Live it rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
20%
20% rabatt på utvalda upplevelser hos Live it
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 5 gånger
Villkor
12 månaders fri bytesrätt hos Live it
Visa erbjudande
Använd 3840 gånger
Villkor
Upplevelsepresenter från 395 kr hos Live it
Visa erbjudande
Använd 46 gånger
Villkor
Live it rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Live it Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Live it!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Live it – 500+ upplevelser

Att komma på en bra present att ge till någon som redan har allt är inte alltid det lättaste. Självklart finns det standardpresenterna som en flaska vin och en ask fin choklad, men vill man ge något som inte bara sticker ut, men som också ger ett bestående intryck hos mottagaren måste man ibland tänka länge. Om man nu inte bestämmer sig för att ge bort en upplevelse från Live it. Det är nämligen webbutiken som erbjuder upplevelser, spännande och fartfyllda såväl som lugna och intressanta. Testkör en Lamborghini, hoppa fallskärm, en hel dag på ett spa eller fotokurs för två, Live it ger dig chansen att få ett minne för livet!

Live it – Sveriges största upplevelseföretag?

Upplevelseföretaget Live it grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Med över 500 upplevelsepaket i katalogen och med samarbeten med landets bästa arrangörer är Live it idag marknadsledande i branschen. Deras grundare och ägare heter Jonathan Kirby och Martin Charlton (nuvarande vd) – dessa utnämndes år 2008 till Årets Företagare i Stockholm av Företagarna, som är Sveriges största organisation i sin kategori. Live it innehar ett certifikat från Trygg E-handel, samt bedriver ett samarbete med MinStoraDag, en stiftelse som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina drömmar.

 

 

Från vinprovning till tyngdlöshet

Med hundratals olika upplevelsepaket i sortimentet kan du vara säker på att det finns en upplevelse för alla på liveit.se. Det spelar ingen roll om mottagaren av upplevelsen är en rastlös adrenalinjunkie eller tvärtom, den bekväma och högst försiktiga typen, Live its upplevelser har potential att mätta alla munnar,  ålder och personlighetstyp ovidkommande. För de intresserade har även Live it möjlighet att erbjuda internationella upplevelsepaket av mycket exklusiv karaktär, som till exempel att uppleva tyngdlöshet, flyga stridsflygplan eller klättra på Mount Everest. Deras populäraste paket är emellertid:

 • Ost- och vinprovning
 • Takvandring
 • Kör Lamborghini/Ferrari
 • Kör Speedcat
 • Spökvandring
 • Spa-dag för två
 • Flyboard
 • Matlagningskurs

Använd en rabattkod och spara slantar när du beställer från Live it

 1. Välj ut den rabattkoden du tycker passar ditt tänkta köp bäst – du gör koden synlig genom att klicka på den.
 2. Samtidigt som du klickar på rabattkoden kommer du även omdirigeras till webbutiken i fråga.
 3. Det är rekommenderat att du sparar rabattkoden, därefter är det fritt fram att beställa från Live it.
 4. När du har bestämt vad du vill köpa går du till kassan. Under steg 4. Betalsätt finns en ruta där du kan fylla i din rabattkod.
 5. När rabatten har dragits är det bara att trycka iväg ordern och kort därefter vara nöjd över att du sparat pengar med en rabattkod från Rabattkalas.

under steg 4. kan du fylla i din rabattkod

 

Omdömen för Live it
1 omdöme
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Lös in rabattkoden

Dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme
skrev 19.05.2014
Usel kundservice
Beställningsprocess
Fraktsätt
Kundtjänst
Rabattkod
Värdelöst..
Fick ett presentkort av min tjej när jag fyllde 30. När jag skulle boka första gången så hade guiden fullt upp och han skulle ringa upp. Han ringde aldrig upp. Nästa gång jag skulle boka så hade gilltighetstiden på mitt presentkort gått ut och har gilltighetstiden gått ut så är det HELT kört! 2500kr åt helvete! Har själv jobbat i butik där det ibland kommer in någon med ett presentkort som gått ut. Självklart så fick dom utnyttja det ändå (Bra kundservice) men här var det kört. Ganska mycket pengar dessutom.. Tråkigt då jag ju faktiskt försökte boka inom gilltighetstiden första gången.
Ha det så kul med min flickväns pengar!!
Var detta till hjälp? 1 0

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer