En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

ETON rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för september 2020, uppdaterade och godkända.

från ett omdöme
Perfekta skjortor för alla tillfällen hos Eton
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Slutar snart
 • Använd 169 gånger
 • Sista ändringen gjord den 2020-09-18 kl. 09:24 av Maria.
Exklusiva erbjudanden för prenumeranter på nyhetsbrevet hos Eton
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Slutar snart
 • Använd 103 gånger
 • Sista ändringen gjord den 2020-09-18 kl. 09:24 av Maria.
Maria
Gör en personlig skjorta Hur vore det med en skjorta med ett personligt monogram som ett speciellt årtal eller med dina initialer? I Etons webbshop har du möjligheten att personalisera dina skjortor med både detaljer och mått. Författat av Maria den 30 jan 2020.
Frågor, kommentarer, kritik? Skriv till Maria.
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
Gratis näsduk på valfritt skjortköp hos ETON
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Giltig t.o.m. 29 dec 2019
 • Använd 56 gånger
 • Sista ändringen gjord den 2019-12-30 kl. 11:54 av Maria.
Gratis näsduk hos ETON
 • Ny kund:
 • Återkommande kund:
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Giltig t.o.m. 22 okt 2019
 • Använd 32 gånger
 • Gäller vid köp av skjorta.
 • Sista uppdatering den 2019-10-15 kl. 11:19.
Veckans shop
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Skjortor för alla

Eton är skjortbutiken som tillhandahåller välskräddade skjortor för alla tillfällen och bärare. Man erbjuder sina kunder ett brett sortiment av skjortor som är både tidlösa och moderna på samma gång. Oavsett om man behöver expandera sin businessgarderob, behöver en skjorta att bära under fracken till bröllopet eller helt enkelt är en skjortälskare som letar efter den perfekta skjortan i casual stil så har Eton garanterat den skjorta som efterfrågas. 

En skjorta från Eton görs av ungefär 45 olika delar och sys ihop med 12 000 stygn. Att skjortorna är strykfria är ett stort plus i kanten som spar både tid och energi åt dess bärare. Med ledorden kvalité, kreativ innovation och mångsidig stil skapar man nytänkande kollektioner ihop med världens främsta spinnerier för hög prestanda. Bland kollektionerna finner man både fritidsskjortor, skjortor för festliga tillfällen, statement-skjortor i härliga mönster som verkligen syns, och ultimata businesskjortor som säkerställer att man alltid kan prestera på topp. Att ha en eller flera skjortor i garderoben är nästan ett måste för den modemedvetne mannen som tycker om att vara både bekväm och snyggt klädd på samma gång, och hos Eton är det enkelt att hitta sin framtida favorit.

Skjortor hos Eton

Etons historia

Eton är ett svenskt företag som grundades redan 1928. Skjortföretagets framgångshistoria började med att Annie Petterson skräddarsydde tröjor till grannar och släktingar i sin närhet. Hennes man David Petterson hade ett sågverk som gick i konkurs på grund av 1920-talets ekonomiska kris. Eftersom han inte hade något bättre för sig och såg den stora efterfrågan i sin frus verksamhet bestämde sig för att hjälpa henne och tillsammans startade de företaget "Skjortfabriken Special" där de tillverkade herrskjortor. Sönerna till Annie och David arbetade också på fabriken och besökte olika länder för att hitta de bästa materialen för skjortorna. 

En dag kom bröderna till den engelska staden Eton, och man bestämde sig för att byta namn. Det nya företaget Eton blev snabbt populärt och 1955 växte teamet med nya anställda. 1992 lanserade man världens första skrynkelfria skjorta helt av bomull. Skjortan såldes till Harrods varuhus i London och 2010 öppnade man den första fysiska butiken på Manhattan. Idag finns Eton-skjortor tillgängliga i 54 länder och man växer stadigt. Bolagets huvudkontor finns fortfarande i Sverige, i den något anonyma staden Ganghester (augusti 2019).

Kampanj för Etastar, världens första strykfria skjorta 1992.

Stillektion för gentlemens

Förutom skjortor säljer även Eton snygga accessoarer som slipsar, näsdukar, scarves och bandanas. Man har även en enkel stilguide för den som vill finslipa sina gentlemen-kunskaper eller kanske helt enkelt få lite bättre känsla för hur man kombinerar accessoarer med sina skjortor och kavajer. Kanske är det första gången en kund ska bära frack eller smoking? Ingen fara, hos Eton får man alla tips man behöver. Hur man knyter en slips på bästa sätt ser man enkelt i videon nedan.

Skjortleverans på arbetstid

Skjortbutiken ser till att alltid leverera till den adress som kunden önskar så långt möjligt och man skickar alltid ut sina paket på helgfria vardagar, vilket innebär att de skickas iväg måndag till fredag. Leverans är alltid kostnadsfri och de skickar ut paketen med Postens standardförsändelse. Leveranstiden kan bero lite på vart man bor i Sverige. Leveranstiden kan variera och står indikerad på produktsidan när man beställer en skjorta. Det är viktigt att veta om att butiken tar ut en avgift på 299 kr för paket som inte hämtas hos ombudet. Detta undviker att kunder gör beställningar som skickas tillbaka i onödan och bidrar till en hållbarare internetshopping då paket beställs med lite mer eftertanke och med krav även från butikens sida.

Betala enkelt och smidigt

Eton erbjuder sina kunder säker betalning via det krypterade betalsystemet Adyen vilka har PCI DSSS-certifikat. Som kund kan man betala som vanligt med kortbetalning och man accepterar Visa, MasterCard och American Express. De kunder som föredrar faktura betalning har möjlighet att betala på detta sätt via Klarna. Med Klarna har man även möjlighet att ta sin faktura på delbetalning om man föredrar detta.

Att ångra ett köp hos Eton

Hos Eton har kunden rätt att ångra sitt köp inom 30 dagar förutsatt att varan är i nyskick och inte använd, i det skick som kallas för oförändrat. Vid ett ångerköp bekostar kunden själv returfrakten och man skickar tillbaka varan till butiken som sedan gör en återbetalning inom 14 arbetsdagar. Om man lämnar tillbaka en del av sin beställning så är det värdet av de produkter som skickats tillbaka som blir återbetalt förutsatt att varan är i oförändrat skick. Om man önskar byta en vara till en annan storlek så skickar kunden in sin vara till självkostnadspris och man lägger sedan en ny beställning på hemsidan. Även vid byte får man en återbetalning inom 14 dagar från det att Eton tagit emot försändelsen.

Gratis returrätt

För de kunder som önskar utnyttja returrätten är detta däremot helt gratis. Det finns en retursedel bifogad i paketet och även vid retur så krävs det att man skickar tillbaka varan i ofelbart skick. Det som är viktigt att tänka på är att man skickar tillbaka produkten i sitt original emballage. En återbetalning görs precis som vid ångerköp inom 14 dagar från den dag som butiken har tagit emot returen. Vid reklamation bör man som kund alltid kontakta kundtjänst.

Klassisk kundtjänst

Hos Eton vill man att kunderna känner sig väl behandlade och att man kan handla både enkelt och smidigt. Man tillhandahåller därför en traditionell kundtjänst via telefon dit man kan ringa och få svar på sina frågor. Kundtjänsten har öppet på vardagar, från måndag till fredag mellan 08.00-22.00. Telefonnumret till kundtjänst är 033-204600. I regel kommer man alltid fram direkt men under reaperioder kan det hända att det är tillfällig kö på linjen. Det går även att kontakta företaget direkt via ett webbformulär som man hittar här.

Använd en rabattkod hos Eton

 1. Välj ut den rabattkod som passar till ditt köp hos Eton. 
 2. Dubbelklicka på rabattkoden och du dirigeras automatisk till Etons butik online.
 3. Botanisera bland det stora urvalet och välj ut den produkt som du vill köpa.
 4. Välj storlek och gå till kassan.
 5. Kontrollera ditt köp och lägg till rabattkoden längst ner på sidan.
 6. Klicka på "Använd kupongkod" för att validera koden.
 7. Fyll i resterande uppgifter och slutför ditt köp.
 8. Grattis! Du har nu köpt en kvalitétsskjorta från Eton billigare med hjälp av Rabattkalas.

Handla med en rabattkod hos Eton.

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen.

Läs mer