar och ser till att allt går smidigt till för kunderna. Från att ha varit en av de populäraste firmorna bland återförsäljare när det kommer till tv-abonnemang får de idag majoriteten av sina nya kunder via nätet. Tack vare sin stora bemanningsstyrka lyckas de med konststycket att besvara samtliga av de hundratusentals samtalen de får varje år inom 60 sekunder. Om du hellre tar det via facebook sitter en aktiv kundservicegruppering även där, redo för dina funderingar.

Dina favoritkanaler på beställning

Visst är det tråkigt när ingen av tv-kanalerna du erbjuds i ditt tv-abonnemang erbjuder någon form av acceptabel underhållning? Via något av Boxers generösa paketerbjudanden väljer du alltid vilka kanaler som ska inkluderas i ditt abonnemang, och det bästa är att du är fri att byta ut en eller flera av dem varje månad. Utbudet är ett av de mest kvalitativa på marknaden och kommer naturligtvis, när det går, i full HD och med smaskigt ljud. Kanalerna inkluderar bland annat MTV, Kanal 5 (HD), 3, Animal Planet, Kanal 6, BBC Entertainment, Discovery Channel, Disney Channel, Cartoon Network och TV4 Film. Deras olika boxerbjudanden heter som följer:

 • Boxer Flex8
 • Boxer Flex16
 • Boxer Mix
 • Boxer Max

Det är lätt att spara pengar med en rabattkod

 1. Avgör först vilken kod du vill använda.
 2. Klicka på koden så kommer du att se den.
 3. Omdirigering till webbutiken sker samtidigt.
 4. När du är på webbsidan bestämmer du vilket paket du vill ha.
 5. Innan du sätter igång med beställningsprocessen anger du koden.
 6. Se till att den ger dig din rabatt.
 7. Beställ hem ett tv-abonnemang för framtiden.
 8. Grattis till sparade slantar!

Det är omöjligt att missa var rabattkoden ska skrivas in.

Omdömen för Boxer

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer