Bokus rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2019, uppdaterade och godkända.
5%
5% rabatt på hela sortimentet hos Bokus
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 186 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 99 kr hos Bokus
Visa erbjudande
Använd 1253 gånger
Villkor
Böcker från 25 kr i vårrean hos Bokus
Visa erbjudande
Använd 4622 gånger
Villkor
Bokus rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Bokus Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Bokus!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Bokus - en värld av böcker

Bokus är sedan flera år tillbaka en av de största aktörerna inom svensk nätbokhandel. De har funnits i över ett decennium och får in nya titlar i sitt sortiment snabbare än man hinner vända blad i en bok. Antalet titlar i Bokus väldiga urval uppgår till flera miljoner och arbetet med att vidga sitt utbud sker dygnet runt, året om. De har böcker på de flesta språk; bland annat engelska, ryska, spanska och arabiska, och förutom inbundna verk erbjuder de även pocketböcker, e-böcker, ljudböcker och böcker i mp3-format för nedladdning.

Bokus - för alla bokslukare.

Böcker online sedan 1997

Resan som inneburit det Bokus.com vi känner idag tog sin början 1997. Företaget grundades av Kajsa Leander och Ernst Malmsten. Vid den tiden var det långt ifrån lika utbrett med återförsäljning av böcker på internet som det är idag, och Bokus var, åtminstone på den svenska marknaden, något av pionjärer på detta område. 1998 förvärvades företaget av KF Media, och de stod som ägare tills Bokus blev en del av Akademibokhandeln 2014Bokus vision är att kunna inspirera folk i alla åldrar till att låta sig uppslukas av böckernas fantastiska värld. Kunskap, avkoppling, läsglädje och gemenskap är några utav företagets ledord. 

Över 10 miljoner titlar

Bokus har över 10 miljoner titlar i sitt sortiment, vilket innebär att bokälskaren med stor sannolikhet alltid kan hitta något i produktkatalogen att stilla sin läshunger med. Från att enbart ha sålt litteratur på svenska och engelska erbjuder Bokus idag titlar på mängder av språk. Självklart är majoriteten på svenska och engelska, men det skadar väl knappast med böcker på kinesiska och xhosa för den som är intresserad. Förutom givna kategorier som skönlitteratur och deckare finner man även följande i Bokus webshop:

 • Läromedel
 • Tecknade serier
 • Data och IT
 • Barnböcker
 • Biografier
 • Kokböcker
 • Reseguider
 • Samhälle och politik  
 • Språk och ordböcker

Allt från studentlitteratur till kokböcker hos Bokus.

Nyheter och uppdateringar från Bokus

Vill man finns det möjlighet att få nyheter och uppdateringar om Bokus sortiment skickade till sin mejl. Det enda man behöver göra för att ta del av detta är att skriva upp sig på Bokus nyhetsbrev. Längst ner på Bokus.com finns en ruta där man kan fylla i sin e-postadress dit man vill ha nyhetsbreven skickade, och vips är man medlem. Det kostar givetvis ingenting att bli prenumerant, och skulle man av valfri anledning vilja avskriva sig nyhetsutskicken gör man detta på ett klick via en länk längst upp i mejlet. 

Bokus i sociala mediekanaler

Har man lust att delta i tävlingar, prata böcker, få boktips och bli inspirerad kan man ta sig in på Bokus Facebook-sida och klicka på “Gilla”. På så vis får man upp deras nyheter och inlägg i sin egen feed. På Twitter och Instagram finns de också, där de kontinuerligt lägger upp boktips och annat aktuellt. 

Faktura med Arvato eller säker kortbetalning

Det går att välja mellan faktura och kortbetalning i Bokus nätbutik. Alla fakturor sköts av Arvato Finance och via dem kan man också välja att dela upp sitt köp på flera betalningar. Skulle man ha ett presentkort hos Bokus går det självklart även att använda det när det är dags att betala sin beställning. Alla kortköp är säkrade med SSL-kryptering (DIBS Payment Services) vilket betyder att ingen utomstående kan se uppgifterna som matas in. När man betalar med VISA och Mastercard-kort används tjänsten 3D-secure som gör köpet ännu säkrare. 

Betala dina Bokus-böcker med kort eller faktura.

Fri frakt och snabb frakt

Finns boken man vill beställa i lager tar leveransen från lager till brevlåda mellan 3-5 vardagar hos Bokus. Beroende på om man väljer snabb frakt eller fri frakt i kassan spelar också in när det kommer till leveranstid. Antal dagar det tar att få paketet anges innan man slutför sin beställning. Snabb frakt kostar 25 kr och tar 1-2 dagar. Fri frakt innebär att frakten är gratid vid köp över 99 kr och tar något längre tid - ca. 3 dagar.  

Att ångra ett köp hos Bokus

Det går givetvis att skicka tillbaka en bok man köpt hos Bokus om man skulle ångra sig. Detta kan man göra inom 14 dagar från att man har tagit emot sitt paket. Observeras bör att ångerrätten uteblir om man öppnar plombering som sitter runt en ljud- eller e-bok. På följesedeln som kommer med i paketet vid leverans finner man även retursedeln som ska fästas på paketet om man väljer att göra en retur. Man bör även ta kontakt med kundservice om man vill skicka tillbaka en produkt eller beställning. Returer ska skickas till: 

Bokus AB
c/o Förlagssystem AB
791 89 Falun

Bokus kunniga kundservice

Från kl 08.00-20.00 går det att nå kundservice förutsatt att det är en vardag. Telefonnumret till kundtjänst är 010 - 741 98 00. Det går även att mejla dem på kundservice@bokus.com eller fylla i ett dokument här. Man kan i vissa fall också läsa sig till svaret i “Vanliga frågor och svar”. Har man fakturafrågor ska man kontakta Arvato direkt på: faktura.se@arvato.com eller telefonnummer 0340 - 59 61 07. 

Spara pengar på ditt nästa köp hos Bokus

 1. Titta igenom de aktiva rabattkoderna för Bokus hos Rabattkalas. När du hittat en bra som är förenlig med ditt tänkta köp klickar du på den.
 2. Koden uppenbaras i rutan ”Din rabattkod” och vi flyttar över dig till bokus.com.
 3. Innan du börjar handla i Bokus webbutik bör du kopiera eller skriva ned rabattkoden.
 4. När du handlat färdigt måste du registrera dig som användare hos Bokus innan du kan slutföra köpet. Om du redan har ett konto loggar du bara in som vanligt.
 5. Under steg 2 där du bekräftar din beställning finns en text till höger som lyder “Ange kampanjkod”. Klicka på texten och ett fält där du kan mata in rabattkoden till synliggörs. Där skriver du in koden. 
 6. Slutför beställningen och var nöjd över att du handlat smart med en rabattkod från Rabattkalas.

Få köpet billigare med en rabattkod.

Omdömen för Bokus

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer