FC Moto rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
Upp till 60% rabatt på REA-sortimentet hos FC Moto
Visa erbjudande
Använd 245 gånger
Villkor
10% rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos FC Moto
Visa erbjudande
Använd 87 gånger
Villkor
FC Moto rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till FC Moto Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från FC Moto!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

FC-Moto – 100% MC-utrustning

FC-Moto är relativt etablerade på marknaden och säljer mc-kläder och tillbehör av av äkta läder och andra kvalitativa material.  Butiken är en familjebaserad verksamhet som har sitt kontor samt lager baserat i anrika Aachen i Tyskland. Med övertygelsen om att ta mc-utrustning till en ny nivå har företaget skaffat sig ett både komplett och nischat utbud av kläder och utrustning med många olika alternativ och detaljer. Deras produkter omfattar allt från läderoverall och crosströjor till benskydd och 100-tals olika hjälmar, specialdesignade eller för barn – du väljer.

Från en butik till världstoppen

FC-Moto Handelsbolag etablerades och tog sig in på marknaden år 1996. Bolagets ägare hade alltid haft en passion för motorcyklar och bestämde sig helt sonika för att öppna en stor butik i Tyskland, en som hade rum för många, många artiklar, så att även långväga gäster skulle känna att det var mödan värt. Butiken blev snabbt stor och genom nyförvärv inom personalavdelningen insåg de att de med sin erfarenhet inom e-handeln och med sina kloka huvuden ihopslagna skulle kunna ta försäljningen av mc-utrustning till en ny nivå. Idag säljer företaget sina produkter på högvarv till både vanliga konsumenter och e-konsumenter både i den fysiska butiken i Aachen, Tyskland och till kundkategori två över nätet och över hela världen. Den fysiska butiken är för övrigt över 3500 kvadratmeter stor, och idag sysselsätter de över 20 anställda.

Det kompletta sortimentet hos mc-kungarna

Hos FC moto hittar du ett brett utbud av alltifrån benskydd och solbrillor till enkla snajdiga hjälmar och GPS-system. Som motorcyklist är det av yttersta vikt att man har utrustning av god kvalitet, det kan nämligen ofta vara livsavgörande när olyckan är framme. Produkterna du finner hos FC-Moto är därför alltid från etablerade och respekterade märken. Det spelar därför ingen roll om du behöver en ny läderkombi, biffigare armbågsskydd eller ett garanterat vattentätt navigationssystem, i webbutiken du läser om kommer du hitta det du söker. Att lista samtliga av deras produktkategorier skulle ta ett par dagar, men här kommer några exempel:

 • Jackor
 • Byxor
 • Barn
 • Cross-tröjor
 • Handskar
 • Stövlar
 • Väskor
 • Kommunikationsapparatur

Spara pengar nästa gång du köper hos FC-Moto med en rabattkod

 1. Välj en rabattkod som är giltig för ditt köp hos FC-Moto.
 2. Tryck på koden för att bli omdirigerad från Rabattkalas till webbutiken.
 3. Anteckna eller kopiera den kod som gör sig synlig i samma skede som du klickar på koden.
 4. Välj bland utbudet och tryck på Köp, välj storlek och Lägg varan i varukorgen.
 5. Tryck på Till kassan. I kassan ser du din order sammanställd. Som ny kund börjar du med att fylla i nödvändiga personuppgifter i kassan.
 6. I efterföljande steg finns ett tomt fält på samma sida i kassan med rubriken Eventuell kupongkod. Ange rabattkoden i det tomma fältet och tryck på Lägg till kod.
 7. Välj leveransmetod, betalningsmetod och bocka av att du accepterar villkoren.

FC-Motos kupongkodsfält i sitt esse

Omdömen för FC Moto

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer