Urban Outfitters rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för februari 2019, uppdaterade och godkända.
30%
Upp till 30% rabatt på reasortimentet hos Urban Outfitters
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
30%
Upp till 30% rabatt på reasortimentet hos Urban Outfitters
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 590 kr hos Urban Outfitters
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 9 gånger
Villkor
Upp till 30% rabatt på reasortimentet hos Urban Outfitters
Visa erbjudande
Använd 216 gånger
Villkor
Gratis returfrakt vid köp över 400 kr hos Urban Outfitters
Visa erbjudande
Använd 12 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 400 kr hos Urban Outfitters
Visa erbjudande
Använd 41 gånger
Villkor
Urban Outfitters rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Urban Outfitters Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Urban Outfitters!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Hos Urban Outfitters går hipstern fri

Urban Outfitters är en amerikansk klädkedja känd världen runt för sina urbana kläder. Val av design tar ofta inspiration från den moderna konsten, senaste musiken och modet. Det är ingen hemlighet att Urban Outfitters målgrupp är den urbana intellektuella individen, så kallade hipsters, i åldrarna 18-30. Länge hade butiken enbart ett gott rykte från ena sidan av Atlanten till den andra. Efter millenieskiftet bestämde sig kedjan för att ge sig i kast med Europas marknad i vilket det inte tog lång tid för butiken att öppna i Stockholm, Sverige. Urban Outfitters har närmare etthundra märken till försäljning, tillgängliga även i den delvis svenskspråkiga webbutiken.  

Urban Outfitters – gick hem på andra sidan Atlanten

Urban Outfitters etablerades under företagsnamnet Urban Inc. år 1970 av Richard Hayne och Judy Wicks. Då som nu tog man inspiration från den så kallade hipsterkulturen i USA. Hayne är fortfarande idag (2013) VD åt företaget som på det stora hela har närmare 200 fysiska butiker runtom i bland annat USA, Canada, Storbritannien, Nederländerna och Sverige. I Sverige är dock de ca 40 butiksbiträdena anställda av bemanningsföretaget Academic Work och inte direkt av Urban Outfitters på grund av en tvist gällande landets kollektivavtal.

Urban Outfitters i USA

Sortimentet som tillåts vara både stroppigt och slappt

Urban Outfitters har ett noga utvalt sortiment med märken butiken tror sig tilltala Sveriges specifika urbana målgrupp. Varumärken såsom Cheap Monday, Free People och Carhartt är utgör bara tre av butikens samling av varumärken. I klädväg hittar du som man och kvinna alltifrån Playsuits till Tees till deras second hand Urban Renewal. Skor accessoarer och underkläder utgör en stor del av butikens övriga sortiment. Inspirerande presenter och prylar up-to-date finns också det. Här ser du några av butikens kollektioner:

 • Hi Summer
 • Bestsellers
 • Basics
 • Holiday Shop
 • Festival

Se till att spara pengar med rabattkoden giltig för Urban Outfitters

 1. Bland Rabattkalas rabattkoder ser du till att välja en lämplig rabattkod för ditt köp hos Urban Outfitters. Dubbelkolla så att rabattkoden är fullt giltig för ditt köp, den skulle exempelvis kunna vara reserverad för köp på minsta ordervärde eller för dig som är förstagångskund.
 2. Efter att du valt en rabattkod som gör det möjligt för dig att spara pengar när du handlar hos Urban Outfitters, klickar du på rabattkoden så att du blir omdirigerad till butikens hemsida. 
 3. Skriv ned eller kopiera bokstavs- och sifferkoden som följer rabattkoden.
 4. Se nu till att du lagt ner alla produkter du önskar i din Urban outfitters shopping bag.
 5. Tryck på View bag för att komma till din shopping bag. I rutan till höger om din ordersammanställning anger du rabattkoden i det tomma fältet med rubriken Enter promotion code. Tryck på Submit.
 6. Om du inte redan har ett konto i Urban Outfitters webbutik måste du som ny kund ange e-postadress och lösenord för att kunna gå vidare med din beställning hos butiken.
 7. Rabatten dras per automatik av efter att du sedan angett betalsätt och betalat. Du kan luta dig tillbaks och glädjas åt de plagg/ artiklar som inom några dagar levereras hem till dig.

I Urban Outfitters Shopping Bag

Omdömen för Urban Outfitters

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer