apotekhjartat.se

Apotek Hjärtat rabattkod

0 Apotek Hjärtat rabattkoder och 0 erbjudanden för maj 2017

Vi har tyvärr inte hittat några aktuella
rabattkoder eller erbjudanden för webbutiken.

Gå direkt till webbutiken.

Missa aldrig en rabattkod från Apotek Hjärtat!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Apotek Hjärtat – Allt för ditt välmående

Sedan apoteksmonopolet försvann i Sverige har såväl lovord som kritik varit en del av var mans vardag, åtminstone till en början. Få kan väl emellertid förneka det praktiska i att man numera kan sköta sina apoteksbestyr helt via nätet. Idag finns det kanske inte överdrivet många nätapotek, men de få som finns är högt skattade av människor som kanske har rörelsehinder, inte något apotek i närheten av sin vistelseort eller helt enkelt inte har särskilt mycket tid till hands. På Apotek Hjärtats hemsida kan du beställa allt som du normalt kan få tag på vid ett fysiskt apotek; det vill säga alla typer av receptfria hjälpmedel som alvedon, schampoo och intimprodukter. Har du dessutom e-legitimation kan du även beställa receptbelagda läkemedel.

Apotek Hjärtat – Över 390 apotek

Sveriges största privata apotekskedja har runt 390 butiker runt om i landet och nära 2000 anställda. Kedjan heter Apotek Hjärtat. Det hela tog sin form i början av 2010 då den nya regeringen avskaffade det gamla apoteksmonopolet, i samband beslutet hängde man upp 206 Hjärtat-skyltar på apotek runt om i Sverige, och i takt med att kedjan varit av det populärare slaget har ytterligare ungefär 130 apotek adderats till Hjärtats portfölj. En stor del av deras medarbetare har över 5 års högskoleutbildning, så du kan utan större problem få kvalificerad hjälp om du så skulle behöva. Naturligtvis är deras webbplattform anpassad för både e-recept och högkostnadsskydd.

Innan Apotek Hjärtat slog upp sina portar var apoteksupplevelsen kanske inte alltid den trevligaste, kala och gamla lokaler, med en föråldrad layout på såväl varuplaceringar som kösystem hörde till standardbesöket. Men det här nya apoteket hade en vision. Ledningsgruppens vd Anders Nyberg förklarar att det framförallt är fyra koncept som bidragit till kedjans framgång:

 • Besöksupplevelsen ska vara varm och lustfylld.
 • Större sortiment för egenvård.
 • Arbetsplatsen ska vara bra för medarbetarna.
 • Utpräglad miljö, man ska känna direkt om man är i ett Hjärtat-apotek.

Lika mycket egenvård som receptbelagt

Till en av de mer lyckade koncepten hos dem hör den omprioriterade fokusen på egenvårdssortimentet. Om det innan reformen var särdeles hög inzooming på receptbelagda läkemedel så liknar Hjärtats motsvarighet mer en vanlig butik, med väl uttänkta platser för varje produktkategori. Något som till exempel var ovanligt tidigare var en egen sektion för hudvård; numera är det emellertid, tack vare Hjärtat, snarare regel än undantag. På nätet är butiken av naturliga skäl annorlunda bestyckad, de olika produktkategorierna är fler till antalet och kommer i ett mer detaljerat utförande. Det finns även fler produkter tack vare ett centrallager. I sortimentet hittar du bland annat dessa kategorier:

 • Hårvård
 • Djurvård
 • Allergi
 • Resa
 • Rökfri
 • Sömn

Om du vill spara pengar kan du använda en rabattkod.

 1. Ta först fram den rabattkod du önskar använda.
 2. För att göra den synlig måste du klicka på den.
 3. Klicket kommer även omdirigera dig till butiken.
 4. I butiken handlar du nu efter behag.
 5. När du känner dig färdig går du till varukorgen.
 6. I denna överblick över dina varor hittar du ett rabattkodsfält.
 7. Knappra in koden i fältet och kontrollera rabatten.
 8. När allt är klappat och klart betalar du.
 9. Var nu glad över billigare köp hos Apotek Hjärtat.

Här kan du göra ditt köp billigare

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv det första omdömet!

The site does not support this resolution on IE 8