Hedbergs Guld & Silver rabattkod

15%
15% rabatt på smycken från Hedbergs Collection hos Hedbergs Guld
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 5 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 500 kr hos Hedbergs Guld & Silver
Visa erbjudande
Använd 273 gånger
Villkor
1 års garanti på smycken hos Hedbergs Guld
Visa erbjudande
Använd 11 gånger
Villkor
Hedbergs Guld & Silver rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Hedbergs Guld & Silver Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Hedbergs Guld & Silver!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Hedbergs Guld är störst i Sverige på smycken över internet

Sveriges största smyckesbutik på internet heter Hedbergs Guld. Med samlad erfarenhet sedan 40-talet kommer det knappast som en överraskning att Hedbergs Guld erbjuder en webbutik med ett rikt sortiment av högkvalitativa smycken och varor till bra priser. Förutom luxuösa guld-, silver- och diamantsmycken finner du även ett stort urval av matsilver, klockor och presentartiklar i deras välsorterade webbutik.

Hedbergs Guld – Lyx och kvalitet till låga priser

Hedbergs Guld har funnits sedan 1947, företaget grundades i Dalsjöfors i Dalarna. Till en början hade Hedbergs Guld egen smyckesproduktion och agerade främst som underleverantör till många större guldsmedsaktörer på den svenska marknaden. Så småningom började försäljningen att bli viktigare än produktionen, under 80-talet bestämde man sig för att öppna en butik som blev så framgångsrik att man började prata om Dalsjöfors som ”guldets Ullared”. Hedbergs Guld köpte in sina varor direkt från producenterna, helt utan mellanhänder, och höll därmed så låga priser att resten av branschen fick svårt att hålla jämna steg med konkurrenten. De låga priserna ledde dock till att Hedbergs Guld gick i konkurs i slutet av 90-talet. Sedan dess har företaget startats upp i ny regi, och är sedan några år tillbaka marknadsledande på att sälja smycken över internet. För den intresserade finns butiken i Dalsjöfors fortfarande kvar; än idag förblir den ett populärt resmål för smyckesentusiaster runt om i landet.

En mångfald av glänsande smycken till skinande priser i Hedbergs Guld-webbutik

Hedbergs Guld har som motto ”lyx och kvalitet till låga priser”, något som vem som helst genom en snabb titt i deras webbutik kan säkerställa. Här finns alla kategorier av smycken: armband, örhängen, halsband, ringar m.m., och det i alla prisklasser, från enklare läderarmband till exklusivare diamantörhängen. Utbudet sträcker sig även till andra typer av produkter som silverbestick, presentartiklar, solglasögon och klockor – här finns accessoarer för alla smaker. Hedbergs Guld säljer bara guldsmycken kontrollerade av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, de är därmed stämplade med den svenska Kattfoten. Alla guldsmycken är tillverkade i 18 karats guld. Samtliga diamanter är köpta i överensstämmelse med The Kimberly Certification Scheme (KCPS). Här följer ett urval av de många varumärken vars produkter återfinns i webbutiken:

 • Schalins ringar
 • Hello Kitty
 • MEMAGAB
 • Spinning Jewelry
 • SNÖ of Sweden
 • Edblad
 • Humanity
 • Police
 • Flemming Uziel
 • Kalas
 • Gense matsilver

Spara pengar - Såhär använder du en rabattkod i Hedbergs Guld-webbutik

 1. Först och främst bestämmer du dig för en Hedbergs Guld Rabattkod du vill använda. Tänk på att undersöka kodens villkor noga, det kan vara så att rabattkoden endast är giltig om du handlar för första gången eller om du handlar för en viss summa.
 2. När du hittat en rabattkod för Hedbergs Guld som du kan spara pengar med, klickar du på den.
 3. Rabattkalas dirigerar nu om dig till Hedbergs Guld-webbutik, och koden görs samtidigt synlig.
 4. Notera rabattkoden, då du ska använda den senare. Skriv ned eller kopiera den.
 5. Därefter handlar du som vanligt i webbutiken. Lägg de önskade produkterna i varukorgen.
 6. När du handlat färdigt loggar du in och klickar på ”Kassa” högst upp i högra hörnet. Har du inget konto måste du först registrera dig.
 7. I kassan har du möjlighet att fylla i din rabattkod under fliken ”Rabattkupong”. Fyll i koden, tryck på ”Lös in”, rabatten aktiveras automatiskt och ditt totalpris ska reduceras.
 8. Slutför beställningen genom att fylla i resten av den nödvändiga informationen. Eftersom du varit smart och använt en rabattkod kan du vara extra nöjd med ditt inköp.

här demonstreras var du ska mata in rabattkoden

Omdömen för Hedbergs Guld & Silver

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8