Tidningskungen rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
Prenumerera på FLIPP i 2 månader för endast 49 kr hos Tidningskungen
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 44 gånger
Villkor
Fri frakt på hela sortimentet hos Tidningskungen
Visa erbjudande
Använd 52 gånger
Villkor
Testa gratis SSF Nyckelbricka i 6 månader hos Tidningskungen
Visa erbjudande
Använd 24 gånger
Villkor
Tidningskungen rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Tidningskungen Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Tidningskungen!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Tidningskungen - Tidningstryck för tidningsslukare

Tidningskungen är en butik på nätet för köp av tidningsprenumerationer till billigare pris. Nätbutiken säljer tusentals tidningar, både svenska och internationella. Aktiebolaget Mediafy Magazines AB står bakom Tidningskungen.se vilka i sin tur ägs av den privatägda koncernen Medieutveckling Sverige AB. Förutom verksamheten i Sverige finns Tidningskungen representerat i Norge och i Finland. Tidningskungen är inte bara kung på tidningar, de är även kung på kundtjänst då denna är känd för att vara anträffbar och hjälpsam.

Tidningskungen med Mediafy Magazine AB vid rodret

Webbutiken Tidningskungen drivs av Mediafy Magazine AB och har sitt kontor och sin kundtjänst på Linnégatan i Stockholm. Företaget tog sig in på mediamarknaden år 2001. Företaget är medveten om den hårda konkurrensen om tidningsläsare och papperstidningens försvagade ställning men jobbar ständigt för att ta fram så billiga och aktuella prenumerationserbjudanden som möjligt. Tidningskungen är aktiva på sociala medier såsom Facebook och Twitter.

hos tidningskungen hittar du alla typer av tidningar

Tidningskungen kan sina tidningar och tidskrifter

Tidningskungen har ett brett sortiment av tidningar inom kategorier. Politik &Samhälle, Kultur & Litteratur, Branschtidningar, Inredning, Barn & Ungdom och Skvaller är bara ett handplock av Tidningkungens sortiment. Med varje tidning följer en relativt utförlig beskrivning om tidningens innehåll. Du kan välja att beställa en prenumeration till dig själv eller att ge bort en prenumeration till någon. Du kan välja en prenumeration med alltifrån 3 tidningsnummer och uppåt beronde på vilken tidning du vill beställa. Här ser du några av de populäraste tidningarna som beställs från Tidningskungen:

 • Dagens Nyheter
 • Dagens Industri
 • Fokus
 • Sköna Hem
 • Bamse
 • Illustrerad Vetenskap
 • Kamratposten
 • iForm
 • King
 • Elle

Spara pengar med en rabattkod och vinn kunskap på en och samma gång vid köp hos Tidningskungen

 1. Välj en av rabattkoderna som finns tillgängliga på Rabattkalas sida och som är giltiga för ditt köp från Tidningskungen.
 2. Tryck på rabattkoden.  ser i samma ögonblick till att du blir omdirigerad till Tidningskungens hemsida, se därför till att anteckna rabattkoden redan i detta skede.
 3. Inne på Tidningskungen väljer du bland deras tidningar, nummer och sparar sedan varorna i din kundvagn. Tryck på ”Till kassan”.
 4. I kassan under din order ser du ett tomt fält med rubriken ”Ange eventuell rabattkod här”. I det tomma fältet som visar sig slår du in rabattkoden som du har med dig från Rabattkalas portal.
 5. Tryck på Fortsätt. Ange uppgifter om adress för att senare välja betalsätt.

Rabattkalas vill såklart att du ska få läsvärda tidningar till rabatterat pris. instruktioner: billigare prenumeration med en rabattkod

Omdömen för Tidningskungen

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer