VetZoo rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2019, uppdaterade och godkända.
Fri frakt vid köp över 500 kr hos PetsOnline
Visa erbjudande
Använd 413 gånger
Villkor
Upp till 50% rabatt på utvalda produkter hos PetsOnline
Visa erbjudande
Använd 2 gånger
Villkor
VetZoo rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till VetZoo Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från VetZoo!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

VetZoo - hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser

VetZoo är webbutiken som erbjuder ett rikt sortiment av produkter för hundar, katter och smådjur. Butiken är ledande i Sverige på djurprodukter. För hundar och katter kan man exempelvis välja bland foder, koppel, leksaker och pälsvårdsartiklar att skämma bort sin fyrbenta vän med. VetZoo finns med på PriceRunner, uppfyller kraven för Trygg E-handel och erbjuder flera olika fraktalternativ samtidigt som de gärna framhäver att leveranserna kommer fram snabbt. Videon här nedan presenterar en sammanfattning av företaget i kort. 


VetZoo drivs av djurälskare och veterinärer

Företaget VetZoo drivs av personer med stor kunskap inom veterinär- och zoobranschen. Behöver man rådgivning innan man handlar i butiken kan man ställa sin fråga till en av veterinärerna och få svar inom 2 dygn. Vill man ställa en fråga kan man kika in under Frågelådan och ställa sin fråga.

VetZoo samarbetar med FirstVet som är en digitaliserad veterinärklinik. De sponsrar även Hundstallet som drivs av Svenska Hundskyddsföreningen, och de samarbetar med Svedea som är specialister på djurförsäkringar. 

En av VetZoos samarbetspartners är FirstVet

Allt för din fyrbenta vän hos VetZoo

Förutom företagets stora fokus på snabba leveranser har VetZoo ett mer eller mindre komplett utbud vad gäller produkter för hundar, katter och smådjur. I sortimentet hittar man inte mindre än 5000 produkter som hela tiden blir fler. Leksaker, foder och halsband tillhör naturligtvis populära artiklar, men det finns även mycket inom till exempel skötsel och vård. För smådjur finns kosttillskott och skötselprodukter men även burar, väskor och foder. Det här är ett axplock av vad man hittar till sitt husdjur hos VetZoo:

 • Foder
 • Halsband
 • Schampo & Balsam
 • Burar
 • Godis och tuggben
 • Pälsverktyg
 • Skålar
 • Klösmöbler
 • Veterinärfoder
 • Täcken och skor

Produkter för katter, hundar, smådjur, gnagare och fåglar hos VetZoo.

Prenumerera på hund- och kattfoder

Hos VetZoo är det möjligt att prenumerera på foder till sin hund eller katt. På så sätt slipper man bära tunga fodersäckar hem från affären och man får alltid fodret levererat till dörren. Prenumerationen är inte bindande och går när som helst att säga upp. Hur ofta nytt foder skickas ut bestämmer man själv. 

Produkter direkt i brevlådan med VetZoo.

Följ VetZoo på Facebook

För att få erbjudanden i sin feed på Facebook gör man rätt i att följa VetZoos konto där. Detta gör man genom att klicka “Like” eller “Gilla” på deras sida. På sin vägg lägger de då och då upp rabattkoder eller informerar om nedsatta produkter ur sortimentet. Man kan här enkelt få reda på om en rea har startat i butiken, eller om ett lass nya produkter är på ingång. VetZoo finns också på Instagram

Klarna, färdiga, gå!

Betalningsmedel i flera former går att välja på i VetZoos online-butik. Klarna heter tjänsten som håller i betalningssteget, och man kan via dem betala på faktura eller välja att dela upp köpet på flera betalningar om man har det lite skralt i kassan eller ska göra en större beställning. Det går även att betala med ett VISA eller MasterCard. Direktbetalning via ens bank är också en möjlighet när man handlar hos VetZoo. 

Hemleverans eller avlämning hos Postombud

Husdjursprodukter från VetZoos webbshop går att få levererade hem till dörren eller till ett närliggande Schenker-ombud. Handlar man för under 500 kr kostar frakten 69 kr. Alla beställningar över 500 kr skickas fraktfritt. Med hemleverans får man sitt paket inom ca. 1-3 arbetsdagar. Paketet placeras utanför dörren så man behöver inte vara hemma vid leveransen vilket gör processen mer flexibel för alla inblandade. Fullständig adress och portkod ska alltid uppges vid detta leveranssätt. Om man bor i lägenhet och inte har någon portkod kan man istället välja ett postombud dit paketet skickas och sedan hämtas upp med hjälp av giltig legitimation. 

Få foder och djurprodukter hemlevererat med VetZoo,

Ångrar du ditt köp? Inga problem!

Det är inte helt ovanligt att man ångrar sig efter att man har gjort ett köp. Kanske passar inte varan, eller så har man bara lust till att lägga pengarna på någonting annat. Hos VetZoo.se är detta överhuvudtaget inte ett problem då alla kunder har möjlighet, helt utan att ange något skäl, att returnera en beställning inom loppet av 30 dagar. Ångerfristen är räknad från den dag paketet skickades iväg. För att returnera en vara bör man ta kontakt med VetZoos kundtjänst via info@vetzoo.se och meddela om returen så hjälper de en vidare med processen. Vid en retur bör returformuläret användas så man som kund slipper att betala någon fraktavgift. 

Hög service hos VetZoo

Behöver man få svar på sina frågor gällande VetZoos stora sortiment skall man inte tveka - VetZoos kundtjänst finns där för att hjälpa till! Mellan kl. 09.00-17.00 svarar de flitigt på alla mejl som kommer in, så har man en fundering är det bara att skriva in till info@vetzoo.se eller ringa på telefonnummer 010 - 206 78 80. På vardagar får man svar på mejl inom ett dygn. Är det en helg får man vänta till måndag.

Unna din fyrbenta kompis något från VetZoo lite billigare

 1. Titta igenom de aktuella rabattkoderna vi har för VetZoo på Rabattkalas. Välj en kod och säkerställ samtidigt att villkoren stämmer överens med ditt köp.
 2. Klicka nu på den rabattkod du vill använda. Du kommer att se koden och på samma gång hamna på VetZoos hemsida.
 3. Spara koden för senare bruk. Handla därefter dina djurprodukter i webbutiken.
 4. När din varukorg innehåller det du vill köpa går du till kassan. I kassan finner du ordet ”Kampanjkod”. Klicka här för att kunna klistra in din rabattkod i ett fält som blir synligt. Klicka på "GO!" för att inlösa koden. 
 5. När du sett att rabatten dragits av slutför du beställningen genom att fylla i resten av uppgifterna på sidan. Vi hoppas att den rabatterade beställningen ger dig och din fyrbenta kompis mycket nöje!

 Kampanjkoder hos VetZoo fylls i i kassan innan betalning.

Omdömen för VetZoo

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer