Zoovillage rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för april 2019, uppdaterade och godkända.
15%
15% rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos Zoovillage
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 174360 gånger
Villkor
Upp till 40% rabatt på reasortimentet hos Zoovillage
Visa erbjudande
Använd 95754 gånger
Villkor
Väskor från 39 kr hos Zoovillage
Visa erbjudande
Använd 57 gånger
Villkor
Glad Påsk!
Zoovillage rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Zoovillage Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Zoovillage!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Zoovillage - nordiska och internationella varumärken

Zoovillage var en av de första nordiska modebutikerna som lyckades etablera sig på nätet. Med så pass lång erfarenhet av klädhandel över internet som Zoovillage har är det knappast konstigt att det har gått framåt för butiken. Bland deras enorma sortiment av kläder och skor för både killar och tjejer återfinns kända varumärken som Acne, adidas, Filippa K och Converse. Förutom kläder säljs det också skor och accessoarer i butiken.

Kläder för både tjejer och killar hittas i Zoovillages nätbutik.

Zoovillage ♥ varumärken

Zoovillage startade sin verksamhet redan 1998, vilket innebär att det var ett av de första företagen att börja sälja märkeskläder över nätet. Företaget har sitt säte i Stockholm. Ambitionen har hela tiden varit att kunna erbjuda alla typer av kläder från så många välkända varumärken som möjligt, med så hög kvalitet som möjligt. Främst köper Zoovillage in kläder som både är trendiga och klassiska i en så kallad skandinavisk stil. Alla kläder och andra varor som säljs i Zoovillages nätbutik är garanterat orginal, vilket företaget är noga med att understryka. 

Massor av välkända varumärken hittar man hos Zoovillage.

Alla typer av klädesplagg från alla etablerade märken

I webbutiken finns ett stort utbud av kläder och skor. Tanken är att det ska gå och hitta något oavsett smak, ålder, kön och plånbok. I shoppen hittar man allt från klänningar, byxor, tröjor och kjolar till badkläder, t-shirts och accessoarer. Till samtliga produkter finns givetvis beskrivande bilder och detaljerad information. När man beställer från Zoovillage kan man känna sig trygg då de innehar två certifieringar för trygg e-handel, och de har även erhållit flera fina utmärkelser för bland annat kreditvärdighet och bästa e-handelssajt. Några av de otaliga märken som man hittar hos Zoovillage är:

 • Björn Borg
 • Rodebjer
 • Acne Studios
 • Elvine
 • Ida Sjöstedt
 • Hope
 • J.Lindeberg
 • Fjällräven
 • New Balance
 • Whyred

Välkända brands går att shoppa hos Zoovillage.

Nyhetsbrev med rabatt

Om man registrerar sig som prenumerant på Zoovillages nyhetsbrev kan man få så mycket som 15% rabatt på sitt första köp. För att ta del av detta erbjudande skrollar man sig ner på Zoovillages hemsida och fylller i sin e-post adress i fältet till höger. För att bli prenumerant behöver man även fylla i kön och sedan klicka "OK" för att godkänna prenumerationen. 

Zoovillage på Facebook och Instagram

På de två populära sociala kanalerna Instagram och Facebook hittar man precis som många andra stora företag naturligtvis även Zoovillage. På deras konton kan man ta del av bilder på nya produkter och interagera med företagets personal.

Checka ut hos Zoovillage

Det är Klarna som har hand om betalningssteget hos Zoovillage. Med hjälp av Klarna kan man betala sitt köp så som man själv vill. De betalningssätt som går att välja på är: 

 • Faktura
 • Delbetalning
 • Direktbetalning via bank
 • Kortbetalning (VISA och MasterCard)

Har man frågor om betalningen eller en faktura ska man alltså kontakta Klarna direkt. 

Paket skickas med DB Schenker

DB Schenker heter logistikföretaget som har hand om leveransen från lager till kund. Standardleverans dröjer mellan 3-5 arbetsdagar och är gratis hos Zoovillage. Behöver man sitt paket illa kvickt kan man andas ut - företaget erbjuder expressfrakt som endast tar 1-2 arbetsdagar. Detta alternativ kostar 49 kr. Alla paket skickas till ett postombud i närheten av där man bor och en leverans-avi skickas till ens telefon när paketet finns att hämta ut. 

Returer och byten av skor, kläder och accessoarer

Vill man skicka tillbaka något som man köpt i Zoovillages butik kan man göra detta inom 14 dagar från att man mottog paketet. Returen betalas av kunden och kostar 39 kr. En retursedel medföljer i paketet när man får sina varor och denna kan användas vid både en retur och ett byte. Vill man endast byta en vara skickas man helt enkelt tillbaka den produkt eller de produkter man inte vill ha och gör en helt ny beställning. 

Frågor till kundtjänst

Frågor ställs enklast till Zoovillages kundtjänst via deras kontaktformulär eller på mejl csse@zoovillage.com. Hit kan man vända sig om man har frågor gällande beställningar man gjort, frågor om leverans eller kanske om en produkt på hemsidan. Gäller frågan betalning är det istället Klarna man ska vända sig till. 

Gör köpet billigare med en rabattkod hos Zoovillage

 1. Leta först reda på en rabattkod med villkor som passar ditt köp från Zoovillage. Klicka på rabattkoden när du hittat en bra som du vill använda.
 2. Du förflyttas nu till webbutiken. Rabattkoden kommer också att göras synlig varpå du kan kopiera koden. Det är bra om du passar på att spara rabattkoden innan du går vidare, eftersom du behöver den igen i ett senare steg.
 3. Nu kan du handla på Zoovillage som du vill. När du är klar går du till kassan.
 4. I kassan får du en överblick över dina varor samt har möjlighet att fylla i din rabattkod i fältet som heter "Har du en rabattkod?" Gör det och klicka sedan på "Aktivera".
 5. Slutför beställningen genom att fylla i resterande uppgifter.
 6. Nu har du handlat billigare från Zoovillage med hjälp av en rabattkod. Stort grattis! 

Såhär ser fältet ut där rabattkoder hos Zoovillage ska fyllas i.

Omdömen för Zoovillage

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer