Lindex rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2019, uppdaterade och godkända.
25%
25% rabatt på hela sortimentet hos Lindex
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 4 gånger
Villkor
20%
20% rabatt på shaping hos Lindex
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
Fri frakt till butik hos Lindex
Visa erbjudande
Använd 47201 gånger
Villkor
Upp till 50% rabatt på reasortimentet hos Lindex
Visa erbjudande
Använd 1059 gånger
Villkor
Lindex rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Lindex Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Lindex!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Lindex - ett vinnande koncept

Den svenska klädkedjan, som numera ingår i den finska koncernen Stockmann, har gjort sig ett namn på att erbjuda modemedvetna kvinnor kläder till ett värdigt pris. I deras webbshop som funnits sedan år 2007 är principen densamma med skillnaden att känslan av mode upplevs hemifrån. Butikens inriktning på kvinnor har resulterat i en bred kollektion av damkläder med olika passform och stil. Lindex egna designers tillsammans med flertalet externa designers har varit en del av klädkedjans senare års satsning på förändring. Arbetet har gått ut på att höja modekänslan i framtagningen av design av kläder, något som gett belöning då klädkedjan inte bara är verksam i Norden utan även i stora delar av Europa, Ryssland och även som franchise i Mellanöstern. I butiken hittar man bland annat festklänningar, ytterkläder, tunikor, jumpsuits och kjolar. Förutom kläder erbjuds det även accessoarer såsom väskor, glasögon och halsdukar. De säljer också smink och hudvård samt kläder för barn

Lindex har allt för varje tillfälle - vardag som fest.

Lindex historia

Lindex nätbutik startade som tidigare nämnt 2007, men den första fysiska butiken slog upp dörrarna redan 1955. 14 år senare, det vill säga 1969 öppnade de upp i Norge och därefter följde Finland, Estland och Lettland. Idag finns de i över 28 länder världen runt. (2018) 

Backar man däremot tillbaka klockan något igen, till 1954 närmare bestämt, har två herrar vid namn Ingemar Boman och Bengt Rosell en stor betydelse för vad som komma skall. De öppnar upp butiken Fynd i Alingsås vars inriktning är damunderkläder. Strax därpå blir företaget en del av Lindex Göteborg och det är där det hela börjar. På 50-talet är det allt som allt 6 personer som har ansvar för butik och företag.  

Under 60-talet utsökas sortimentet. Förutom underkläder säljs nu bland annat både jumprar och blusar i butiken. Lindex växer och går från en butik till fem. 

Såhär såg Lindex sortiment ut på 1960-talet.

1970-1979 utvecklar Lindex sitt sortiment och utbudet utökar från jumprar och blusar till byxor och kjolar. Med en omsättning på 28 miljoner kronor flyttar klädkedjans totala textiltillverkning utomlands. Expansionen slår rekord under 80-talet och 1987 förblir ett år känt som det år då Lindex i genomsnitt öppnar en ny butik varannan vecka. 

På 2000-talet lämnar modeprofilen Emma Wiklund avtryck med kampanjen ”Fashion Report” i Lindex konceptutveckling. 2009 utses Lindex till Årets modekedja på den svenska modegalan. Senast 2010 samarbetar butiken för första gången med en internationell designer vilka tillsammans lanserat kollektionen "Pink Collection by Narciso Rodriguez".

I slutet av mars 2015 öppnade Lindex sin första flaggskeppsbutik i London. Butiken slog upp portarna i ett anrikt köpcentrum beläget i Westfield, Stratfort City. Öppningen ses som en milstolpe i företagets historia i allmänhet och som ett ännu viktigare steg när det gäller deras allmänna planer om internationell expansion. Tack vare det stora intresset hos de jobbsökande i området hade man goda förutsättningar för att plocka ihop ett starkt team av medarbetare vilket såklart märks när man träder in i butiken på plats. Butiken i sig följer ett nytt butikskoncept som innefattar stilren skandinavisk design och dekor samtidigt som utformningen och kvaliteten är av hållbar karaktär.

Lindex under 2010-talet.

I webbhyllan hos Lindex

Lindex erbjuder allt från basic till festligt i deras sortiment av underkläder och damkläder. Behöver man fylla på i underklädeslådan finns både trosor, BH:ar, strumpor och strumpbyxor, och det är inte sällan de har erbjudanden där man har möjlighet att köpa 3 varor och betala för 2. I klädavdelningen kan man välja mellan linnen, blusar, klänningar och jeans i olika färger och modeller. Det märks att butiken vill tjäna sina kunder väl då de vägleder dem till rätt outfit genom inspirerande bilder och kollage på hemsidan. 

Webbutiken har till och med en Lookbook som består av en rad uppsättning klädkombinationer för kommande säsong. Förutom deras Lookbook har de även olika kategorier och kollektioner som man kan söka bland:

 • Nyheter
 • Kommer snart
 • Bästsäljare
 • Sustainable choice
 • Mammakläder
 • Personal shopper
 • Premium Quality
 • Outlet

Exempel på vad man kan finna i Lindex sortiment.

Ett företag med fokus på hållbarhet

Lindex har liksom alla andra stora företag i världen som mål att vara ett företag med goda värden. För att uppnå detta har de postulerat ut ett antal seriösa förslag som ska berika världen och göra planeten till en lite bättre plats. Projekten berör teman som hållbarhet och tredje världen. År 2014 lyckades de genom effektiviseringar hos sina leverantörer i Bangladesh och Indien spara runt 900 miljoner liter vatten, och det genom att man gjort textilproduktionen renare. 

Mycken fokus ligger på just vatten eftersom det är en komponent som återfinns i alla steg av deras värdekedja och produktionsprocess. Engagemanget har lett till att de 2014 även blev officiell partner till WaterAid, en oberoende organisation vars huvudsakliga syfte är att ”vattna” världens fattigaste områden, det vill säga bistå med rent dricksvatten för förtäring samt sanitet i de mest utsatta delarna på vår jord. Organisationen grundades formellt i Storbritannien i början av 80-talet vilket innebär att de idag har över 30 års erfarenhet av att bistå med vattengivande projekt världen över.

Lindex arbetar aktivt med att stärka fabriksarbetarnas roller i leverantörskedjan. Detta har tagit sig uttryck i att över 8000 kvinnliga arbetare har fått interna utbildningar av företaget - utbildningar som ska öka deras medvetanden om deras egna rättigheter respektive skyldigheter. Produktionen tjänar starkt på detta i och med att medvetandegraden hos de agerande blir större.

Lindex jobbar aktivt med hållbarhetsfrågor.

Missa inte Lindex nyhetsbrev

För att få alla de senaste trendnyheterna och uppdateringarna från Lindex kan man anmäla sig till deras nyhetsbrev längst ner på deras hemsida. Man kan samtidigt välja om man vill ha nyheter gällande kvinnor, barn, baby - eller alla tre. Det går att avregistrera sig från utskicket när som helst via en länk som följer med i varje nyhetsbrev. 

Lindex är aktiva i flera olika sociala kanaler. Om man är intresserad av att kolla in inspirerande bilder och kortare videoklipp kan man göra det på Instagram. På Facebook kan man själv interagera med företaget och andra kunder och fans genom att skriva ett pm eller en kommentar på deras vägg eller någon av deras poster. Lindex har ett Twitter-konto som de postar på då och då, och man hittar dem även på Linkedin. Deras Youtube-kanal visar filmer, reklamsnuttar och "behind the scene"-material. 

Lindex har en app

Erbjudanden, kampanjer och de allra senaste trendspaningarna kan man kolla in med Lindex alldeles egna app. Appen går att ladda ner på App Store eller Play Store och därefter behöver man bara skapa ett konto för att handla, kolla runt och låta sig inspireras i appen. 

Säkra betalsätt hos Lindex

När man shoppar i Lindex webbutik finns det flertalet möjligheter vid betalningssteget. Samtliga betalningsalternativ är säkra och skyddar kunden från att utomstående får tillgång tills en känsliga data. De betalningssätt man kan välja på är: 

 • Kreditkort (VISA och MasterCard) 
 • PayPal
 • Banköverföring
 • Faktura
 • More at Lindex-konto
 • Swish
 • Masterpass
 • Presentkort

Vill man betala med banköverföring kan man göra det om man har SEB, Swedbank, Handelsbanken eller Nordea som bank. Värt att nämna är att Lindex hemsida är certifierad av Trygg E-handel, vilket innebär att det är en säkrad sida där man som kund kan känna sig trygg när man gör ett inköp. Det går att läsa mer om säkerhet hos Lindex och om varje betalningsmetod på Lindex hemsida och här

Hemleverans, snabb leverans och standardfrakt

När man har lagt en order hos Lindex kan man förvänta sig 2-4 dagars leveranstid. Dessa dagar räknas från att beställningen blivit bekräftad. Paket från Lindex går att hämta ut i en av deras fysiska butiker, eller på ett postombud. Det går också att få paketet hemlevererat med Budbee eller PostNord. Mindre paket som går in genom ett brevinkast eller i en brevlåda levereras till kundens hemadress. Att hämta ut sin beställning i en butik är gratis medan standardleverans kostar 40 kr oavsett ordervärde.

Vill man ha leveransen snabbare kan man välja fraktalternativet "Leverans nästa dag" och det kostar 79 kr. Bra att känna till är att beställningen behöver vara gjord innan kl. 12.00 på dagen för att paketet ska kunna levereras dagen därpå. 

Skicka tillbaka produkter till Lindex

Som sig bör har man rätt att ångra sitt online-köp hos Lindex inom 14 dagar efter att man tagit emot sina varor. Vill man returnera något kontaktar man först kundservice och informerar om returen. Man kan antingen kontakta dem på mejl eller post, uppgifterna dit anges lite längre ner på denna sida. Med i meddelandet bör namn, adress, ordernummer, personnummer och kundnummer finnas. Om man bara vill byta varan eller varorna kan man göra det inom 30 dagar från att man mottagit sin order. Detta gäller endast varor till ordinarie pris. Vid retur av underkläder ska plomberingen finnas kvar. Retur via post kostar 39 kr. Vill man returnera på ett enkelt vis går det även bra att lämna tillbaka sitt returpaket i en av Lindex alla fysiska butiker. 

Service på mail och e-post

Alla vardagar mellan kl. 09.00-20.00 har Lindex kundtjänst öppet. Det går att ringa dem på telefonnummer 010 - 452 62 00 eller kontakta dem via e-post på customerservice-se@lindex.com. Adressen, dit även returpaket ska skickas, är: 

Lindex
Nils Ericsonplatsen 3
441 03 Göteborg 

Rabattkoderna som ger plats för mer mode från Lindex

 1. Se dig omkring bland Rabattkalas olika rabattkoder aktuella just nu för Lindex.
 2. Använd och klicka på den rabattkod som du kan spara mest pengar med.
 3. Rabattkalas omdirigerar dig till Lindex webshop när du klickar på rabattkoden som du sedan ombeds att lösa in.
 4. Var noga med att du har kopierat och sparat den rätta bokstavs- och sifferkombinationen på rabattkoden.
 5. Se till att du har rätt sort av rätt vara undanlagd i din Lindex shoppingbag.
 6. När du är klar är det dags att gå till kassan. Innan du loggar in uppger du rabattkoden som du har med dig från Rabattkalas i det tomma fältet med rubriken ”Ange din internetkod här". När du har klistrat in koden klickar du på ”registrera”.
 7. Skaffa ett konto om du inte redan har ett för att gå vidare med din beställning. Uppge e-postadress och lösenord för att upprätta ett konto.
 8. När du registrerat din Lindexprofil går du till kassan där du väljer bland olika betalssätt och sedan betalar. Dina varor fran Lindex levereras inom kort hem till din dörr.
 9. Kom ihåg att Rabattkalas rabattkoder är en smart väg till prisvärda och moderiktiga köp hos Lindex.

Lägg in din rabattkod enligt bildens anvisningar.

Omdömen för Lindex

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer