500Cosmetics rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för februari 2019, uppdaterade och godkända.
30%
30% rabatt på hela sortimentet hos 500Cosmetics
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 1 gång
Villkor
30%
30% rabatt på hela sortimentet hos 500Cosmetics
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 2 gånger
Villkor
25%
25% rabatt på hela sortimentet hos 500Cosmetics
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 117 gånger
Villkor
Fri frakt på hela sortimentet hos 500Cosmetics
Visa erbjudande
Använd 164 gånger
Villkor
Gratis klocka vid köp hos 500Cosmetics
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 6 gånger
Villkor
Gratis handklovar vid köp hos 500Cosmetics
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 3 gånger
Villkor
60 dagars returrätt hos 500Cosmetics
Visa erbjudande
Använd 0 gånger
Villkor
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till 500Cosmetics Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från 500Cosmetics!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

500Cosmetics - naturkosmetik på nätet

500Cosmetics tar fram hälso- och skönhetsprodukter för både män och kvinnor. Produkterna som kan köpas på hemsidan skapas och tillverkas direkt av företaget och innehåller 100% naturliga ingredienser. I sortimentet hittar man bland annat produkter som formar och tonar kroppen, produkter för hårvård och godkända viktminskningspreparat. 

Företagets historia

Verksamheten 500Cosmetics sattes i rullning år 2004 med initiativ från det holländska företaget Grupo Merchantis HT Cosmetics powered by Herbal Technologies. Webbutiken med dess produkter tillhör ännu idag samma företag. Företagsfilosofin var till en början, och är fortfarande inriktad på att möta människors behov när det kommer till hälsa och skönhet. Strävan efter skönhet som lever upp till besökarnas förväntningar och tillförlitliga skönhetsprodukter återspeglas i butikens sortiment. Idag har 500Cosmetics ett säljteam över stora delar av världen som plockar upp respons och resultat hos kunder.

Företaget har långlivad erfarenhet inom onlinesektorn och distribution. De har tidigare utmärkt sig för att vara innovativa och nytänkande. Marknadsstudier har visat att Grupo Mercantis är ett av de ledande företagen inom skönhet och dagligt välmående.

Certifierade produkter hos 500Cosmetics 

500Cosmetics har lösningarna när det kommer till bröstförstoring, manlig potens, feromoner, håravfall och annat för kropp, yta och själ. På den virtuella lagerhyllan finns olika produkter för samma ändamål för att öka chansen för att man som kund hittar en produkt som passar en själv och ens kropp. I butiken hittar man bland annat certifierade krämer och tabletter för att motverka olika sorters åkommor. Nedan återges ett handplock av butikens produkter:

 • Varesil pills
 • Feminil
 • Venus Medical
 • Siluette plus
 • Gnetics Extender
 • Phiero Woman
 • Size Gain Plus

Experternas utlåtanden

Är man osäker på en produkt eller vill veta mer om något man tänkt köpa på 500cosmetics hemsida finns yttranden från läkare som uttrycker sina åsikter om användningen av de produkter som tillverkas av företaget. Att läsa dessa recensioner kan vara till nytta för den som vill samla mer information om olika produkter.

Betalning hos 500cosmetics

Hos 500cosmetics kan man betala med olika sorters betalningsmedel. Det går att använda kreditkorten MasterCard, Maestro och VISA. Man kan också betala säkert via PayPal eller Klarna. Med Klarna har man möjlighet att först få sina varor hemlevererade och sedan betala köpet med 14 dagars betalningsfrist. 

Fraktalternativ och leverans

Produkterna som man beställer från 500cosmetics hemsida levereras fraktfritt när beställningen överstiger 485 kr. Det tar mellan 4-6 dagar för paketet att komma fram från lager till kund när man väljer standardfrakt. Det är också möjligt att välja expressleverans som tar ungefär 1-2 arbetsdagar. Expressfrakt kostar 124 kr på 500cosmetics.com. 

Ångerrätt och återbetalning

Vill man utnyttja ångerrätten när man beställt något hos 500cosmetics ska detta göras inom 14 dagar efter mottagandet av varan. Man meddelar företaget om retur genom det formulär som finns på 500cosmetics.com. Så snart produkten returnerats till lagret och registrerats får man en återbetalning på hela beloppet förutom fraktkostnaderna som förblir köparens kostnad. Returer ska skickas till följande adress: 

Natural Logistics
Calle Ana Mariscal 5
Pozuelo de Alarcón
28223 Spanien

Hjälp hos kundtjänst

Kundsupport är tillgänglig per telefon från måndag till torsdag från 9.00 till 17.30 och fredag från 8.30 till 15.00. Genom att ringa telefonnummer 08 - 44 68 54 21 eller genom att ringa kundtjänst via Skype på deras användarkonto se.500cosmetics.com får man snabbt svar. Annars kan kommunikationen med kundtjänst ske genom att skicka ett meddelande till e-postadressen se@500cosmetics.com. Dessutom kan kundsupport också nås via chattfönstret på webbplatsens hemsida som man hittar längst ner i högra hörnet.

Handla smart med en rabattkod hos 500Cosmetics

 1. Välj en rabattkod från Rabattkalas som är giltig för ditt köp hos 500Cosmetics.
 2. Tryck på koden för att bli omdirigerad till butikens hemsida.
 3. Kopiera siffer- eller bokstavskoden och spara den gärna på datorn eller nedskrivet på en lapp då den behövs i ett senare steg.
 4. Välj bland 500Cosmetics produkter och placera dem i kundvagnen.
 5. Gå till kundvagnen när du handlat färdigt. Ange rabattkoden i det tomma fältet för rabattkoder och tryck sedan på ikonen "Använd kupong".
 6. För att gå vidare med din beställning måste du logga in på ett befintligt konto eller skapa ett nytt konto.
 7. Gå vidare med din betalning och avsluta ditt köp hos 500Cosmetics. 

Rabattkoder kan anges i kundvagnen och i kassan.

Omdömen för 500Cosmetics

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer