Gymgrossisten rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2019, uppdaterade och godkända.
Fri frakt vid köp över 500 kr hos Gymgrossisten
Visa erbjudande
Använd 34042 gånger
Villkor
Fri returfrakt hos Gymgrossisten
Visa erbjudande
Använd 583 gånger
Villkor
Gymgrossisten rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Gymgrossisten Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Gymgrossisten!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Gymgrossisten - specialisten på kosttillskott 

Gymgrossisten är en av Skandinaviens ledande distributörer av kosttillskott online. Deras utbud omfattar massvis av produkter, vid sidan av kosttillskott av alla möjliga typer finner man även träningstillbehör, sport outfits, utrustning och mycket annat som behövs inför gympasset. Sortimentet riktar sig till både kvinnor och män. Är man osäker på vilka tillskott som passar just ens egen kropp har man möjlighet att välja tillskott utefter kategori så som muskelbyggande, styrka eller kondition.  

Kosttillskott och proteiner hos Gymgrossisten.

För atleter, av atleter

Företaget Gymgrossisten grundades 1996 och två år därpå uppkom webbutiken gymgrossisten.com. Det började som ett relativt litet bolag men har vuxit till att bli marknadsledande i Norden inom sin genre, tack vare en omsorgsfull förvaltning som alltid satt kundens behov i första hand. Detta har gjort att de flera gånger utsetts till ett av de mest framgångsrika företagen i Sverige av både “Veckans Affärer” och “Dagens Industri”. 2007 förvärvades företaget av Skandinaviens ledande e-handelskoncern Qliro Grou, som även driver bolag som CDON, Nelly och NLY Man. Idag är Gymgrossisten etablerad återförsäljare på den svenska, norska, finska, danska och hela europeiska marknaden.

Gymgrossisten - av atleter, för atleter.

Det mesta inom kosttillskott och träning

I webbutiken finner man ett i det närmaste komplett sortiment av produkter av prestationshöjande kosttillskott. Livsmedel och fettförbrännare för den som vill komma i form, proteinpulver och muskelökningstillskott för kroppsbyggare, Omega-3 och mineraler för hälsomedvetna är bara några av de produkter som man finner i sortimentet. Tack vare att Gymgrossisten är helt nätbaserade slipper de alla dyra omkostnader som ovillkorligen kommer med butikslokaler och därför är också priserna på deras produkter bland de lägsta på marknaden. Samtidigt som de försöker pressa priserna har de även som mål att hålla högsta kvalitet på alla sina varor. För alla träningsfreaks finns förutom kosttillskott en rad tillbehör för försäljning i deras webbutik, där man bland annat hittar:

 • Träningskläder
 • Vattenflaskor
 • Träningsmaskiner
 • Kampsportstillbehör
 • Hantlar och tillbehör
 • Superfoods
 • Musik och elektronik

Smått och gott för träningen hos Gymgrossisten.

Flitiga uppdateringar i nyhetsbrevet 

Föredrar man att hålla sig uppdaterad genom nyhetsbrev är det en god idé att också anmäla sig till Gymgrossistens. Detta gör man längst ner till vänster på hemsidan. Som prenumerant erhåller man information, nyheter, kampanjer och artiklar direkt till sin inkorg. Ett enkelt sätt att hålla träningsmotivationen uppe på är att ta en titt varje gång ett nytt nyhetsbrev dyker upp, och skulle man någon gång vilka avsäga sig nyhetsutskicket är detta inga problem - ett enkelt klick längst ner i nyhetsbrevet och man är avregistrerad. 

Motivation, inspiration och pepp i sociala media

Gymgrossisten går att följa i sociala media via Facebook, Instagram och Youtube. På Facebook kan man interagera med företaget och man blir ständigt informerad om diverse kampanjer och nyheter. På Instagram får man ta del av bilder och inspiration. Ibland postats även tävlingar där man kan delta och vinna fina priser. 

Gymgrossistens Youtube-kanal är till för att motivera och inspirera. Där finns videos med tips och tricks som man kan följa om man vill komma igång med träningen på allvar eller bara hålla uppe motivationen. I videon nedan förklarar Mårten Nylén mer om det. 


Qliro faktura och kortbetalning 

Vill man först få hem varorna och sedan betala finns det möjlighet att betala med faktura hos Gymgrossisten. Detta görs via Qliro och fakturan ska vara betald inom 14 dagar för privatpersoner. En fakturaavgift på 19 kr tillkommer. Det går även att välja delbetalning med Qliro, så länge man inte har några betalningsanmärkningar eller andra innestående fakturor. Det går också bra att betala med kort på sidan. Mer om de olika betalningsalternativen finns att läsa här.

Paket på posten från Gymgrossisten

Paketen som skickas från Gymgrossisten till kund tar ca. 1-3 arbetsdagar att få hem. Leveranstiden kan dock variera från produkt till produkt eller beroende på vilken tid på året det är, men så fort beställningen skickats ut får man ett bekräftelsemejl skickat till sin inkorg. PostNord och Bring är de leveranspartners som går att välja mellan hos Gymgrossisten. 

Registrera retur och skicka tillbaka

Som kund har man precis som i en fysisk affär rätt att ångra sitt köp hos Gymgrossisten inom 14 dagar från att man fått hem varorna. Vill man byta en vara gör man en helt ny beställningar och skickar helt enkelt bara tillbaka den produkt man vill returnera. För att skicka tillbaka något loggar man in på sitt konto och registrerar returen under “Mina beställningar”. 

Kundservice på chat, telefon och per formulär

Det går att ringa Gymgrossisten om man skulle ha en fråga på lager. Detta gör man mån-fre mellan kl. 08.00-18.00 till telefonnummer 010 - 884 48 80. Om man föredrar andra sätt att kontakta kundtjänst på kan man också använda sig av kontaktformuläret som finns på hemsidan eller läsa igenom vanliga frågor och svar. Det går också att chatta med kundservice-personalen. 

Kontakta proffsen på Gymgrossisten om frågor skulle uppstå.

Spara pengar hos Gymgrossisten - använd en rabattkod

 1. Leta reda på en aktuell rabattkod att spara pengar med när du handlar från gymgrossisten.com. Ta en rabattkod med villkor som passar din beställning.
 2. När du bestämt dig för en rabattkod klickar du på den. Du kommer nu se koden och bli förflyttad till Gymgrossistens hemsida. 
 3. Kopiera koden. Därefter kan du obekymrat handla i webbutiken.
 4. När du handlat färdigt och gått till kassan finner du direkt ett fält med texten “Ange rabattkod eller presentkort”. I det fältet fyller du i din rabattkod och klickar sedan på “Använd”. 
 5. Priset dras nu av och för att slutföra din beställning registrerar du dig om du inte redan är kund sedan tidigare.
 6. I väntan på att din beställning ska dimpa ned i brevlådan kan du vara glad över att du fått produkterna till ett billigare pris. Grattis!

Har du en rabattkod? Fyll i den i det inringade fältet på Gymgrossistens hemsida.

Omdömen för Gymgrossisten

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer