PhotoBox rabattkod

30%
30% rabatt vid köp över 300 kr hos PhotoBox
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 312 gånger
Villkor
30%
30% rabatt vid köp över 300 kr hos PhotoBox
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 1 gång
Villkor
30%
30% rabatt på foton och posters hos PhotoBox
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
Gratis fotobok vid köp av 2 fotoböcker hos PhotoBox
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 129 gånger
Villkor
Upp till 70% rabatt på massvis av produkter hos Photobox
Visa erbjudande
Använd 383 gånger
Villkor
Upp till 60% rabatt på kalendrar och almanackor hos Photobox
Visa erbjudande
Använd 219 gånger
Villkor
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till PhotoBox Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från PhotoBox!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

PhotoBox - en av de största på digital fotoframkallning

För professionell framkallning av ens digital bilder är PhotoBox med sina över 30 miljoner medlemmar ett tänkvärt alternativ. Här kan man förvandla sina finaste minnen till fotoalmanackor, fotoböcker, iPhone-skal och mycket mera. Man har som kund stor valfrihet när det kommer till utformningen av ens produkter. Det går att addera och redigera text samt välja bland en mängd olika layouts till sina fotoartiklar. Allt för att man ska kunna få en så personlig upplevelse som möjligt när man handlar hos PhotoBox.

Placera foton på den produkt du önskar med hjälp av Photobox.

Med fokus på kundnöjdhet, innovation och förbättring

Graham Hobson heter entreprenören som 2000 grundade företaget PhotoBox. Med ett genuint intresse för fotografering i bagaget ville Graham Hobson skapa en plattform där man både kunde lagra och dela sina bilder på internet som ett bättre alternativ till att förvara dem på datorn. Idag är PhotoBox med sina över 30 miljoner användare en av ledarna inom digital fotoframkallning i Europa. Företaget är idag (2017) aktivt i 19 länder med kontor och produktion baserat i London och Paris

Dela dina favoritbilder med andra.

Från norr till söder. I 19 länder finns Photobox till tjänst för alla fotoälskare.

PhotoBox har som motto att hela tiden sträva mot innovativa lösningar och förbättring. Under varje förändring har de alltid sina kunder i åtanke och försöker fokusera på lösningar som gör bildframkallningen så enkel och smidig för användarna som möjligt. Photobox är med det sagt alltså måna om kundnöjdhet, men också om miljön. Till följd av detta har de erhållit det franska certifikatet “Imprim'vert” vilket utfärdas av CCIP (Handelskammaren i Paris) och FICG (Förbundet för industri och grafisk kommunikation).

Proffs- så väl som hobbyfotografer runt om i hela världen använder sig av Photobox tjänster.

Förvara en obegränsad mängd foton hos PhotoBox

Grundtanken om att erbjuda sina kunder kvalitativa fotoprodukter samt utmärkt service kvarstår hos PhotoBox. Som registrerad användare kan man förvara en obegränsad mängd digitala bilder på hemsidan. En enskild bild får dock inte överstiga 25 MB. Man erbjuds därefter möjligheten att framkalla bilderna antingen på traditionellt fotopapper eller på en rad andra sätt; exempelvis kan man skapa en fotoalmanacka, fotokalender eller en fotobok med sina favoritbilder. Därtill kan man infoga sin egen text och layout för optimal personlig prägel. Fotografier kan bland annat framkallas på någon utav dessa produkter:

 • Almanackor
 • Tavlor
 • Mjukisdjur
 • Muggar
 • Pussel
 • Böcker
 • Smartphone-skal
 • Smycken
 • Posters

Du väljer själv hur du vill trycka dina foton hos Photobox.se.

Photobox i App Store

Photobox har utformat en app för alla sina kunder som gör att tjänsten blir enklare att använda från mobila enheter. I appen kan man lägga in sina favoritbilder och skriva ut dem samt göra beställningar precis som på hemsidan. Appen finns för både iPhone, iPad, Android och surfplattor. Aplikationen finner man längst ner på Photobox sida eller här.  

Häng med i svängarna på Facebook

Photobox är butiken för den som vill ge bort en personlig gåva eller skapa ett familjealbum med oförglömliga bilder från semestern, dopet eller annan högtid. På Facebook kan man följa företaget om man vill hänga med i svängarna och få tips och nyheter från dem i sitt flöde. På sin sida tipsar de sina följare om nya produkter eller lägger upp inspirerande bilder. Utöver Facebook kan man också hitta dem på Google+ och Instagram där liknande material kan hittas. 

Inspireras på sociala medier.

Tryggmärkt sida och säker betalning

Det går att betala med kort och PayPal i Photobox butik. Man väljer själv det betalningssätt som passar en bäst. De kreditkort som godkänns i butiken är VISA och MasterCard. För att betala med PayPal ska man bara koppla sitt konto dit och därefter sköts betalningen tryggt genom dem. Photobox.se är märkt med en Trygg E-handel-stämpel vilket gör att man kan känna sig trygg när man slutför sitt köp. Inga extra kostnader tillkommer för de olika betalningsmetoderna. 

Frakttid och kostnader hos Photobox

Så fort en beställning lagts på Photobox hemsida gör lagerarbetarna allt för att få iväg varorna så snabbt som möjligt. Görs beställningen innan kl. 11.00 på en måndag-fredag skickas ordern oftast iväg redan samma dag. PostNord tar hand om leveransen och frakttiden ligger på ca 4-5 arbetsdagar. Har man extra bråttom går det att försäkra sig om att få paketet snabbt genom att välja expressleverans när man utför sin order. Då levereras paketet inom 48 timmar. Fraktavgifter varierar beroende på vilka produkter man valt och visas i kundvagnen innan man slutför sitt köp så att man kan godkänna detta innan orden bekräftas. 

Foton hem på nolltid hos Photobox.

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd

Är man inte helt nöjd med sin personliga fotoprodukt har man trots dess unika utformning rätt att skicka tillbaka varan. Detta kan man göra inom en vecka från att man tagit emot den. Returkostnaden betalas av kunden. Varor som man ångrar ska skickas till: 

PhotoBox
Box 9145
202 26 Malmö
Sverige

Hitta svar bland vanligt förekommande frågor

För att enklast få svar på sin fråga gällande någonting som är produktrelaterat eller rör en beställning kan man gå in och läsa sig till svaret under Kontakt. Det går både att välja efter kategori så som “Beställa” eller “Leverans”, eller så skriver man in ett sökord i fältet längst uppe på sidan. Det går också att ringa Photobox på telefonnummer 040 - 645 05 81 eller mejla till kundtjanst@photobox.se

Använd en rabattkod så sparar du pengar 

 1. Först väljer du ut en rabattkod som ger dig en bra rabatt och som har villkor förenliga med ditt inköp.
 2. Klicka på koden och den blir då synlig. Du hamnar samtidigt på PhotoBox webbsida.
 3. Anteckna eller kopiera koden. Därefter registrerar du ett konto på PhotoBox om du inte redan har ett.
 4. När du är inloggad får du möjlighet att ladda upp de bilder du vill använda. Därefter väljer du en passande produkt, formger den och går till kassan.
 5. Under ”Kundvagn” får du möjlighet att fylla i din kod i fältet under ”Skriv in Rabattkod”. Gör det och slutför sedan din beställning.
 6. Om allt gått som det ska har du nu beställt fotoprodukter från PhotoBox till ett rabatterat pris.

Kopiera in en rabattkod i rutan hos Photobox och klicka sedan på "Räkna om" så dras rabatten av.

Omdömen för PhotoBox

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8