Önskefoto rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2018, uppdaterade och godkända.
45%
45% rabatt på väggdekoration hos Önskefoto
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
25%
25% rabatt på hela sortimentet hos Önskefoto
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 28 gånger
Villkor
15%
15% rabatt på studentplakat hos Önskefoto
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 17 gånger
Villkor
Glad Mors Dag!
Skapa personliga fotoböcker hos Önskefoto
Visa erbjudande
Använd 206 gånger
Villkor
Fotoböcker från 299 kr hos Önskefoto
Visa erbjudande
Använd 8 gånger
Villkor
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Önskefoto Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Önskefoto!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Personifierade fotoprodukter av många slag från Önskefoto

Önskefoto är ett företag som etablerat sig som en marknadsledande kraft inom marknadsföring och försäljning av personligt framtagna fotoprodukter som exempelvis fotoböcker, studentskyltar och fototryck på canvas. Bolaget har lång erfarenhet av postorderförsäljning och i kombination med stor kompetens inom den modernare e-handeln och en särartad expertis inom framställningen av personifierade fotoprodukter är Önskefoto ett bra val för dig som vill föreviga dina minnen på ett unikt vis.

Önskefoto – Bevara dina bästa minnen för evigt

Önskefoto grundades år 1975 i Sölvesborg, där de fortfarande har kvar sitt huvudkontor. Affärsidén var densamma som idag, att framställa och bedriva försäljning av personifierade fotoprodukter av olika former på distans via postorder och, i allt större grad, e-handel. Företaget förvärvades 2011 av den holländska e-handelskoncernen Albelli, vilket innebär att Önskefoto sedan dess är en del av Albelli-gruppen. Albelli vann 2008 det prestigefyllda priset Deloitte Fast 50 Award.

Föreviga dina minnen i en fotobok

Förvandla dina digitala bilder till handfasta minnen

På Önskefoto är det mycket enkelt för vem som helst att förvandla sina digitala bilder till en unik gåva att ge till sig själv eller andra. Varför inte skapa en fotobok av alla de där bilderna från senaste solsemestern som annars bara ligger i en mapp någonstans på datorn? Eller överraska någon du håller kär genom att ge bort en kvalitativ bild i plexiglas på er två under ett minnesvärt ögonblick. Var inte orolig om du aldrig beställt något liknande förut, på Önskefoto finner du utförliga och klara instruktioner som steg-för-steg beskriver hur du ska gå tillväga för respektive produkt. Förvandla dina foton till något av följande på Önskefotos webbplats:

 • Fotokort
 • Foto på plexiglas
 • Foto på canvas
 • Fotobok
 • Fotokalender
 • Studentplakat
 • Agenda

Spara pengar med en rabattkod när du beställer fotoprodukter från Önskefoto:

 1. Det första du gör är att välja ut en aktuell rabattkod som lämpar sig för din beställning.
 2. När du hittat en bra kod klickar du på den och den synliggörs i samma veva som du förflyttas till Önskefotos webbutik.
 3. Notera rabattkoden innan du börjar handla i webbutiken. När du gjort det kan du fortskrida med att beställa en fotoprodukt från Önskefoto.
 4. Skapa nu din produkt och logga sedan in för att slutföra beställningen. Om du inte har ett konto måste du registrera dig.
 5. Under Beställningsöversikt får du chans att fylla i din rabattkod i ett fält med texten ”Fyll i din kod här för att få din rabatt”. Gör det och bekräfta din beställning. Vi hoppas de rabatterade fotoprodukterna skänker mycket nöje.

rabattkod hos önskefoto enligt följande

Omdömen för Önskefoto

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer