Lindex rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för augusti 2018, uppdaterade och godkända.
Fri frakt till butik hos Lindex
Visa erbjudande
Använd 46721 gånger
Villkor
Köp 3 barnkläder, betala för 2 hos Lindex
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 12 gånger
Villkor
Upp till 50% rabatt på reasortimentet hos Lindex
Visa erbjudande
Använd 715 gånger
Villkor
Back to School!
Lindex rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Lindex Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Lindex!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Lindex - Ett vinnande koncept

Har du besökt en Lindex-butik runtom i Sverige lär frasen ”Fashion for Fun” säkerligen inte ha gått dig förbi. Den svenska klädkedjan, som numera ingår i den finska koncernen Stockmann, har gjort ett namn på att erbjuda modemedvetna kvinnor kläder till ett värdigt pris. I deras webshop som funnits sedan år 2007 är principen densamma med skillnaden att känslan av mode upplevs hemifrån.

Butikens inriktning på kvinnor har resulterat i en bred kollektion av kläder för kvinnor med olika passform, smak och stil. Lindex designers tillsammans med flertalet externa designers har varit en del av klädkedjans senare års satsning på förändring. Arbetet har gått ut på att höja modekänslan i framtagningen av design av kläder, något som gett belöning då klädkedjan inte bara är verksam i Norden utan även i stora delar av Europa, Ryssland och även som franchise i Mellanöstern.

Namnet Lindex ursprungar från ett enskilt bolag i Göteborg som under 50-talet förvärvades av underklädesbutiken Fynd i Allingsås. Två män bland underkläderna, Ingemar Boman och Bengt Rosell, var de som stod bakom butikens grundande år 1954 och så småningom förvärvning. Det tar inte lång tid för Lindex att börja tillverka damkläder. Under 60-talet var entusiasmen stor då kedjor som Lindex fortfarande var relativt sällsynta. 

Ett företag med fokus på hållbarhet

Lindex har liksom alla andras stora företag i världen som mål att hos genomsnittsbefolkningen bli accepterat som ett företag med goda värden. För att uppnå en sådan status har de postulerat ut ett antal seriösa förslag som inte bara ska göra dem mer populära i allmänhetens ögon, men som framförallt ska berika världen och dess människor direkt. Projekten berör teman som hållbarhet och tredje världen. Förra året, 2014, lyckades de genom effektiviseringar hos sina leverantörer i Bangladesh och Indien spara runt 900 miljoner liter vatten, och det genom att man gjort textilproduktionen renare – tänk när något gott leder till något godare.

Mycken fokus ligger på just vatten eftersom det är en komponent som återfinns i alla steg av deras värdekedja och produktionsprocess. Engagemanget har lett till att de förra året även blev officiell partner till WaterAid, en oberoende organisation vars huvudsakliga syfte är att ”vattna” världens fattigaste områden det vill säga bistå med rent dricksvatten för förtäring samt sanitet i de mest utsatta delarna på vår jord. Organisationen grundades formellt i Storbritannien i början av 80-talet vilket innebär att de idag har över 30 års erfarenhet av att bistå med vattengivande projekt världen över.

Lindex arbetar aktivt med att stärka fabriksarbetarnas roller i leverantörskedjan, det har tagit sig uttryck i att över 8000 kvinnliga arbetare har fått interna utbildningar av företaget, utbildningar som ska öka deras medvetanden om deras egna rättigheter respektive skyldigheter. Produktionen tjänar starkt på detta i och med att medvetandegraden hos de agerande blir större.

Från en av Lindex kampanjer under sommaren 2013

Sommaren 2013 och vintern 2015

Samma årtionde gör Lindex inträde på den norska klädmarknaden, årtiondet efter följer inträde på den danska och den finska marknaden. Under 70-talet utvecklar Lindex sitt sortiment, utbudet utökar från jumprar och blusar till byxor och kjolar. Med en omsättning på 28 miljoner kr flyttar klädkedjans totala textiltillverkning utomlands. Expansionen slår rekord under 80-talet och 1987 förblir ett år känt som det år då Lindex i genomsnitt öppnar en ny butik varannan vecka.  2000-talet lämnar modeprofilen Emma Wiklund avtryckmed kampanjen ”Fashion Report” i Lindex konceptutveckling. 2009 utses Lindex till Årets modekedja på den svenska modegalan. Senast 2010 samarbetar butiken för första gången med en internationell designer vilka tillsammans lanserat kollektionen "Pink Collection by Narciso Rodriguez".

I slutet av mars 2015 öppnade Lindex sin första flaggskeppsbutik i London. Butiken slog upp portarna i ett anrikt köpcentrum beläget i Westfield, Stratfort City. Kanske trodde du redan att Lindex etablerat sig i London, men så var inte fallet förrän nyligen alltså. En av Lindex fysiska klädbutiker Öppningen ses som en milstolpe i företagets historia i allmänhet och som ett ännu viktigare steg när det gäller deras allmänna planer om internationell expansion. Det var i sanning ett stort spektakel i gallerian under öppningsdagen, ett känt make up-proffs var på plats för att ge vägledning åt folk som var nyfikna på Lindex nya Beauty-line, ett nytt skeende på deras sminkfront. Samtidigt fanns även ett par make up-personer på barnavdelningen som kunde bistå i barnens önskningar att få se ut som valfri favoritkaraktär från Disneys Frost. Som om det inte vore nog såg man till att de 100 första kunderna fick ett presentkort på motsvarande 20 brittiska pund.

Tack vare det stora intresset hos de jobbsökande i området hade man goda förutsättningar för att plocka ihop ett starkt team av medarbetare vilket så klart märks när man träder in i butiken på plats. Ibland kan lågkonjunkturer leda till något i slutändan gott, åtminstone i vissa enskilda instanser. Butiken i sig följer ett nytt butikskoncept som innefattar stilren skandinavisk design och dekor samtidigt som utformningen och kvaliteten är av hållbar karaktär.

I webbhyllan på Lindex

Lindex erbjuder allt från basic till festligt i deras sortiment av underkläder och damkläder. Behöver du fylla på i underklädeslådan finns både bekväma och festliga trosor, bh-ar, strumpor och strumpbyxor och det är inte sällan de har erbjudanden som 3 för 2. I klädavdelningen kan du välja mellan linnen, blusar, klänningar och jeans i olika färger och modeller. Det märks att butiken vill tjäna sina kunder väl då de vägleder dem till rätt outfit. Klickar du på ett plagg kommer förslag på vilka plagg som skulle vara snyggt till och så vidare. Webshopen har till och med en Lookbook som består av en rad uppsättning klädkombinationer för kommande säsong och är ett handfast exempel på hur du kan inspireras i Lindex webshop. Förutom deras Lookbook har de olika kategorier och kollektioner som du kan söka dig bland:

 • Nyinkommet
 • Kommer snart
 • Bästsäljare
 • Sustainable choice
 • Sweet as candy
 • Holly & White
 • Basic Collection 3 för 2
 • Outlet

Rabattkoderna som ger plats för Lindex mode

 1. Se dig omkring bland Rabattkalas olika rabattkoder aktuella just nu för Lindex.
 2. Använd och klicka på den rabattkod som du kan spara mest pengar med.
 3. Rabattkalas omdirigerar dig till Lindex webshop när du klickar på rabattkoden som du sedan ombedslösa in.
 4. Var noga med att du har sparat den rätta bokstavs- och sifferkombinationen på rabatten.
 5. Se till att du har rätt sort av rätt vara undanlagd i din Lindex Shoppingbag.
 6. Dags att gå till kassan med din beställning av varor. Innan du loggar in uppger du rabattkoden som du har med dig fran MG i det tomma fältet med rubriken ”Kampanjkod”, tryck därefter på ”registrera”.
 7. Skaffa ett konto om du inte redan har ett för att gå vidare med din beställning. Uppge e-postadress och lösenord för att upprätta ett konto.
 8. När du registrerat din Lindexprofil, går du till kassan där du väljer bland olika betalssätt och sedan betalar. Dina varor fran Lindex levereras inom kort hem till din dörr.
 9. Kom ihåg att Rabattkalas rabattkoder är en smart väg till prisvärda och moderiktiga köp hos Lindex.

Här ser du vart rabattkoden ska fyllas i

Omdömen för Lindex

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer