GardenStore rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
10%
10% rabatt på flaggor och flaggstänger hos GardenStore
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
Fri frakt på hela sortimentet hos GardenStore
Visa erbjudande
Använd 33 gånger
Villkor
90 dagars returrätt hos GardenStore
Visa erbjudande
Använd 20 gånger
Villkor
GardenStore rabattkoder som löpt ut Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från GardenStore!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

För trädgårdsproffs och hobbyodlare

Har man trädgårdsarbete som största intresse har man kommit helt rätt. Garden Store är butiken som säljer allt från grillar och utekök till motorsågar och verktyg. Söker man tillbehör till odling och växthus kan man välja från ett stort utbud, och självklart finns det även hjälpmedel och produkter för de inte lika erfarna trädgårdsinnehavarna.

Apparater och verktyg för trädgården hos GardenStore.

Mål om att bli störst i Norden på trädgård

I Hägersten i Stockholm finner man GardenStores kontor. Butiken startades 2017 och företagets mål är att bli den största trädgårdsbutiken i Norden. Just därför satsar de stort på att alltid erbjuda sina kunder ett välfyllt sortiment för alla trädgårdsälskare. De erbjuder även kundservice både på telefon, mejl och via Facebook.

Målet är att bli störst på trädgård. Saxar, sekatörer och lövblåsare - allt finns i butiken.

Trädgårdsprylar för varje årstid

Elverktyg, motorsågar, utesoffor, infravärme och sekatörer. Det man behöver för att skapa en trevlig trädgårdsmiljö finns bestämt hos GardenStore. Har man länge drömt om en härlig veranda att avnjuta sina sommarkvällar på, eller en stor trädgård med friggebod är denna dröm fullt möjlig att uppnå med produkterna på GardenStore.se.

Verktyg för varje årstid hos Garden Store.

Nyhetsbrev kostnadsfritt med unika erbjudanden

För att hålla sig uppdaterad om det senaste från Garden Store har man möjlighet att anmäla sig till Garden Stores nyhetsbrev. Som prenumerant får man erbjudanden som ingen annan får skickade till sig med jämna mellanrum. Anmäler sig gör man längst ner till höger på hemsidan. Nyhetsbrevet är helt gratis och man binder aldrig upp sig på något utan kan när som helst gå ur.

Gröna fingrar? Följ Garden Store i sociala media

Är man en riktig trädgårdsälskare kan man dra stor fördel av att följa GardenStore på deras sociala medier Facebook och Instagram. I Facebook-flödet har man möjlighet att ta del av tips och tricks om odling och plantering, och på Instagram hittar man både inspiration och erbjudanden med jämna mellanrum.

Inspo och erbjudanden för de med gröna fingrar.

Klarna erbjuder smidig betalning

Klarna AB har som hos många andra företag också hand om finansieringen hos Garden Store. Det innebär att om man skulle ha gjort ett köp i butiken och har en fråga gällande fakturan eller kortbetalningen är det Klarna som bör kontaktas direkt. Detta görs på telefon eller mejl och alla deras kontaktuppgifter finns angivna på Klarna.com eller via denna länk. Klarna erbjuder:

  • Faktura (14 dagar)
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Banköverföring

Betala smidigt och få tid till annat.

Leverans hem till dörren eller till Pick-up Point

Leveranstiden för produkterna hos Garden Store varierar från artikel till artikel. En mer exakt leveranstiden står angiven under varje produktsida. Skulle en leverans bli försenad meddelar Garden Store en om det direkt via mejl. Paketen skickas direkt hem eller till närmaste postombud där man kan hämta upp den mot uppvisande av giltigt identifikationsbevis så som ID-kort eller pass. Fri frakt gäller hos Garden Store. DHL och Postnord håller i leveransen från lager till kund och tillbaka till lagret vid returer.

Få trädgårdsprodukter hem till dörren hos Garden Store.

90 dagars ångerrätt

Från den dag man tagit emot sitt paket börjar också ångerrätten gälla. Man har hela 90 dagar på sig att ändra sitt köp, det vill säga nästan 3 månader. Kravet för retur är givetvis att varan ska vara i nytt skick och inte ha några skador. För att ångra och returnera ett köp kontaktar man kundservice och uppger sitt ordernummer. Därefter inväntar man ett godkännande av retur från kundtjänst. Returfrakten betalas av kunden själv.

Fråga kundservice per skrift eller telefon

Det finns flera möjligheter att ta till om man vill få kontakt med någon som jobbar på Garden Store. Det går att fylla i ett formulär, skriva ett mejl eller ringa ett telefonsamtal. Telefonlinjen är öppen mån-tors kl. 9.00-16.00 med lunchstängt mellan kl. 12.00-13.00. 08-622 60 00 är numret man når kundservice på. Vill man hellre mejla ska man skriva in kundservice@gardenstore.se i adressfältet.

Få en hjälpande hand från Kundservice.

Nytt till hem och trädgård med rabatt

  1. Dags att förnya hemmet eller trädgården? Gör det med en rabattkod! Sök igenom de rabattkoder som finns på vår sida och välj ut den som du tycker ser bäst ut för ditt köp. Den kod som du vill ha klickar du helt enkelt på.
  2. En ruta dyker upp där du kan välja att kopiera koden. Gör det, och gå sedan till butiken.
  3. Här gör du nu dina köp av trädgårdsmöbler och annat. Om du handlar färdigt kan du gå till kassan. Den ser du längst upp till höger på Garden Stores sida.
  4. I varukorgen har du pris och produktbeskrivning till vänster. Under den informationen finns en ruta där du kan skriva in eller kopiera in din GardenStore rabattkod. Klicka på “Tillämpa rabatt” för att lösa in den.
  5. Fyll i resten av nödvändiga uppgifter och gör klart ditt köp. Nu dröjer det inte länge tills du har dina rabatterade varor. Mycket nöje!

Rabattkoder och presentkort anges i fältet hos GardenStore.

Omdömen för GardenStore

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer