Jotex rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2018, uppdaterade och godkända.
10%
10% rabatt på hela sortimentet hos Jotex
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 54 gånger
Villkor
Upp till 70% rabatt på reasortimentet hos Jotex
Visa erbjudande
Använd 9 gånger
Villkor
Glad Midsommar!
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Jotex Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Jotex!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Jotex – Hemtextilier och gardiner

Jotex är störst i Sverige när det kommer till att leverera inredningsdetaljer i form av hemtextilier och gardiner över internet. Deras stora utbud inkluderar bland annat påslakan, kuddar, mattor och lampor, och utbudet uppdateras ständigt för att det ständigt ska vara i tiden med nya trender och årstidernas skiftande färger. Webbutiken är lättöverskådlig och du hittar snabbt och enkelt det du är på jakt efter, priserna är anpassade efter alla plånböcker utan att kvaliteten på något sätt blivit lidande.

Inredning från Jotex.

Jotex – Hemtextilier sedan 1963

Jotex har sysslat med distanshandel av hemtextilier sedan 1963, då företaget grundades i Borås. Jotex verksamhet har genomgått mycket under de dryga 50 år som företaget existerat, nämnvärda händelser är i kronologisk ordning: -73 öppnar Jotex fysiska butiker, -94 förvärvas det av Borås Wäferi, -95 lanseras Jotex i Finland, -03 i Norge, -04 förvärvas det av Redcats Nordic från Borås Wäferi och nu senast har webbutiken vunnit pris för bästa E-Handel 2011 av Web Service Awards.

Hemtextilier, gardiner och mycket mer

När det kommer till gardiner är Jotex med sitt välsorterade sortiment svårslagna. I deras katalog hittar du alla tänkbara längder och mönster till högst rimliga priser. Inom textil erbjuder de även ett stort antal varor som kuddfodral, dukar, lampskärmar m.m., och skulle du förresten inte hitta något som passar kan du enkelt beställa en vara efter egen design via deras webbplats, du ger dem måtten och önskemål på tyg så tar Jotex hand om det - En utförlig guide hjälper dig som är osäker på hur du ska gå till väga. Jotex säljer bland annat dessa produkter:

 • Påslakan
 • Gardiner
 • Kuddfodral
 • Pallar
 • Handdukar
 • Lampor
 • Prydnadssaker
 • Mattor
 • Krukor

Allt för hemmet hos Jotex.

När du beställer från Jotex blir det billigare med en rabattkod

 1. Leta först rätt på en Jotex rabattkod som har passande villkor för din beställning.
 2. När du hittat en bra klickar du på den och du förflyttas till webbutiken samtidigt som koden synliggörs. Spara koden genom att kopiera eller anteckna den.
 3. Med sparad rabattkod är det fritt fram att handla på Jotex som du vill.
 4. När du är klar med handlandet och vill beställa går du till din varukorg där du ombeds fylla i en ”erbjudandekod” i ett fält innan du går vidare med beställningen. Fyll i din rabattkod där och gå vidare.
 5. Om du inte redan är kund på Jotex måste du registrera dig för att slutföra ordern. När beställningen är ivägskickad kan vi gratulera till ett köp från Jotex till rabatterat pris.
Omdömen för Jotex

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer