footway.se

Footway rabattkod

0 Footway rabattkoder och 1 erbjudande för augusti 2017

Fri frakt på hela sortimentet hos Footway
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 7 1
Testad
Använd 160435 gånger
Skolstart
Footway rabattkoder som löpt ut – Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Footway!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Skor av alla de slag

Monumentalt skoutbud för hela familjen på Footway.se

Två ting är mycket centrala i Footways verksamhet, dels ligger en tyngdpunkt på bredd; i Footways webbutik ska det finnas skor för allas fötter oavsett smak. Den andra tyngdpunkten ligger på kundnöjdhet, därför brinner också Footway för god service. Villkoren när du beställer skor från footway.se är alltså mycket generösa, både vad gäller garantier, returer och frakt. I samband med det lyckade förvärvet av Heppo i april 2013 kan Footway snart erbjuda över 200 000 par skor i sitt lager – hemlevererat till dig inom 1-2 arbetsdagar.

Footway – Snart störst i Norden

Footway lanserades 2011 av Daniel Mühlbach, grundare och tillika VD för företaget. Företaget har varit en av de snabbast växande e-handelskedjorna gällande skor för kvinnor och män de senaste åren. I samband med att Footway förvärvade den virtuella skobutiken Heppo från CDON Group i april 2013 har Footway säkrat förutsättningarna för att dels bli den ledande skobutiken på nätet i hela Norden samt för att bli ett miljardbolag inom en överskådlig framtid. Man har tagit ett ytterligare steg mot denna status genom infölivandet av löparskobutiken Runforest som sedan 2015 helt har uppgått i Footway. Företaget har även köpt Brandos men den har fortsatt att drivas via en egen nätbutik.

Footways medarbetare

Skor, skotillbehör och sublim service hos Footway

Footway är en nätbaserad skobutik med ett stor utbud av skor för kvinnor och män i alla åldrar. Tack vare en mycket överskådlig hemsida kan vem som helst utan svårigheter snabbt hitta vad de söker efter för sina fötter, alla typer av skor har nämligen egna kategorier, och som om inte vore nog kan du specificera din sökning ytterligare genom att sortera ditt resultat efter färg och storlek. Bland de över 100 varumärkena som ryms i produktkatalogen hittar du:

 • Converse
 • TamarisSkor för alla tillfällen
 • Timberland
 • Nike
 • Adidas
 • Vagabond
 • Tretorn
 • Puma
 • Rieker
 • Ten Points

Det är enkelt att spara pengar med en rabattkod när du handlar hos Footway:

 1. Av de aktuella rabattkoder vi erbjuder väljer du en som passar ditt köp. En rabattkod är i vissa fall bara giltig om du exempelvis handlar för första gången, var alltså noga med ditt val.
 2. För att din rabattkod ska bli synlig måste du klicka på den, i samband med det kommer du också hamna på Footways hemsida.
 3. Kopiera koden för senare bruk. Shoppa sedan loss i webbutiken.
 4. När du handlat färdigt klickar du dig till Kassan. Bredvid ”Beställ-knappen” Finner du ett fält där du kan mata in din rabattkod. Mata in rabattkoden och gå vidare.
 5. Din rabatt kommer att dras av automatiskt, sedan är det fritt fram att slutföra ordern. Skor till reducerat pris är nu på väg hem till dig.

Fyll i rabattkoden här hos Footway

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8