Lenson rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
50 kr
50 kr rabatt för nykunder hos Lenson
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 19 gånger
Villkor
25% rabatt på goggles hos Lenson
Visa erbjudande
Använd 16 gånger
Villkor
Upp till 40% rabatt på linser hos Lenson
Visa erbjudande
Använd 81 gånger
Villkor
Lenson rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Lenson Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Lenson!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Lenson - linser och solglasögon online

Att beställa linser över nätet är en trend som vuxit starkt under de senaste åren. Idag är det många som beställer sina linser online med tanke på hur enkelt det är. Lenson är en av de större butikerna i Norden när det kommer till just linsförsäljning på internet. I Lensons webbutik hittar man alla typer av linser från en rad stora tillverkare. Butiken bjuder på allt från glasögon och linser för synfel till sådana som i huvudsak är till på grund av utseendemässiga skäl. 

Lenson erbjuder glasögon och linser till billiga priser.

 

Företagsidé och utmärkelser

Sedan 2004 har Lenson sålt linser över nätet. Företaget som har sin bas i Stockholm grundades av de två entreprenörerna Kim Persson och Johan Bergenheim. Lensons verksamhet har sedan starten vuxit storartat och idag tillhör de en av norra Europas största verksamheter när det kommer till linser på nätet. Deras mål och vision är att kunna erbjuda marknadens mest kundvänliga priser på linser och synvård.

Lenson har fått ta emot ett flertal priser, bland annat har de blivit utsedda till ”Årets e-handlare” åtta år i rad av PriceRunner.ses användare. De har även fått utmärkelsen "Årets Gasellföretag" av Dagens Industris undersökning DI Gasell. 

Skaffa ett par nya solglasögon eller glasögon till ett bra pris. Lenson har ett stort sortiment av snygga modeller.

Mängder av olika linser i Lensons webbutik

Det är lätt att förstå varför det är så populärt att beställa hem linser över internet när det innebär att linserna trillar ned i brevlådan istället för att man ska behöva springa runt på stan och leta efter dem. Det är också mycket tack vare de prenumerationstjänster som idag erbjuds av online-butikerna som näthandeln inom linser har ökat. Tjänsten går helt enkelt går ut på att man får hem linserna i brevlådan en bestämd tid varje månad. På så sätt kan man vara säker på att aldrig behöva gå utan linser. 

I övrigt är samtliga produkter hos Lenson orginalprodukter, och några av de varumärken som förekommer i sortimentet är:

 • Air Optix
 • Lenson
 • Proclear
 • Biomedics
 • CooperVision
 • Alcon
 • Bausch & Lomb
 • Biofinity
 • Johnson & Johnson

Massvis av linser i Lensons utbud.

Clickland Reload - en prenumerationstjänst

Med ClicklandReload kan man enkelt och snabbt beställa linser på nytt. Det räcker med att man gjort en beställning hos Lenson vid ett enda tillfälle, och därefter sparas ens recept i Lensons system. Efterkommande gånger då man vill beställa nya linser behöver man helt enkelt bara klicka på den länk som skickas ut i ett påminnelsemejl, som man får så fort ens linser är beräknade att ta slut. Genom att följa länken läggs samma produkter som senast ner i varukorgen, och på så sätt tar ens nästkommande beställning bara ett par klick att utföra. 

Lenson syns i sociala media

Facebook och Youtube har man som kund eller fan möjlighet till att följa Lenson. Det går även att ta kontakt med företaget via privat meddelande eller genom att skriva på deras Facebook-vägg. På Youtube läggs reklamsnuttar och annat kul upp för den som vill kolla. 

Betala linser och solglasögon hos Lenson

Linserna och solglasögonen hos Lenson går att betala på valfritt sätt. De alternativ som erbjuds i webbutiken är: 

 • Faktura 
 • Kortbetalning
 • Direktöverföring

Då det är Klarna som har hand om betalningssteget på Lensons hemsida har man möjlighet att välja om man vill dela upp köpet, om man vill betala senare, föra över säkert med Bank-ID eller lägga in köpet på sitt Klarna Konto. 

Leverans av linser

Leveranstiden hos Lenson kan variera från produkt till produkt. De generella tiderna för frakten från lager till kund är: 

 • 1-3 dagar för kontaktlinser och solglasögon
 • 1-3 veckor för beställningsvaror

Det går att beställa till alla adresser i Sverige. Bor man i något av de andra nordiska länderna bör man istället gå in på respektive lands sida och göra sin beställning där. 

Att ångra ett köp hos Lenson

Med sin nöjdhetsgaranti erbjuder Lenson sina kunder hela 3 månaders ångerrätt. Ångerrätten gäller varor som är oanvända där förpackningen fortfarande är obruten. Vill man skicka tillbaka en vara bör man returnera den i sin orginalförpackning och först meddela kundservice om returen. 

Kontakta Lensons kundtjänst för hjälp

Mejlar man support@lenson.com kan man räkna med att få svar inom ett par arbetsdagar. Det går även bra att ringa direkt på telefonnummer 020 - 455 455

Lenson har en "Frågor och svar"-sektion på hemsidan där många av de vanligast ställda frågor och svar finns angivna. Här har man möjlighet att läsa sig till det mesta som rör en beställning, en produkt eller andra linsrelaterade frågor.

Använd en rabattkod för att få dina linser till ett billigare pris

 1. Bestäm dig för vilken av våra rabattkoder som du vill använda när du handlar hos Lenson. Kontrollera kodens villkor så att den kan kombineras med det du har tänkt köpa. 
 2. Klicka på den rabattkod du vill använda. Du hamnar då på Lensons webbplats och din kod görs synlig.
 3. Innan du börjar handla i webbutiken bör du spara koden genom att anteckna den eller kopiera den. 
 4. När du är färdig med shoppingen hos Lenson går du till kassan. Där kan du fylla i din rabattkod i fältet "Rabattkod", strax ovan totalsumman till höger.
 5. Efter att du fyllt i koden och rabatten dragits av fyller du i resten av uppgifterna och klickar på "Slutför köp". Med hjälp av en rabattkod är prisreducerade linser nu på väg hem till dig.

I det inringade fältet finns det plats för en Lenson rabattkod.

Omdömen för Lenson

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer