Önskefoto rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för november 2018, uppdaterade och godkända.
50%
Upp till 50% rabatt på hela sortimentet hos Önskefoto
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 13 gånger
Villkor
40%
Upp till 40% rabatt på hela sortimentet hos Önskefoto
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 2 gånger
Villkor
25%
Upp till 25% rabatt på hela sortimentet hos Önskefoto
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
Skapa personliga fotoböcker hos Önskefoto
Visa erbjudande
Använd 237 gånger
Villkor
Fotoböcker från 299 kr hos Önskefoto
Visa erbjudande
Använd 22 gånger
Villkor
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Önskefoto Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Önskefoto!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Personifierade fotoprodukter hos Önskefoto

Önskefoto är ett företag som etablerat sig som en av ledarna inom försäljning av personliga fotoprodukter. Fotoböcker, studentskyltar och fototryckcanvas är exempel på produkter som går att välja på i butiken. Företaget har lång erfarenhet av postorderförsäljning och i kombination med stor kompetens inom e-handeln och expertis inom framställningen av personifierade fotoprodukter är Önskefoto ett bra val för den som vill föreviga sina minnen på ett unikt vis.

Fotoprodukter från Önskefoto.

En del av Albelli-gruppen

Önskefoto grundades år 1975 i Sölvesborg där de fortfarande har kvar sitt huvudkontor. Affärsidén var då densamma som idag; att framställa och sälja personifierade fotoprodukter av olika former på distans. På den tiden via postorder, men så småningom med e-handel. Företaget förvärvades av den holländska e-handelskoncernen Albelli 2011 vilket innebär att Önskefoto sedan dess är en del av Albelli-gruppen. Albelli vann 2008 det prestigefyllda priset Deloitte Fast 50 Award.

Förvandla dina digitala bilder till minnen

Önskefoto är det enkelt att förvandla sina digitala bilder till en unik gåva att ge till sig själv eller någon man tycker om. Varför inte skapa en fotobok av bilderna från senaste solsemestern eller weekendresan? Många väljer även att föreviga ett bröllop eller dop med en fotobok. Man kan också överraska någon man håller kär genom att ge bort en kvalitativ bild i plexiglas eller tryckt på en mugg. På Önskefoto får man utförliga instruktioner som steg-för-steg beskriver hur man ska gå tillväga för att skapa respektive produkt. Bland annat följande produkter går att få sina fotografier tryckta på:

 • Fotokort
 • Foto på plexiglas
 • Foto på canvas
 • Fotobok
 • Fotokalender
 • Studentplakat

Skapa minnen för livet med Önskefoto.

Rabattkod när du anmäler dig till nyhetsbrevet

Vill man spara lite extra hos Önskefoto när man skapar en fotoprodukt gör man rätt i att anmäla sig till nyhetsbrevet. Längst ner på hemsidan finns ett fält för detta, och så snart man har anmält sig som prenumerant får man en rabattkod på hela 50 kr som man kan använda på sitt köp. 

Videor med tips och inspiration i sociala medier

Önskefoto finns i flera sociala kanaler. På Facebook, Pinterest, Twitter, Instagram och Youtube kan man ta del av deras erbjudanden, kampanjer och foton. Det går att kontakta företaget på deras vägg eller i privat meddelande på Facebook, och på deras Youtube kan man se videor med DIY-tips och annat smått och gott. 

Följ Önskefoto i sociala medier.

Betala dina fotoprodukter hos Önskefoto

Hos Önskefoto får man välja på flera olika betalningsmetoder i betalningssteget. Det går att välja mellan faktura eller delbetalning med Klarna, PayPaloch kortbetalning. De kort som går att använda på hemsidan är:  

 • VISA
 • MasterCard
 • Amex

Leverans av trycksaker och foton

Leveranstiden hos Önskefoto varierar från produkt till produkt. På helger och helgdagar skickas inga produkter iväg. Fotoböcker tar 4 dagar att produceras och därefter skickas de iväg med PostNord så man får räkna med några extra vardagar för leverans. Det går att se en komplett lista med leveranstider för olika produkter här. Fraktkostnader beror också på vilken produkt man köper och hela listan finns under "Fraktkostnad" på Önskefoto.se. 

Ändringar i lagd beställning 

Har man gjort en beställning men vill byta ut bilder, ändra storlek eller göra ändringar med antal bilder så går det att stoppa ordern om den inte har satts i produktion ännu. För att kontrollera detta kan man kontakta kundservice för information om det är möjligt att avbryta den lagda ordern eller inte. 

Kundservice och vanliga frågor

Det första man kan göra när man har en fråga till Önskefoto är att kolla i deras kapitel "Vanliga frågor och svar". Hittar man inte svaret där kan man ta ett steg vidare och kontakta kundservice på telefon, mejl eller chatt. På mejl får man normalt sett svar inom 2 arbetsdagar. Chatten hittar man under "Kontakta oss" på hemsidan och telefonnumret man kan ringa är 0456 - 14 000

Spara pengar när du beställer fotoprodukter

 1. Det första du gör är att välja ut en rabattkod som lämpar sig för din beställning.
 2. När du hittat en rabattkod du gillar klickar du på den och den synliggörs i samma veva som du förflyttas till Önskefotos webbutik.
 3. Skriv ned eller spara rabattkoden innan du börjar handla i webbutiken. När du gjort det kan du fortsätta med att beställa fotoprodukter från Önskefoto.
 4. Skapa nu din produkt och gå vidare till kassan. Logga in eller registrera dig som kund innan du fortsätter. 
 5. I kundvagnen får du chans att fylla i din rabattkod i ett fält med texten ”Lägg till din rabattkod”. Gör det och klicka på "fortsätt". Vi hoppas de rabatterade fotoprodukterna ger dig massa glädje!

Lägg in rabattkoder i kassan på Önskefoto.se.

Omdömen för Önskefoto

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer