Gymgrossisten rabattkod

Fri frakt vid köp över 500 kr hos Gymgrossisten
Visa erbjudande
Använd 33218 gånger
Villkor
Fri returfrakt hos Gymgrossisten
Visa erbjudande
Använd 171 gånger
Villkor
Gymgrossisten rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Gymgrossisten Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Gymgrossisten!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Gymgrossisten är din specialist på kosttillskott på nätet

Gymgrossisten är Nordens ledande distributör av kosttillskott på nätet. Deras utbud omfattar en oerhörd mängd produkter, vid sidan av kosttillskott av alla möjliga typer - från fettförbrännande och muskelökande till aminosyror och proteiner – hittar du även träningsattiraljer som kläder, träningsutrustning och träningstillbehör. Hela sortimentet riktar sig till både kvinnor och män. För dig som är osäker på vilka tillskott som passar just din kropp finns även en allergi- samt energibehovsguide på deras webbplats.

Gymgrossisten – For Athletes, By Athletes

Företaget Gymgrossisten grundades 1996 och två år senare, 1998, uppkom webbutiken gymgrossisten.com. Det började som ett relativt litet bolag, men har tack vare en omsorgsfull förvaltning som alltid satt kundens behov främst, vuxit till att bli marknadsledande i Norden inom sin domän, något som medfört att de globalt är ett av de största företagen inom försäljning av kosttillskott till slutkonsument. 2007 förvärvades företaget av Skandinaviens ledande e-handelskoncern CDON Group. Idag är Gymgrossisten etablerad återförsäljare på den svenska, norska, finska, danska och tyska marknaden.

peter blahá använder gymgrossistens produkter

Det mesta inom kosttillskott och träning i Gymgrossistens webbutik

I webbutiken finner du ett i det närmaste komplett sortiment av produkter av prestationshöjande kosttillskott. Enklare livsmedel och fettförbrännare för dig som vill komma i form, proteinpulver och muskelökningstillskott för kroppsbyggaren, omega-3 och mineraler för hälsomedvetna m.m.. Tack vare att Gymgrossisten är helt nätbaserad slipper de alla dyra omkostnader som ovillkorligen kommer med butikslokaler och därför är också priserna på deras produkter bland de lägsta på marknaden samtidigt som de håller högsta kvalitet. För träningsintresserade finns förutom kosttillskott en rad tillbehör för försäljning i deras webbutik, där hittar du bland annat:

 • Träningskläder
 • Träningshandskar
 • Pulsmätare
 • Vattenflaskor
 • Träningshandskar
 • Kampsportstillbehör
 • Bälten
 • Hantlar
 • Löpband

Handla med en rabattkod på Gymgrossisten så sparar du pengar:

 1. Leta reda på en aktuell rabattkod att spara pengar med när du handlar från gymgrossisten.com. Ta en med villkor som passar din beställning.
 2. När du bestämt dig för en rabattkod klickar du på den. Du kommer nu se koden och bli förflyttad till gymgrossisten.com.
 3. Notera koden. Därefter kan du obekymrat handla i webbutiken.
 4. När du handlat färdigt och gått till Kassan finner du direkt ett fält med tillhörande text: Ange presentkort eller rabattkod. I det fältet fyller du i din rabattkod.
 5. Priset dras av automatiskt och för att slutföra din beställning måste du nu registrera dig om du inte redan är kund sedan tidigare.
 6. I väntan på att din beställning ska dimpa ned i brevlådan kan du vara glad över att du fått produkterna till ett billigare pris. 

här visas fältet du skriver in rabattkoden i

Omdömen för Gymgrossisten

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8