Discshop rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för september 2019, uppdaterade och godkända.

USB-minne för 99 kr vid köp av 1 vara eller fler hos Discshop
Filmer från 29 kr hos Discshop
DVD för 29 kr vid köp över 100 kr hos Discshop
DVD för 49 kr vid köp över 200 kr hos Discshop
Boxar för 99 kr vid köp över 500 kr hos Discshop
Halloween-prylar från 12 kr hos Discshop
Blur-ray för 49 kr vid köp över 300 kr hos Discshop
Köp filmen Livet efter Dig för 149 kr hos Discshop
Fri frakt vid köp över 600 kr hos Discshop
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
20 %
20% rabatt på utvalda tv-serier hos Discshop
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på hela sortimentet hos Discshop
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på Oscarsnominerade filmer hos Discshop
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på Oscarsvinnare hos Discshop
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på Guldbaggebidragen hos Discshop
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på hela sortimentet hos Discshop
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på hela sortimentet hos Discshop
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på hela sortimentet hos Discshop
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på hela sortimentet hos Discshop
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på Oscarsvinnare hos Discshop
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på hela sortimentet hos Discshop
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på hela sortimentet hos Discshop
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på hela sortimentet hos Discshop
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Box för 99 kr vid köp över 400 kr hos Discshop
Fri frakt på hela sortimentet hos Discshop
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på hela sortimentet hos Discshop
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Discshop - för den som gillar underhållning

Spelen, tv-serierna, filmerna och musiken har i takt med teknikens framfart trätt in i populärkulturens vardagsrum där Discshop är en av de mer framstående butikerna inom försäljning av lagringsmedia och underhållning. Webbutiken tog sig an marknaden med besked då de redan 2003 tilldelades utmärkelsen ”Bästa nykomling”. Alltsedan dess har de flertalet gånger tilldelats pris och utmärkelser för sitt företagande online. Discshop är förutom sin serviceinriktade kundservice även kända för att leverera sina produkter snabbt till attraktiva priser. Aktiebolaget har sitt säte i Stockholm och tillhör Bonnierkoncernen. De jobbar ständigt på att vara först med att få in de senaste spelen och filmerna på butikshyllan.

En del av Discshops utbud.

Ledande shop inom hemunderhållning

Efterfrågan av multimediaprodukter och spel är någonting som Discshop, eller Discshop Svenska Näthandel AB som deras fullständiga namn är, vid ett relativt tidigt skede skulle komma att förstå sig på. Som barn av sin tid kring millennieskiftet, registrerade webbutikens grundare Erik Lindgren och Peder Lanefelt Discshop år 2001. Försäljning av underhållning i modern tappning gick hem hos internets första generation och har sedan dess expanderat i sin närvaro på nätet och bland konsumenter. Senast 2012 gick Discshop samman med det ledande e-handelsbolaget Adlibris och tillsammans utgör de en av internets ledande återförsäljare av hemunderhållning. 

I hyllan hos Discshop

I hyllan på Discshop hittar man ett brett sortiment av allt man kan tänka sig i skivväg. Utöver själva produkterna går det även att ta del av recensioner och omdömen samt korta filmsnuttar som ger en en försmak på vad man har att göra med i denna virtuella värld av film, spel och musik. Vill man spana in de senast släppta filmerna eller förfriska minnet med en klassiker så har Discshop det mesta. Utöver skivor ingår även digital underhållning, hemelektronik, hushållsprodukter och diverse filmprylar i webbutikens utbud. Butiken guidar sina kunder till rätt underhållning efter tycke och smak. Här är några av butikens kategorier:

 • Kampanjer
 • Musik
 • TV-serier
 • Blue-ray
 • DVD
 • Spel
 • Speltillbehör

Bli medlem i Discshops filmklubb

Att få jobba med just film, spel och musik är för personerna bakom Discshop en dröm i sig då alla i teamet är riktiga multimediafantaster. Det mesta i utbudet har de själva sett, testat och recenserat, och recensioner och annat kan man läsa om i Discshops filmklubb. I Filmklubben får man varje månad nya tips inom valfri filmgenre och får tillgång till fördelaktiga erbjudanden.

Discshops filmklubb.

Spel och film-nyheter till mejlen

Om man är intresserad av att få nyhetsbrev fyllda med filmtips och annat kan man registrera sin mejladress på Discshops.se. Man skrollar sig längst ner på hemsidan där en liten ruta visas. Först klickar man i de kategorier som man är intresserad av, såsom film, musik eller spel, och därefter bekräftar man registreringen genom att klicka på “Skicka”.

Hitta filmtips på Facebook

Instagram och Facebook finns Discshop för den som är intresserad av att följa dem och på så sätt aldrig gå miste om vad som försiggår i butiken. Tips, filmsnuttar och recensioner läggs upp titt som tätt som skänker en inspiration. Vet man inte vilken film man ska se i helgen kan man kika in på någon ut av kanalerna och se om ett av tipsen faller en i smaken.  

Discshop finns på Instagram.

Säker shop med flera betalningsalternativ

Hos Discshop finns det flera olika möjligheter att betala sitt köp. Svensk Distanshandel har gett Discshops webbutik en “Trygg E-handel”-stämpel, vilket innebär att man kan känna sig säker när man handlar i affären. Discshop har även blivit utsedda till Årets e-handlare 2014, vilket innebär att det är en säker och pålitlig internetshop med goda referenser. De betalningsalternativ som finns att välja mellan är:

 • Kreditkort (VISA, MasterCard)
 • Banköverföring
 • Klarna

Har man Swedbank, Handelsbanken, Nordea eller SEB är det fullt möjligt att välja banköverföring som betalningsmetod. Föredrar man att betala köpet via faktura, i förväg eller efter att man erhållit varorna, kan man välja Klarna vid checkout.

Paket till Sverige och utlandet

Fraktavgiften hos Discshop bestäms av vilken vara man beställer och hur flitig beställare man är. Fraktavgiften varierar mellan 0-29 kr. Skulle man bo utomlands och vilja beställa något från Discshop kostar frakten 100 kr för max. 4 produkter. Produkterna som man beställer levereras redan nästa dag om man gör sin order innan kl. 16.00 på en vardag. Det välkända logistikföretaget Postnord står för leveransen.

Returnera spel, skivor och film

Givetvis gäller distans- och hemförsäljningslagen även hos Discshop, så vill man returnera något som man köpt i shoppen. 14 dagar har man på sig att göra detta om man så önskar, och varan eller varorna som skickas tillbaka måste vara plomberade, det vill säga ej använda.

Frågor kring utbud och beställningar

För Discshops är det viktigt att deras produkter ska hålla hög standard hela vägen från lagerlokalen till TV-soffan, och vill man veta något gällande någon utav produkterna kan man enkelt kontakta Discshop på telefonnummer 08 - 505 655 50, eller mejl info@discshop.se. Discshops kundservice finns tillgängliga för frågor och svar gällande allt som har att göra med deras utbud, lagda beställningar och reklamationer.

Besök Discshop med en rabattkod och spara en slant

 1. Välj en kod bland Rabattkalas rabattkoder. Se till att rabattkoden som du väljer är giltig för ditt köp, att den inte är avsatt för förstagångskunder eller för minsta orderbelopp.
 2. Anteckna siffer- eller bokstavskoden vilken görs synlig när du trycker på rabattkoden. Tryck på rabattkoden för att bli omdirigerad till Discshops hemsida.
 3. På discshop.se väljer du de produkter som du vill köpa genom att trycka på Köp. Dina varor placeras då i kundvagnen.
 4. Tryck på din kundvagn, klicka på Till kassan när du vill gå vidare med din order.
 5. I kassan börjar du med att kryssa för det betalsätt som du vill använda dig av. Ange sedan din rabattkod i fältet med rubriken ”Presentkort/ Rabattkod” och tryck på ”Hämta”. Rabatten dras av från det totala beloppet.
 6. Välj leveranssätt och avsluta ditt köp genom att trycka Genomför köp.
 7. Rabattkalas rabattkoder gör det möjligt för dig att underhållas till ett rabatterat pris!

Rabattkoder hos Discshop.

Omdömen för Discshop

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer