En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Fruugo rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2024.

Rabattkoder & erbjudanden uppdaterade och godkända.
Vår rekommendation Över 1 000 000 erbjudanden och rabatter hos Fruugo
 • Ny kund: Ja
 • Existerande kunder: Ja
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Slutar snart
 • Använd 350 gånger
 • Sista ändringen gjord den 2021-11-19 kl. 07:05 av Asger.
Produkter från hela världen till bra pris hos Fruugo
 • Ny kund: Ja
 • Existerande kunder: Ja
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Slutar snart
 • Använd 197 gånger
 • Sista ändringen gjord den 2021-12-03 kl. 03:28 av Asger.
Något för alla

Tycker du onlineshopping kan vara rörigt ibland? Fruugo har gjort möjligheten att handla efter avdelning om du går längst ner på sidan, likväl som kategorier i menyraden i toppen av sidan. Författat av Maria den 21 jan. 2020.

2.200.000+ användare sparar pengar med oss varje månad. 2.200.000+ användare sparar pengar med oss varje månad. 2.200.000+ användare sparar pengar med oss varje månad.
Utlöpta rabattkoderErbjudande på skönhetsprodukter hos Fruugo
 • Ny kund: Ja
 • Existerande kunder: Ja
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Använd 51 gånger
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning
Rabattkalas.se Newsletter
Aktuella rabattkoder och erbjudanden hos Fruugo
Tillgängliga rabattkoder 0
Tillgängliga erbjudanden 2
Maxrabatt --
Rabattkoder enbart för nya kunder 0
Rabattkoder för nya och befintliga kunder 0
Sist ändrat den
Värt att veta om Fruugo

Fruugo är den globala butiken som gör det enkelt att handla från hela världens marknadsplatser vart man än befinner sig. I det gigantiska sortimentet finns allt från kläder, konst och kontorsmaterial, till fordon, hushållsprodukter och möbler från både kända och mindre kända varumärken världen över.

Få mer för pengarna med en rabattkod från Rabattkalas hos internetjätten Fruugo.

Uppdaterat av Eva den 8 juni 2020.

Handla globalt med Fruugo

Att det ska vara tryggt och enkelt att handla varor från hela världen vart man än befinner sig är affärsidén bakom webbutiken Fruugo. Butiken fungerar som en enorm marknadsplats online där man kan köpa produkter från hela världen och i det välsorterade sortimentet kan man verkligen hitta allt. Från bebisprylar, kläder, mat, kameror och djurtillbehör, till programvara, skönhetsprodukter och industriprodukter; hos Fruugo shoppar man globalt enkelt.

Fruugo ser till mer än bara priset

Med målet att skapa en smart internationell marknadsplats online startades Fruugo OY av finländaren Nils Forsblom. Nils ville erbjuda sina kunder ett enkelt och framförallt säkert sätt att handla globalt, där man slipper att jämföra priser eller oroa sig för tryggheten när man genomför sitt köp. Idéen var född och webbplattformen Fruugo lanserades som en kombination mellan onlinebutik, socialt nätverk och prisjämförelse-tjänst. Med flera kända investerare i ryggen som teknik-miljardären Risto Siilasmaa och Nokias ordförande Jorma Ollila lanserades Fruugo OY.

2010 gick Fruugo OY samman med det framgångsrika brittiska e-handelsföretaget DTL. Fruugo drivs sedan dess av VD:n Dominic Allonby och ekonomichefen Darren Naylor och 2012 blev verksamheten helt brittisk. Efter en investering på 40 miljoner lanseras Fruugo i 23 länder världen över 2012 och idag arbetar man hårt för att förbättra marknadsplatsen så att den blir mer unik och ännu mera lättillgänglig för kunder världen över. I framtiden ska det vara möjligt att filtrera inte bara efter pris, utan även efter miljöpåverkan och andra faktorer som blir att mer viktiga för konsumenter världen över.

Hela världens produkter hos Fruugo

I det enorma sortimentet hos Fruugo finns över 4 miljoner produkter från hela världen. Produkterna kommer från 3000 olika varumärken och man kan navigera sig fram på hemsidan via sökrutan längst upp på sidan, i mitten av sidan, eller via de huvudkategorier som finns. Bland huvudkategorierna finns följande att välja på:

 • Sport och Fritid
 • Hälsa och Skönhet
 • Kläder
 • Hem och Trädgård
 • Barn och Leksaker
 • Apparater
 • Mat och Dryck

Om man har ett favoritmärke eller redan vet vilket märke man letar efter så kan man även hitta rätt genom att klicka på rubriken handla efter varumärke längst upp till höger. 

Hitta det du säker igenom att söka i sökfältet.

Fruugo i sociala medier

För den shopping intresserade går det bra att följa Fruugo i sociala medier. E-handelsplattformen finns representerade på Facebook och Pinterest. Här kan man få både inspiration, erbjudanden och andra nyheter relaterade till globalshopping.

Att betala hos Fruugo

Fruugo erbjuder sina kunder säker betalning på det sätt som man föredrar. Det är möjligt att betala via kortbetalning, faktura via Klarna eller med PayPal. De kort som accepteras är Maestro, MasterCard och VISA och de kunder som önskar betala via Klarna har möjlighet att delbetala sin faktura eller att betala hela fakturan på en gång. 

Leverans

Eftersom Fruugo fungerar som en e-handelsplats så beror varans leveranssätt helt på leverantören. Dessa är alltid godkända av Fruugo och man får sin vara levererad med de vanligaste leverans företagen som DHL, PostNord eller Schenker. Det finns möjligt att välja mellan expressleverans och standardleverans. Om man väljer expressleverans så tillkommer det en kostnad som är baserad på vikten och vart den vara man väljer att köpa skickas ifrån. Denna kostnad syns alltid när man väljer leveranssätt i kassan. Om man köper varor från olika leverantörer så skickas paketen separat. Detta syns alltid i kassan så att kunden vet om hur man får sin beställning levererad. I regel skickas paketet till närmaste postombud.

Annullering och retur

Om man behöver annullera något hos Fruugo så skriver man till kundtjänst. Man måste ange ändra eller avbeställa order som subjekt i sitt meddelande för att ens mail ska prioriteras och tas om hand så snart som möjligt. Man bör även välja kategorin avbeställningar och orderändringar när man angett sin e-postadress.

När det kommer till retur så erbjuder butiken sina kunder 14 dagars returrätt. Returportot är inte kostnadsfri och bekostas av kunden själv. När produkten tagits emot och godkänts får man en återbetalning.

Kundtjänst hos Fruugo

Att få hjälp hos Fruugo är enkelt men det tar lite längre tid än hos en vanlig butik som ofta svarar direkt. Man kan hitta svar på de vanligaste frågorna online under hjälpsektionen och om man har en fråga angående en beställning så fyller man i sin e-postadress för en orderförfrågan. Hjälpsektionen hittar man här, och längst ner finns fältet där man fyller i sin e-postadress. Om man har en fråga om inte handlar om en beställning så skickar man iväg en förfrågan direkt till kundtjänst på Fruugo via e-post. Adressen är help@fruugo.com.

Utnyttja ett erbjudande hos Fruugo

 1. Gå igenom listan med aktuella erbjudanden på Rabattkalas och välj ut det erbjudande som ser ut att passa bäst till ditt köp hos Fruugo.
 2. Klicka på erbjudandet som du valt ut. Du kommer nu omdirigeras direkt till Fruugos hemsida.
 3. Botanisera bland alla världens produkter och lägg det du önskar köpa i varukorgen.
 4. När du känner dig klar, går du vidare till kassan.
 5. Kontrollera att allt ser rätt ut och ange dina personuppgifter.
 6. Därefter väljer du betalsätt och fyller i din adress. 
 7. Om du beställt olika produkter kan det hända att dessa levereras separat eftersom de skickats från olika leverantörer. Du ser detta till höger i kassan. Om det är mer än ett paket står det leverans 1 och leverans 2.
 8. Fyll nu i dina betalningsdetaljer. Om du väljer PayPal blir du omdirigerad och slutför du betalningen på PayPals hemsida.
 9.  Avsluta med att klicka på den gröna knappen längst ner där det står Gör din beställning.
Vanliga frågor om Fruugo

Just nu kan du spara pengar med följande Fruugo rabattkoder och erbjudanden online:

Just nu har vi 0 Rabattkoder & 2 Erbjudanden att använda för att spara pengar hos fruugo.se i juni. Alla rabattkoder och erbjudanden har testats och vertifierats av våra medarbetare.

Du kan kontakta kundtjänst hos Fruugo via e-post help@fruugo.com.

Fruugo adress är:
Fruugo
Fountain Street House
Fountain Street
Ulverston, Cumbria, LA12 7EQ
Storbritannien

Hos Fruugo betalar man enkelt med Faktura, Klarna, PayPal, Maestro, MasterCard och VISA.

Ja, Fruugo finns på Facebook och Pinterest.
Om Eva Cecchinato
Eva Cecchinato

För Eva stod det tidigt klart att hon skulle hitta sitt kall inom marknadsföring. Efter att hon tagit sin kandidatexamen i kommunikationsvetenskap vid universitetet i Padua tog hon sedan 2012 en masterexamen i Marketing-Management vid Bocconi universitetet i Milano. Genom flerfaldig utlandserfarenhet...

Hur betygsätter du vårt erbjudande?