WordDive rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juli 2019, uppdaterade och godkända.
Gratis språkkurser hos WordDive
Språkkurser för 99 kr/månad hos WordDive
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
25 %
25% rabatt på språkkurser hos WordDive
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Nya språk öppnar nya dörrar

Worddive är till för den som vill lära sig ett nytt språk på enklast möjliga vis. Programmen är utformade så att man både genom att använda hörsel, syn och tal ska kunna lära sig ett främmande språk från grunden utan svårigheter. Tjänsten finns online sedan 2010 och har fått flertaliga priser och nomineringar sedan starten. 2016 hade företaget användare i över 150 länder runt om i världen. Bland annat kan man hitta människor i Costa Rica, Guatemala, Frankrike, Georgien, Kenya, Hong Kong, Canada, Danmark och Cambodia som lärt sig ett helt nytt språk med hjälp av WordDive. Användarna är med andra ord utspridda runt hela jordklotet och målet är att finnas till för användare i världens alla länder. WordDive erbjuder gratis 14 dagars-tjänster och mer omfattande språkpaket till humana priser där man på 3-6 månader kan utveckla sin läs-, hörsel- och talförmåga på massor av olika språk.

Worddive tar en till nya platser i världen. Med hjälp av nya språk blir resan både enklare och roligare!

Prisbelönt språktjänst från Finland

Att lära sig ett nytt språk kan vara svårt. Små barn lär sig enkelt, och ju mindre man är ju mer kan man ta in. Men med åren blir det svårare och svårare att bygga upp ett helt nytt vokabulär från start. WordDive har sedan 2010 levererat språkpaket online. Deras tjänst började utvecklas i finska Tammerfors redan år 1987, och sedan dess har inlärningsmetoden blivit uppmärksammad på många håll. Bland annat vann företaget titeln “Bästa e-inlärningstjänst i Finland” 2011, och tre år senare 2014 blev deras tjänst utsedd till “Bästa mobiltjänst i Finland”. 2015 platsade de även på Red Herrings topp 100-lista. Red Herring är ett välkänt företag som varje år utser nya lovande företag och entrepenörer runt om i världen. Det var även Red Herring som var bland de första med att upptäcka Facebook, Twitter, Google, Skype och Youtube m.fl. Samma år som WordDive fick lovord från Red Herring nominerades även deras engelskakurs för tyska elever till prestigefyllda Edison Awards. 

Worddive har fått ta emot flertalet prestigefyllda priser, bland annat blev de nominerade till omtalade Edison Awards 2016.

Det finska worddive-teamet tar emot pris.

Prova på gratis eller välj en heltäckande kurs

På Worddive.com hittar man två olika sorters stora kursalternativ. Det finns en gratis 14-dagarskurs där det går att välja bland 10 olika språk. Väljer man att prova på ett språk har man i två hela veckor tillgång till fritt material på hemsidan eller i mobilappen. När kursen väl är startad kan man välja på alternativen “enkelt spel” eller “öva” - två olika sätt att ta in ny kunskap på. Väljer man alternativet “enkelt spel” lär man känna nya ord och föremål på ett simpelt och kul sätt. Övningen fungerar som ett datorspel där ord i bubblor flyter förbi bilder. Användarens  uppgift är att kombinera ihop rätt ord med rätt bild.

Ett kul sätt att lära sig språk på är att spela spel. Detta går att göra hos Worddive.

Vill man fortsätta utveckla sina språkkunskaper efter att de 14 dagarna har gått går det att köpa det kompletta paketet. Inom denna kategori finns det flera kurser att välja på. Vill man exempelvis lära sig italienska går det att välja på tre olika kompletta paket:

 • Lär dig italienska
 • Italienska på resan
 • Heltäckande italienska

De olika alternativen har olika språknivåer och är olika långa. Varje alternativ har även kurser innuti paketen. Väljer man alltså ett heltäckande paket kan man därefter välja olika användningsområden och kurser så som “Mat och dryck”, “Klara dig på italienska” och “Konst och kultur”. Det går att välja kurs utifrån vad man tänkt att ha språket till och inom vilket område man tänkt använda. De språk som finns att välja mellan på hemsidan är:

 • Engelska
 • Spanska
 • Franska
 • Italienska
 • Tyska
 • Ryska
 • Svenska
 • Finska
 • Japanska
 • Estniska

WordDive erbjuder tio olika språk.

Blogg för språkintresserade

Med hjälp av språket kan vi lära känna nya människor, upptäcka nya platser och få vara med om saker vi utan språket aldrig skulle ha fått varit med om. För alla som har dille på grammatik, dialekter, geografi eller för de som bara gillar att resa och se nya platser erbjuder WordDive en tjänst som öppnar nya portar vart man än i världen vill. På Worddives blogg går det att läsa om deras utveckling, nya språkpaket, spännande nyheter och häftiga funktioner på hemsidan. De postar ofta språkrelaterade artiklar och fångar garanterat en språknörds intresse med sitt spännande innehåll.

Ge bort ett nytt språk

Alla har väl någon som de håller lite extra kär? Vill man ge bort en riktig unik och rolig present till någon man tycker om kan man köpa en språkkurs att ge bort. Kursen kommer som PDF-fil till ens angivna mejladress efter att man utfört betalningen och man kan därefter välja att vidarebefordra filen till den lycklige eller också skriva ut dokumentet och stoppa på brevlådan i ett fint kuvert. Personen som mottar presenten kan själv välja vilket språk hen vill studera.

Presentkort på worddive.com.

Ta med ett språk överallt med appen

WordDive har utvecklat en app för den som vill ha med sig sitt nya språk vart hen än går. På bussen, i toakön, under lunchrasten - närsomhelst och varsomhelst finns appen smidigt till hands. Det går att använda tjänsten 5 minuter om dagen eller flera timmar åt gången. Hur länge man vill öva sina nya språkkunskaper bestämmer man helt själv. I följande video förklaras tjänsten, på engelska, lite mer ingående. Appen finns att hämta i Appstore för Iphones och i Google Play för Android.

Prenumerera eller betala direkt

De kortare 14 dagars-kurserna är helt gratis hos WordDive och inga extra avgifter tillkommer. Väljer man ett större språkpaket betalar man vid beställningstillfället för samtliga lektioner. Det går också att välja en prenumeration. Vill man prenumerera på en kurs dras betalningen en gång i månaden vid varje kursstarttillfälle tills att man själv väljer att avsluta sin prenumeration. På worddive.com går det att betala med PayPal och kreditkort. De kreditkort som accepteras i shoppen är

 • VISA
 • VISA Electron
 • MasterCard
 • Maestro
 • American Express
 • DirectDebit

Det går även att betala med hjälp av banköverföring. För att göra detta väljer man den loggan som tillhör ens egen bank och knappar sedan in sina uppgifter. Efter avslutad kurs erhåller varje deltagare ett certifikat som visar på att man är godkänd i kursen.

Aktivera en kurs med licensnyckel

När man köpt ett språkpaket levereras en licensnyckel till angiven mejladress. Därefter kan man logga in på sitt konto som man registrerat på worddive.com och aktivera licensnyckeln under “Aktivering av licensnyckel” eller genom denna länk

Vanliga frågor och kontaktformulär

Skulle man ha en fråga eller två till Word Dive kan man enkelt kontakta deras personal via kontaktformuläret som finns på hemsidan och här. Där skriver man bara sin fråga och får inom kort svar på sina funderingar. Vill man hellre läsa sig till svaret kan man gå in under vanliga frågor och se om frågan blivit ställd där. Det går även finfint att mejla WordDive på info@worddive.com.

Att kontakta worddive går att göra enkelt via mejl hemma från soffan eller via deras kontaktformulär.

Har du bestämt dig för att lära dig ett nytt språk? Gör det med en rabattkod:

 1. På Rabattkalas.se hittar du WordDives alla erbjudanden och rabattkoder. Välj ut den kod i listan som du tycker passar allra bäst och tryck på den.
 2. En ruta poppar upp där du kan kopiera din kod. Gå till butiken och välj den kurs du vill delta i. När du valt går du vidare till kassan.
 3. I kassan får du information om studieperiod, pris och språk. Du kan enkelt kontrollera allt och sedan skriva in din rabattkod genom att klicka på texten “Jag har en licensnyckel eller erbjudandekod!”.
 4. Ett litet fält dyker upp där du kan kopiera in koden. Tryck sedan på “Aktivera”.
 5. När allt är färdigt är det bara att slutföra köpet.
 6. Grattis till att ha sparat pengar på ditt språkpaket. Lycka till! Eller på några andra språk: Herzlichen Glückwunsch, Enhorabuena och Onneksi!

Klicka på texten som ser ut såhär på worddive.com och skriv in din kod i rutan dom dyker upp.

 

 

Omdömen för WordDive

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer