Timarco rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2019, uppdaterade och godkända.
20%
20% rabatt på shapewear från Triumph hos Timarco
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 9 gånger
Villkor
20%
Upp till 20% rabatt på utvalda varor hos Timarco
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
5%
5% rabatt på hela sortimentet hos Timarco
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
5%
5% rabatt på hela sortimentet hos Timarco
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 23 gånger
Villkor
Fri frakt på hela sortimentet hos Timarco
Visa erbjudande
Använd 3895 gånger
Villkor
Köp 3 produkter från Sloggi, betala för 2 hos Timarco
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
Upp till 30% rabatt på outletsortimentet hos Timarco
Visa erbjudande
Använd 24191 gånger
Villkor
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Timarco Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Timarco!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Timarco - underklädesbutik och entreprenör

Timarco har det mesta när det kommer till kvalitetsvarumärken för underkläder på nätet. Till skillnad från många andra butiker har Timarco ett enormt utbud av underkläder i alla former, för både honom, henne och de små. Med åren har företaget och butiken tagit en allt större sväng in på den sportiga banan. Underklädesexperten hade det största utbudet av just sportunderkläder online år 2013 och är än idag en av ledarna på marknaden.

Giorgio Timarco - mannen bakom företaget

En förklaring till Timarcos underklädesexpertis är deras långlivade historia. Företaget bakom butiken, Timarco Sweden AB, har sitt fäste i Bromma och registrerades på marknaden redan år 1990. Giorgio Timarco, ägare och VD, har tillsammans med sin ledning lärt sig av både motgång och framgång. Arbetet och satsningen på Timarco lönade sig och butiken är idag en av de ledande butikerna för underkläder på nätet.

Ett brett sortiment av underkläder hos Timarco

Timarcos sortiment utmärker sig med sina många produkter. Man och kvinna kan välja och vraka bland ett färgstarkt sortiment till sig själva och för sina barn. Vare sig man är ute efter en BH i D+ kupa eller badkläder till solresan finns det att köpa hos Timarco. För gymmet finns ett brett utbud av bekväma och snygga sportunderkläder. Det går även att fynda strumpor, mammakläder, bekväma underbyxor till vardags och sensuella plagg till de lite mer speciella tillfällena. Timarco säljer de flesta populära varumärkena, bland annat: 

 • Sloggi
 • Frank Dandy
 • Björn Borg
 • Falke
 • Triumph
 • Chantelle
 • Freya
 • Resteröds
 • Calvin Klein

Underklädesnyheter från Timarco

För att prenumerera på Timarcos nyhetsbrev ska man ta sig allra längst ner på hemsidan och fylla i sin e-post. Efter att man gjort det klickar man bara på "Aktivera" och vips är man prenumerant! Om man någon gång ändrar sig och inte vill få några nyhetsbrev från Timarco längre kan man enkelt avamäla sig via en länk i mejlet. 

Man kan också hitta Timarco på Facebook och Instagram där det tipsar om kampanjer och erbjudanden. Man kan också hämta inspiration och bli tipsad om nyinkomna varor i sortimentet. Vill man bli en av de tusentals personerna som följer Timarco i sociala medier kan man helt enkelt trycka på "Följ" på deras sidor. 

Högt betyg hos Prisjakt 

På Prisjakt hittar man Timarco där de håller hög standard. De har lyckats kamma hem betyget 4,6 av 5 (2019), och många positiva kommentarer går att hitta bland omdömena. Har man själv handlat någonting från Timarco och vill lämna ett omdöme är det bara att gå in på Prisjakt eller här och lämna en kommentar. 

Timarco och Trygg E-handel

Symbolen för Trygg E-handel känner många av oss igen, och den innebär naturligtvis att man butiken som är märkt med denna symbol är en säker butik att handla i. Timarco lever upp till de krav som Trygg E-handel ställer och man kan därmed känna sig säker när man handlar på deras sida. Det går att läsa mer om vad Trygg E-handel står för under denna länk

Oändliga betalningsmöjligheter hos Timarco

Det finns många alternativ när det kommer till betalning i Timarcos butik. Betala direkt, senare eller i förväg - oavsett vad man föredrar finns det möjlighet till det i check-out. De möjligheter som Timarco erbjuder sina kunder är följande: 

 • Direktbetalning (Swedbank, Nordea, SEB)
 • PayPal
 • Klarna Konto
 • Klarna Faktura
 • Postförskott
 • Swish
 • Manuell Bankgiro-överföring
 • Presentkort
 • Timarco Faktura

Det sistnämnda alternativet gäller endast företagskunder. Det går att läsa mer om varje betalningssätt på Timarcos hemsida. Man kan också klicka här för att komma direkt till sidan. 

Leverans och retur hos Timarco

Leveranstiden hos Timarco sträcker sig mellan 3 till 10 arbetsdagar. Oftast skickas beställningarna redan samma dag, eller dagen därpå, som ordern görs. När paketet lämnar lagret får man en bekräftelse med länk till sin mejl. 

Alla beställningar skickas ut gratis, men vill man returnera en vara eller fler får man som kund själv stå för returfrakten. Av hygienskäl går det inte att returnera underkläder som kalsonger och trosor, men BH och badkläder går bra att returnera så länge de är oanvända. Returer ska skickas till följande adress: 

Timarco
Box 20041
161 02 Bromma
Sverige

Vanliga frågor, telefonnummer och e-post

Många av svaren man har innan man gör eller efter man har gjort en beställning går faktiskt att hitta direkt på Timarcos hemsida under kapitlet "Vanliga frågor". Givetvis går det också bra att kontakta deras kundtjänstpersonal via telefon eller mejl. Kundservice har öppet på vardagar mellan kl. 09.00-17.00 och nås på telefon 08-56 46 15 80. Mejlar gör man till support@timarco.se.

Så sparar du pengar när du shopar hos Timarco

 1. Välj en giltig rabattkod bland sortimentet hos Timarco. Se till att koden är giltig för villkoren för just ditt köp.
 2. Klicka på rabattkoden, och du förs vidare till Timarcos egen sida. Kopiera rabattkoden innan du börjar shoppa. 
 3. Välj produkter bland sortimentet hos Timarco och spara produkterna genom att trycka på "Lägg i korgen". 
 4. Tryck på "Till kassan" för att genomföra ditt köp.
 5. I kassan under din ordersammanställning ser du texten "Värdecheck/Kampanjkod?". Klicka där och två alternativ dyker upp. Välj det nedersta och klistra in din rabattkod i fältet. 
 6. Tryck på "Aktivera" när koden är inklistrad. 
 7. Uppge dina kunduppgifter och välj betalsätt för att kunna slutföra ditt köp.

Har du en kampanjkod? Klistra in den i det inringade fältet på Timarcos hemsida. 

Omdömen för Timarco

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer