Gemma rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
Köp LED-lampor i olika modeller billigt hos Gemma
Visa erbjudande
Använd 250 gånger
Villkor
Mängdrabatt för större beställningar hos Gemma
Visa erbjudande
Använd 43 gånger
Villkor
Gemma rabattkoder som löpt ut Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Gemma!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Ge liv åt dina växter med Gemmas belysningsteknik

Rätt val av belysning när man odlar växter är avgörande för hur ens plantor kommer att må och växa. Massproducerade lysrör innehåller lysdioder som inte är av samma kvalitet som en lampa som är optimerad för de olika pigmenten i växternas unika celler. Gemma är specialister på LED-växtbelysningDe har med en unik teknik tagit fram växtlampor som är speciellt framtagna för odling av plantor och blommor. Med optimering av de våglängder som används i lamporna kan de till humana priser erbjuda energisnåla LED-rör för hemmaodling

Gemma  - Optimerad LED växtbelysning

Företaget är sedan några år etablerade inom växtbelysning på den svenska marknaden. Gemma är kanske inte ensamma om att vilja få fram det optimala ljuset för växtodling, men de är relativt egna med att kunna erbjuda lampor som återger ett så pass naturnära och växtvänligt ljus som de faktiskt gör. Exempelvis är Gemma än så länge det enda företaget som försett sina LED-växtlampor med grönt ljus, något som inte bara ger ett behagligare ljus för det mänskliga ögat men som också är avgörande för växternas antocyanin-produktion.

Lampor för alla typer av odlingar

Fördelarna med att använda sig av Gemmas LED-belysning vid odling av växter och blommor är många. Eftersom det inte finns några mellanhänder mellan Gemma och leverantörer, då de tillverkar och optimerar sina produkter själva, kan de ständigt hålla priserna låga. Lamporna är energisnåla och har en lång livslängd. En lampa är beräknad att hålla i 6 år. Odlingslampor brukar man dock inte ha på mer än 18 timmar i streck, därför uppgår den totala livslängden till hela 8 år. De innehåller inte heller kvicksilvergaser eller avger någon skadlig UV-strålning. Gemmas modeller inkluderar bland annat:

 • Odlingslampor
 • Takväxtbelysning
 • Ramp
 • Spotlights
 • Lysrör
 • E27 (upp till 18w)
 • E14 (5w)

Lysande nyheter från Gemma

Gemma skickar ut nyhetsbrev med jämna mellanrum. Nyhetsbrevet är fullt av uppdateringar om vad som är nyinkommet till sortimentet. För att anmäla sig till nyhetsutskicket behöver man bara skrolla sig längst ner på sidan och fylla i sitt namn och sin mejl. För att lägga till sig själv som prenumerant klickar man kort och gott på "Lägg till".

2 års lampgaranti

Samtliga produkter på Gemmas hemsida täcks av 2 års garanti. Garantin gäller produktfel och inte självorsakade skador som tillkommit av att man varit oförsiktig eller liknande. 

Betalning av lampor och LED-ljus 

Korten ViSA och MasterCard går att använda sig av som betalningsmedel på Gemmas sida. Har man ettPayson-konto kan man betala med det och det går även att betala direkt via sin internetbank. Payson erbjuder även faktura och delbetalning mot en avgift på 20 kr. 

Fri frakt på alla produkter

Hur lång tid en vara tar att få hem beror på vilken produkt det är. Förväntad leveranstid står alltid angiven i orderbekräftelsen och är leveranstiden längre än vanligt står det på produktsidan i informationstexten. Alla paket som skickas från Gemma sänds ut med fri frakt.

Skicka tillbaka paket till Gemma

Returer ska skickas som paket eller brev inom 14 dagar från att man mottagit sin beställning. Kunden står själv för portot vid en retur. Rör det sig däremot om en reklamation eller defekt vara betalas returfrakten av Gemma.  

Kundservice hos Gemma

För att ställa en fråga till Gemma kan man välja att ringa till dem eller skicka ett meddelande. Meddelandet skrivs in här. Kontaktformuläret ska fyllas i med namn, mejladress och ärende. Det går även att kontakta företaget per telefon på nummer 010 - 1500 550 mellan kl. 12.00-16.00 på vardagar. Adressen till Gemma är: 

Gemma LED
Trastgatan 9
26877, Kågeröd
Sverige

Använd en rabattkod för att spara pengar hos Gemma

 1. Gå igenom våra aktuella rabattkoder för Gemma. Klicka på den rabattkod med bäst villkor som du vill använda.
 2. I samband med att du klickar på den kommer du omdirigeras till Gemmas webbutik. Rabattkoden kommer också göras synlig.
 3. Kopiera rabattkoden. 
 4. Gemma handlar du genom att lägga i varor i din korg. När du är klar går du till kundvagnen.
 5. I kundvagnen finns en knapp som heter "Rabattkod". Klicka på den och ett fält dyker upp där du klistrar in din rabattkod.
 6. Slutför nu beställningen. Vi hoppas dina växter frodas i ljuset som du fått till rabatterat pris via en rabattkod. 

Ange rabattkod varpå du klickar på "Uppdatera" på Gemmas hemsida.

Adress

Gemma LED
Trastgatan 9
268 77 Kågeröd
Sverige

Telefon

+46 (0)10 - 1500 550

Gemma webbutik

http://www.gemma-led.se

Betalningssätt
 • Faktura
 • Girobetalning
 • Direktöverföring
 • Delbetalning
 • Payson
 • Kortbetalning
  • Visa
  • MasterCard
Fraktsätt
 • PostNord
Villkor
Omdömen för Gemma

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer