Yves Rocher rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2018, uppdaterade och godkända.
100 kr
100 kr rabatt på hela sortimentet hos Yves Rocher
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 55 gånger
Villkor
50 kr
50 kr rabatt på hela sortimentet hos Yves Rocher
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 9 gånger
Villkor
10%
10% rabatt för nykunder hos Yves Rocher
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 86 gånger
Villkor
Glad Midsommar!
Fri frakt på hela sortimentet hos Yves Rocher
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 45 gånger
Villkor
Gratis parfym och fri frakt vid köp hos Yves Rocher
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 31 gånger
Villkor
10% rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos Yves Rocher
Visa erbjudande
Använd 71 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 250 kr hos Yves Rocher
Visa erbjudande
Använd 162 gånger
Villkor
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Yves Rocher Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Yves Rocher!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Naturlig och vårdande skönhet från Yves Rocher

I över 50 år har Yves Rocher arbetat med att ta fram naturliga och etiska skönhetsprodukter. Företagets hudvårdsprodukter och kosmetika är utvecklade med ingredienser från växtriket där resultatet är vårdande och effektiva produkter för alla sorters hudtyper. Bortsett från att produkterna är skonsamma och effektiva är de också snälla mot miljön. Yves Rocher försäkrar att inga utrotningshotade växter används, att inga råvaror som negativt påverkar miljön nyttjas samt att inga av deras produkter testas på djur

Skönhet från växtriket sedan 1959

Fransmannen YvesRocher föddes i La Gacilly som ligger i provinsen Bretagne i nordvästra Frankrike. I slutet av 50-talet berättade en kvinnlig bekant till honom om en hudkräm hon gjort baserat på svalört; denna kräm skulle han själv komma att börja producera för att sälja via postorder i liten skala. Yves Rocher fördjupade samtidigt sina kunskaper inom växtriket och utvecklade flera andra naturbaserade skönhetsprodukter. Efterfrågan på dessa skonsamma och effektiva krämer ökade stadigt och bara tre år efter grundandet av företaget kunde han öppna en fysisk butik. Motivation fann han bland annat genom viljan att demokratisera tillgängligheten på kosmetika och skönhetsprodukter, övertygelsen om att naturliga produkter är överlägsna syntetiska motsvarigheter samt att bredda en produktion varsam om såväl djur som natur. Med över 30 miljoner sålda produkter i dagsläget måste man konstatera att verksamheten är en ofattbar framgång.

Skönhetsprodukter för medvetna och sunda kroppar på yves-rocher.se

Det stora utbudet av krämer och kosmetika som du finner på Yves Rochers webbutik är inte bara naturvänligt och prisvärt, de flesta produkter innehåller dessutom egenskaper som faktiskt ger energi och återuppbygger. Produkterna är garanterat trygga att använda, något som fastställts utan onödiga och kvalfulla djurförsök. Företagets engagemang för en grönare och mer välmående omvärld går inte att underskatta; inga av deras artiklar innehåller utrotningshotade växter, GMO eller animaliska extrakt (frånsett honung och bivax). Förpackningarna är miljövänliga och Yves Rocher är redan en bra bit på vägen i sitt mål att plantera 50 miljoner träd till 2015. På deras webbplats hittar du:

 • Hudvård
 • Makeup
 • Doft & Parfym
 • Kroppsvård & Solskydd
 • Hårvård
 • Produkter till honom
 • Kosttillskott
 • Presentidéer
 • Skönhetstips

samt mycket mer.

Yves Rocher hjälper gärna till vid frågor 

Det går att ringa personalen på Yves Rocher om man skulle ha frågor om någon produkt ur sortimentet eller ha funderingar över en lagd beställning. Deras kundtjänst nås måndag-fredag mellan kl. 09.00-18.00 och på lördagar mellan kl. 09.00-14.00. Telefonnumret man kan ringa dem på är 042-17 34 40. Det går också att mejla till kundservice@yves-rocher.se, eller skicka ett brev till:

Yves Rocher Suède AB
251 81 Helsingborg

Var skonsam mot plånboken och använd en rabattkod

 1. Leta reda på en rabattkod som passar det du tänkt köpa från Yves Rocher. Se till att den är giltig för ditt köp genom att kontrollera villkoren.
 2. När du hittat en rabattkod som du vill använda klickar du på den; då görs den synlig och du hamnar på Yves Rochers hemsida.
 3. Skriv ned eller kopiera koden. Handla nu som du tänkt i webbutiken.
 4. När du är klar med shoppandet går du till Varukorgen. Längst ned i steg 1 har du möjlighet att mata in din rabattkod i rutan "Rabattkod". Gör det och gå vidare i beställningsprocessen.
 5. När rabatten har registrerats slutför du ditt köp genom att fylla i information så som leverans- och betalningssätt. Vi på Rabattkalas är glada över att du sparat pengar på dina skönhetsprodukter!
Omdömen för Yves Rocher

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer