Apotea rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
Upp till 40% rabatt på reasortimentet hos Apotea
Visa erbjudande
Använd 956493 gånger
Villkor
Fri frakt på hela sortimentet hos Apotea
Visa erbjudande
Använd 716638 gånger
Villkor
20% rabatt på Hudosil hos Apotea
Visa erbjudande
Använd 49163 gånger
Villkor
Apotea rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Apotea Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Apotea!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Apotea - kurera dig online

Apotea har gått i ledningen för försäljning av apoteksvaror på nätet sedan monopolets avreglering år 2009. Med tillstånd från Läkemedelsverket har Apotea även tillgång till ens recept elektroniskt via det centrala receptregistret på samma sätt som ett fysiskt apotek har. Därför är det även helt möjligt att beställa apoteksvaror på recept. Beställer man läkemedel på nätet får man sina mediciner levererade enkelt och smidigt vid inträffande av sjukdom utan att behöva åka runt till fysiska apotek. Av säkerhetsskäl krävs e-legitimation vid uthämtning av recept från Apotea. Efter att man har loggat in på sitt konto i webbutiken ringer en farmaceut upp en för vidare receptexpediering. Både privatpersoner och organisationer kan beställa mediciner från Apotea.

Apotea - ditt apotek på nätet.

Ett apotek av sin tid

Sedan Läkemedelsverket utfärdade ett tillstånd för Apotea att sälja läkemedel år 2011 har det som brukade heta Familjeapoteket.se döpt om sig till Apotea.se. Aktiebolaget Apotea och dess VD Pär Svärdson har sitt säte på Sveavägen i Stockholm. Som återförsäljare av receptbelagda läkemedel är Apotea den största webbutiken inom sitt område. I butiken säljs inte enbart läkemedel utan det mesta för kropp, själ och hälsa.

Sortimentet som får dig på friskare fot

När man handlar mediciner för kropp och hälsa hos Apotea blir produkterna levererade direkt hem till brevlådan eller till närmaste uthämtningsställe. Detta gäller beställningar av både receptbelagda- och receptfria mediciner. I sortimentet finns hundratals olika varumärken på mediciner som verkar mot kroppens alla sjukdomar. Vid förkylning finns nässpray mot nästäppa och för kliande hud går det att handla kortison och hudkrämer. Apotea har receptfria mediciner som verkar mot bland annat:

 • Halsbränna
 • Glutenintolerans
 • Ögonbesvär
 • Graviditet
 • Feber
 • Muskel- och Ledvärk
 • Hudbesvär
 • Munsår
 • Förstoppning

Nyhetsbrev fullt med erbjudanden

Är man intresserad av att få reguljära uppdateringar från Apotea direkt i sin inkorg kan man skriva upp sig som prenumerant på deras nyhetsbrev. Det går att göra längst ner på hemsidan genom att fylla i e-post adress och godkänna prenumerationer. Det kostar förstås ingenting att få dessa uppdateringar.

Följ Apotea i sociala medier

Apotea är aktiva i flera stora sociala kanaler. Man hittar dem på Facebook och Twitter. Har man ett Facebook-konto kan man följa dem genom att trycka på “Gilla” för att få deras inlägg i sin feed. På sin sida lägger de upp små videoklipp, tips och råd på allt från källsortering till hur man botar diverse åkommor och bilder på produkter från sortimentet med kampanjpriser. Twitter uppdateras också flitigt med intressanta artiklar och inlägg.

Tips och råd finner man på Facebook.

Apoteas instagramflöde.

Betala med Klarna

Apotea samarbetar med Klarna och därför erbjuds flera betalningssätt på hemsidan. Man kan betala med följande medel:

 • Kreditkort
 • Faktura (14 dagar)
 • Delbetalning
 • Direktbetalning

Skulle man ha frågor gällande sin faktura eller betalning kan man enkelt kontakta Klarna direkt på telefon eller via mejl. All kontaktinformation finns på deras hemsida och här.

Läkemedel på posten

Gör man en beställning på en vardag skickas paketet normalt sett ut redan samma dag. Så fort varorna är ivägskickade kan man spåra försändelsen genom en länk som skickas till ens angivna mejladress, och på så sätt lättare se när det ankommer. Det finns flera leveransalternativ hos Apotea. De som erbjuds är följande:

 • Hemleverans Best Miljö
 • Postnord
 • Företagspaket
 • Bussgods
 • Instabox Express
 • DHL Service Point
 • DB Schenker
 • Budbee Hemleverans

Fraktavgift och leveranstid varierar beroende på vilken metod man väljer. Hemleverans Best Miljö är ett miljövänligt alternativ som kostar 95 kr, men beställer man över 600 kr är frakten gratis. Med Postnord skickas paketet på 1-2 vardagar och frakten är gratis. Vill man ha paketet levererat till en pick up point kan man välja DHL eller DB Schenker som leveransalternativ. Om man bor i Stockholm eller Göteborg har man även möjlighet att välja Instabox Express. Gör man sin beställning innan kl 12.00 får man paketet levererat till en upphämtningsbox i Stockholm senast kl. 17.00 samma dag, eller dagen där till en box i Göteborg. Även leveranssättet Budbee är begränsat inom Stockholm med omnejd. Det går att läsa mer om leveransalternativen på www.apotea.se eller här

Returrätt hos Apotea

Har man ångrat sig gällande en vara eller beställning har man möjlighet att skicka tillbaka den inom 14 dagar. Ångerrätten börjar gälla från den dag man tar emot sitt paket. Den vara man returnerar ska givetvis vara oanvänd och i oförändrat skick. Mediciner, intima produkter och hygienartiklar innefattas inte av ångerrätten. Vill man göra en retur ska man först kontakta Apoteas kundtjänst med ordernummer, kontaktuppgifter och namn på varan som ska returneras. Därefter inväntar man att få ett godkännande av returen och sen kan man enkelt skicka tillbaka paketet till:

Apotea AB
Apoteahuset
Fischers väg 7
744 51 Morgongåva

Vanliga frågor och svar

När man har frågor som rör en beställning, en kommande beställning eller produkturvalet kan man kika in på sidan Vanliga frågor. Där finns de mest ställda frågorna angivna med tillhörande svar. Vill man hellre prata med någon ur kundtjänst kan man ringa till apotea på telefonnummer 08 - 750 92 20. Telefonlinjen har öppet vardagar mellan kl. 09.00-17.00 med undantag för lunchtimmen mellan 12.00-13.00. Det går naturligtvis också bra att skicka iväg sin fråga i ett mejl till info@apotea.se. Apotea har även en chatt på sin hemsida där man snabbt får svar på sina funderingar.

Så löser du in din rabattkod för ett smartare köp hos Apotea

 1. Välj en av Rabattkalas befintliga rabattkoder. Se till att rabattkoden är giltig för just ditt köp.
 2. Rabattkoden görs synlig i en ruta på skärmen, tryck på den för att gå vidare till Apoteas hemsida.
 3. Anteckna eller notera rabattkoden.
 4. Välj bland Apoteas utbud och klicka på ”Till kassan” när du känner dig färdig.
 5. I kassan görs ett tomt fält med rubriken ”Ange ev. rabattkod här” synlig. Tryck på Hämta efter att du fyllt i rutan med bokstavs- eller sifferkoden.
 6. Gå vidare till betalsätt genom att klicka på ikonen längst ned på sidan. Uppge här din din adress för att slutligen kunna uppge betalinformation.
 7. Invänta bättre hälsa till ett billigare pris med Rabattkalas rabattkod!

Rabattkoder hos Apotea.

Omdömen för Apotea
8 omdömen
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Lös in rabattkoden

Dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme
skrev 12.08.2018
Rabattkod
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
Bra priser snabb leverans, men oftas strul med rabattkoder.
Var detta till hjälp? 0 0
skrev 14.05.2017
*
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
finfina grejer
Var detta till hjälp? 0 1
skrev 28.07.2015
Toppenbra nätbutik
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
Bra sortiment, bra priser och snabb leverans - varje gång!
Var detta till hjälp? 4 0
skrev 07.03.2015
varor
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
Apotea är så bra,billigare och snabb leverans.Alltid noga packat i kartongerna .Har aldrig blivit fel när jag beställt.Jag är helnöjd
Var detta till hjälp? 2 0
skrev 13.02.2015
Så bra!!!!
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
Billigt, bra och effektivt. Rekommenderas starkt!
Var detta till hjälp? 2 0
skrev 13.08.2014
amir
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
amir
Var detta till hjälp? 1 0
skrev 19.07.2014
Bra
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
Riktogt bra butik med bra priser. Alltid billigare än i butik. planerar man bara inköp så har man ett litet lager hemma ;)
Var detta till hjälp? 1 1
skrev 03.07.2014
Bra, billigt och lättilgängligt
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
apotea är det självklara valet för mig-stort urval, bäst priser och fri frakt hem.
Inga köer på apoteken, inga varor som plötsligt är slut.
Receptfritt såväl som rfeceptbelagt.
Toppen
Var detta till hjälp? 4 0

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer