Savanni rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2019, uppdaterade och godkända.
Upp till 50% rabatt på smycken hos Savanni
Visa erbjudande
Använd 18 gånger
Villkor
Hitta billiga piercingsmycken hos Savanni
Visa erbjudande
Använd 15 gånger
Villkor
Savanni rabattkoder som löpt ut Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Savanni!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Smycken för piercingfantaster

För den som valt att pryda sin kropp med piercings eller hål i öronen finns det mycket att välja på hos Savanni.com. Det stora sortimentet består av smycken för navel, öron, ögonbryn, näsa, läppar och flera andra kroppsdelar. Förutom piercingsmycken finns det också armband i olika storlekar och former, halskedjor för alla kön och smaker, bindis som man fäster på kroppen och annat smått och gott. I varje kategori har man som kund och besökare av sidan flera hundra olika produkter att välja mellan så man kan med stor sannolikhet ha chans att hitta något som faller just en själv i smaken.

Navelpiercing och andra smycken går att hitta hos Savanni.

Om man töjer öronen med töjsmycken går det att hitta över 100 olika artiklar med massvis av olika mönster. Camouflage, neon, dödskalle och djurmönstrat är bara några av de designer som går att gå smyckena i.

Töjsmycken för män och kvinnor.

Förutom smycken går det att hitta scarfs och halsdukar med originella tryck, och rökelser med flera olika dofter. Därtill kan man också handla rökelsehållare och stativ. Fakesmycken som går att fästa på kroppen utan ett piercinghål går också att köpa i butiken.

Är man ute efter fakesmycken har man hittat rätt.

Finsk smyckesproducent med många års erfarenhet

Savanni grundades i Finland 2001 och har än idag sitt säte och huvudkontor i vårt grannland. Lagret befinner sig i Esbo där alla beställningar packas ihop och skickas ut till Savannis kunder världen över, men främst till kunder i Skandinavien. Företaget är inriktat på piercingsmycken och hals- och armbandskedjor och sortimentet är stort. Utbudet bjuder på hundratals artiklar för både kvinnor och män som letar efter något unikt att pryda sitt ansikte eller sin kropp med.

Piercingsmycken och kroppsprydnader

Hos Savanni finner man coola och vackra smycken för de flesta stilar. Butiken är främst inriktade piercing- och kroppssmycken, men man kan hitta mycket annat också i deras stora utbud. Bland annat går att köpa:

 • Piercingsmycken
 • Halsband
 • Armband
 • Örhängen
 • Handsmycken
 • Tåsmycken
 • Fakesmycken

Är det piercingsmycken man letar efter finns det gott om dem hos Savanni. De områden på kroppen man kan köpa smycken till är bland annat navel, näsa, ögonbryn, tunga, tragus och läppsmycken. Dessa stavar och ringar går alla att finna under kategorin “Piercingsmycken”.

Smycken i olika storlekar och material finns hos Savanni.com.

Smyckena i shoppen är gjorda av olika material så som titan och trä. Produktionen av artiklarna i butiken är lokal och Savanni kan på så sätt kontrollera att allt går till på ett etiskt sätt.

Nedsatta produkter under erbjudanden

Går man in under “Erbjudanden” på Savanni hittar man produkter till nedsatta priser. Är man ute efter en bra deal och gärna betalar lite mindre för sina smycken kan man leta runt på sidan för att se om man hittar något som faller en i smaken. Flera hundratals produkter läggs upp under denna kategori och produkterna byts kontinuerligt ut.

Nyhetsbrev till inkorgen

Vill man bli prenumerant av Savannis nyhetsbrev kan man fylla i sin mejladress på hemsidan och därefter få kontinuerliga nyhetsutskick till sin inkorg. Vill man bli prenumerant bockar man i rutan “Prenumerera på nyhetsbrev” i slutsteget innan man placerar sin order. Rutan finns precis under knappen där det står “Placera order”. Det är gratis att prenumerera på Savannis nyhetsbrev och det tillkommer aldrig några dolda avgifter. Det går också att närsomhelst avanmäla sig från utskicken om man så skulle önska.

Betala enkelt med olika medel

Det går att välja mellan flera betalningsmetoder hos Savanni. Det går att betala med VISA-kort, Mastercard och Visa Electron. Man kan också välja att betala köpet med Klarna faktura. Med Klarna går det också att dela upp betalningen på en längre tid, till exempel tre månader (betalning 1 gång/månad) eller 1 år. Vill man går det också att betala med PayPal. Då ska man ha sitt bankkonto kopplat till PayPal. Har man inget PayPal-konto går det snabbt och enkelt att upprätta ett på PayPals hemsida

Post från Finland till Sverige

Paket som beställs från Savanni levereras hem till ens brevlåda om det inte är för stort. Större beställningar som inte får plats i brevinkast eller låda levereras istället till närmaste service-ställe. Om paketet lämnas över till ett upphämtningsställe kommer en avi på posten. Med hjälp av avin kan man hämta ut sin beställning, tillsammans med uppvisande av en giltig legitimation.

Finlands Post står för leveransen av alla paket från Savanni, och väl i Sverige tar PostNord över. Alla mindre paket skickas med 1:a klass-brev eller rekommenderat brev. Vid de beställningar som understiger ett belopp om 10 Euro, motsvarande ca. 95 kr, tillkommer en fraktavgift på 2 Euro, det vill säga ca. 19 kr. Beställer man varor för över 10 Euro är frakten gratis.

Det går också att välja rekommenderat brev för en kostnad på ca. 105 kr (11,20 Euro). Väljer man detta alternativ kan man hela tiden följa leveransen på vägen från lager till brevlåda. Vid rekommenderad försändelse hämtas paketet ut på närmaste postuthämtningsställe.

De beställningar som gjorts innan kl. 14.00 försöker Savanni alltid att skicka ut redan samma dag. Beroende på var i Sverige man bor varierar också leveranstiden, men leveranstiden är normalt sett 2-4 arbetsdagar.

Skicka tillbaka smycken till Savanni

Skulle man vilja skicka tillbaka produkter till Savannis nätbutik går detta bra att göra inom 14 dagar från att man tagit emot sitt paket. Då är förutsättningen förstås att produkterna man returnerar är hela och rena, och att plomberingen sitter kvar. Piercingsmycken och örhängen innefattas inte av ångerrätten på grund av hygieniska skäl, detta i enlighet med konsumentskyddslagen. Vid önskad retur kan man skicka ett mejl till info@savanni.com för vidare hjälp eller ringa till telefonnummer 050-3582643 om ärendet är brådskande. Telefontjänsten är endast på finska och engelska.

Skriv till kundtjänst och få snabbt svar

Det går att få tag på Savannis kundtjänst genom att skriva ett meddelande via chatten på Savanni.com. Den hittar man i form av en liten grön-vit ruta längst ner till höger på hemsidan. I chatten skriver man in sin mejladress och sitt namn, samt ett meddelande där man beskriver vad man behöver hjälp med. Därefter trycker man helt enkelt på “Skicka meddelande” och Savannis personal återkommer inom kort med ett svar på frågan.

Det går också bra att mejla kundtjänst på info@savanni.com, eller att fylla i formuläret för kontakt som finns här eller under “Kontakta oss” längst uppe i menyraden.

Spara stålar på smycken

 1. För att göra köpet hos Savanni billigare kan du använda en rabattkod när du betalar beställningen. Kolla igenom de aktuella koderna som ligger på vår hemsida och välj sedan den du tycker passar bäst för ditt köp.
 2. Klicka på “Visa rabattkod” så kommer koden göras synlig. Nu kan du kopiera rabattkoden eller skriva av den om du föredrar det. Det viktiga är att du sparar den någonstans så att den inte går förlorad - du behöver den snart igen i ett senare steg.
 3. Savanni.com öppnas upp i ett nytt fönster så det är bara för dig att gå in i butiken och välja de produkter du vill köpa. För att inhandla en produkt trycker du på “Lägg i varukorgen”.
 4. När du är nöjd och belåten går du till kassan som du hittar längst upp i höger hörn. Direkt på sidan ser du nu texten “Rabattkoder”. Skriv in din rabattkod i fältet, eller kopiera in den (beroende på om du har kopierat eller skrivit av koden). För att tillämpa koden behöver du klicka på “Använd kupong”.
 5. Nu ser du att totalsumman har förändrats till en billigare. Du kan avsluta beställningen genom att fylla i dina uppgifter och betala. Vad kul, nu har du sparat pengar på ditt köp genom bara ett klick!

I det inringade fältet skriver du in din rabattkod hos Savanni.

Omdömen för Savanni

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer